Bir kez dönen erkek ikinci kez döner mi?

2.5 yıldır sevgiliydik. Herkesten farkliydik. Bunun bir yilini ayni sehirde gecirdik. Sonra antalyaya tasinmak zorunda kaldi. Aramizda sekiz saatlik mesafe var. Uzak iliskisi anlayacaginiz. Daha önce hic uzun sureli iliskisi olmamış bu arada. benimde ilk sevgilim. Bu yuzden nasil davranmam gerek bilmiyorum ya. Neyse konuya doneyim. Bundan iki ay once benden ayrıldığını beni sevmediğini söyledi. Daha sonrasinda hemen numarasını falan değiştirmiş. Ben yirmi gun boyunca acı cektim. Herkes geleceğini bensiz yapamayacagini söylüyordu. Oylede oldu. Yirmi gun aradan sonra geri geldi. Antalyadan kalkmis gelmis. Bahanesi o kadar etkileyiciydi ki ona karsi koyamadim. Affettim. Benim uzerime o kadar titriyorduki inandirdi bir daha gitmeyecegine. Ufak tefek atismalarimiz oluyodu. Uzakta sonucta. Doneli bir ay olmustu ki ikinci kez gitti. Benden soğumuş. Onu bunaltiyormusum. Zaman istemisti merak etme kimse yok ama dusunmem lazim demisti. Ama ben dahada ustune gittim. Ve bu sefer her yerden numarami engelledi. Normal bir hayati yok bu arada. Bunalim icinde surekli. Carsamba gunude cok onemli sinavi var tum hayatini etkileyecek. Sizce bu adam beni cepte goruyor geri mi gelir? Yoksa tamamen bitirmis midir? Bunu soruyorum cunku aranizda ayni durumlari yasayan olmustur illaki.
Bir kez dönen erkek ikinci kez döner mi?