Bir erkek kac kez geri döner?

Bizim 5-6 aylik iliskiydi bir anda ayrilmak istedi ailesini bahane eti evlilik olamaz felan dedi ve baska seyler bahane eti. Tamam dedim ayrildik 3 ay sonra birden bire beni aradi görusmek istedi görustuk beni sevdigini ve yeniden denemek istedigini söyledi ve beni ikna eti yine denemeye. Hemen ertesi gun benim moralim cok bozuktu oda hic mesaj yollamamisti ve aramamisti görustukten sonra onun icin onunla bosu bosuna kavga etim kirici seyler söyledim oda beni istemedigini söyledi. Ben sonra özur diledim Ama yinede istemiyor bugun görustuk yine konustuk özur diledim ve yine deneyemezmiyiz diye sordum Ama hayir diyor cok farkli insanlariz ben iliski istemiyorum kimseyle ve yine evlilik olamayacagini söyledi. Görusebiliriz Ama iliski olmaz diyor. Canim cok yaniyor kalbim yaniyor resmen 3 ay neler cektim unutabilmek icin simdi yeniden o 3 ayi+ Daha cok ay aci cekecegim unutmak icin. Ne yaptigini anlayamiyorum sanki o degil bambaska bir insan. Sizce ne yapmaliyim konusmasam yine geri dönermi? Yoksa görusmeye devam edip yumusamasini mi bekleyeyim?
Bir erkek kac kez geri döner?