Terk eden erkek geri döner anladıkta peki ilk ayrılıktan sonra geri dönen erkek 2. kez ayrılınca geri döner mi

Her ayrıntıyı veriyorum ki bana yardımcı olabilecek yorumlar atabilin. Biz zaten ilk ilişkimizde aynı şehirdeydik ama ayrıldıktan sonra ikimizinde aileleri ayrı yerlere gitti çok uzağız şimdi. Geçen yaz biz tekrar barıştık bu sefer çok daha güzeldi ilk beraberliğimiz gibi sıkıcı değildi bu sefer beni sevdiğini gerçekten hissediyodum ama son zamanlarda çok kavga etmeye başladık. Benimle mutsuz olduğunu düşünüyodum ve mutlu olsun diye ondan ayrıldım. Ertesi gün pişmanlığın dibine vurdum tabi, biz nasıl olduysa tekrar barıştık ama eskisi gibi olmadı. bir akşam yine kavga ettik ve ben "başka biri mi var" dedim. Çünkü ilk ayrılığımız beni aldattığı için olmuştu. Ertesi gün "Olmuyo ayrılalım ama bir gün mutlaka geri gelicem ben hala seninim" falan dedi. Şimdi merak ediyorum tekrar gelicek mi, ilerde bir gün gelicem diyen erkek geri gelir mi yoksa öylesine mi söylemiştir
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ayrılalı yaklaşık 3 4 ay falan oldu ve ben ona mesaj atmama aramama o hiç çaba göstermedi. Defalarca mesaj attım, video çektim, aradım ama sadece bir kez aramama cevap verdi onda da çok konuşmadı.
Terk eden erkek geri döner anladıkta peki ilk ayrılıktan sonra geri dönen erkek 2. kez ayrılınca geri döner mi