Doğum mu kadının dış görünüşünü bozar, yoksa kadın mı bunu yapar?

Hamilelik kadın için başlı başına yeni bir tecrübedir. Hamilelik esnasında kadın vücudu çok yıpranır. Bazı şeyler haricinde ;

1) Bazı insanların vücudunda tek bir çizik bile olmaz, bunlarınki şans değil genetik bir özelliktir.

2) Bazılarının vücudu çok hassastır, bütün kremlere rağmen çatlar. ve sarkıklar oluşur.

Yukardaki iki slk hariç diyorum çünkü bunlar kadının elinde olan bir durum değildir. Onun dışında, bazı kadınlar aşırı kilo alırlar. Eşlerinden büyük görünenler bile vardır.

Fazla uzatmadan kendimden örnek vermek istiyorum. hamilelik esnasında 20 kilo aldım. Emzirme adı altında olan şeydende 5 kilo daha aldım. Yedim, içtim, yedim içtim... Emziriyorum diye avuttum kendimi. Eşim bir gün çok kilo aldığımı söyledi. Bİrden diyete başladım. kendimi 6 ay içerisinde yeniden yarattım. Yani eşim bana dur demeseydi çok daha kilo almıştım. Benim düşünceme göre kadınları yaşlı, büyük gösteren yaptıkları doğum değil. Kadın bunu kendisine yapıyor. Çünkü, doğumdan ben gerççekten çok etkilendim. Heryerim çatladı, göbeğim sarktı, arka bölgem aşırı büyüdü, selülitlerim dizlerime indi... Ama şu 6 ay içinde yaptıklarım sonucunda vücudum inanılmaz bir değişim göstermeye başladı. Doğum yapmamış halimden daha güzel olmaya başladım.

Siz bu konu hakkında ne düşüüyorsunuz?
Doğum mu kadının dış görünüşünü bozar, yoksa kadın mı bunu yapar?
Cevapla