ve tıp öğrencisi oldugunu, Öğrenimine ara verip Latin amerikaya macera amaçlı bir geziye çıktıgını. Burada Komünizmi benimsediğini Ayrıca Raul Castro sayesinde Fidel Castro ile tanışıp Küba devrimini gerçekleştirdiklerini. Daha sonrasında Bolivyada yakalandıgını ve CIA’nın öldürülmesinde payı olmadıgını .tersine canlı yakalamak ve sorgulamak istidiklerini Bolivya ordusu ise, canlı yakalanmış Che’ye “başımızın belası” olarak baktıgını ve korktugunu. Che de zaten kuşatıldığını görünce yaralı olarak silahını bıraktıgını ve Amacının başlarına daha fazla bela olmak istediğini.
Yargılasalar, uluslar arası skandal olacaktı Che, mahkemede onları yargılayacaktı ve bundan korktuklarini. Hapse atsalar, Küba büyük ihtimalle kurtarma operasyonu düzenleyecekti.. Son sözlerininde,
# “Aleida’ya (dört çocuğu olan ikinci eşi): her şeyi unut, başkasıyla evlen ve mutlu ol. Çocukların okuluna özen göster.
# Fidel’e Küba devriminin sürdürülmesinde selamlarını gönderir.
# Son olarak, askerlere ise, iyi nişan alın..
dediğini biliyormuydunuz ?
- Hakaret içerikli yorumlar lütfen yapmayınız. Aksi halde şikayet edeceğim.
Yargılasalar, uluslar arası skandal olacaktı Che, mahkemede onları yargılayacaktı ve bundan korktuklarini. Hapse atsalar, Küba büyük ihtimalle kurtarma operasyonu düzenleyecekti.. Son sözlerininde,
# “Aleida’ya (dört çocuğu olan ikinci eşi): her şeyi unut, başkasıyla evlen ve mutlu ol. Çocukların okuluna özen göster.
# Fidel’e Küba devriminin sürdürülmesinde selamlarını gönderir.
# Son olarak, askerlere ise, iyi nişan alın..
dediğini biliyormuydunuz ?
- Hakaret içerikli yorumlar lütfen yapmayınız. Aksi halde şikayet edeceğim.
Güncellemeler
+1 yıl
@RacullCLAY adlı arkadaşımızın cevabını "En iyi Cevap" olarak değerlendirdim. Kendisine kullandıgı dil bakımından teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer