İlk fark benden gelsin. Bir taraf kasları ile gözümü gönlümüzü açıp baklavalarıyla "Bir dilim alabilir miyim" diye sordururken, spor yapmayan beyefendi şekerparesi ile şey dedirtiyor; "Almıyım cınım diyetteyim sağ ol". Peki size göre en temek fark nedir?
Spor yapanla yapmayan erkek arasındaki en temel fark nedir?
Daha genç ve daha diri olması diyebiliriz ama hanımlar Türk erkeğine spor yapmıyor diye kızmayın. O işler sizin düşündüğünüz kadar kolay değil.
Bir insanın spor yapması için büyük miktarda zamana ve paraya ihtiyacı var. Kas ağırlık ile yapılmıyor, protein ile yapılıyor. Kas yapan bir sporcunun aylık doğal protein ihtiyacı 3 bin liradan aşağı değil ve buna salon vs ücretleri dahil değil.
Asgari ücretle veya ona yakın bir ücretle, günde 10-13 saat çalışan insanlardan kas beklemeniz hayalden öte birşey olmaz.
Türk erkeğinin buna ne zamanı var ne de parası. Bunun için durumu iyi biri veya zengin çocuğu veya da salon sahibi olmanız gerekiyor.
Resimde görünen o vücut tamamen Steroid destekli bir vcutt.. o yüzden insanlar bu vucutlara özeniyor ama asla yapamıyor.. natürel en sağlıklıdır 6 ay biraksan kaybını anlamazsın ve bir haftada eski formuna dönersin ama bu şekil takviye ile 6 ay sonra psikolojin bozulur ve tekrar kullanmadan duramazsin... Elbette erkekden kız da bakımlı olmalı ama önce sağlık için...
@izmirlitiramisuu merdiven altı satılır iyi birinden tavsiye üzerine alman lazım yani kullanıcıdan profesyonel bir sporcudan.. ama bulaşma kardeşim yazık edersin geçmişine...😉
Burdaki kiyas spor yapanla yapmayan erkek olmamali. Genelde kasli erkekler, sadece vücuda endeksli calistiklari icin, zaten olmayan beyinleride iyice "kas kaybediyor". Diger erkeginde göbeginden cok, zamanini örnekteki gibi gecirmemesi daha güzeldir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aradaki en büyük fark spor yapanlar çıplak yapmayanlar ise giyinik geziyorlar. Ben namusuma düşkünüm😂 açacaksa hiç yapmasın spor falan
Vg yapılmalı fakat yarışmaya hazırlanır gibi onu yememe bunu almıyayım denirse hayat zehir olur bence haftanın 4-5 günü spor zaten hareketli bir yaşam aldığın kalorileride yaktıracaktır sana..
Yapmayan sağlıksız olur Hareketsiz yaşamı eklemlerine vurur Ani hareketleri sakatlık riski doğurur.
Birincisi sporcu dediğin üçe ayrılır doğal sporcu kazlar çok fazla belli olmaz protein tozlu sporcu bu fit vücut dediğimiz vücutta olur bide steroid gibi kimyasal ilaçlar kullananlar var resimdeki gibi oluyorlar ya da daha fazla ama memelerinden süt akıyo o derece zararlı sen düşün
Tabi ki yürüyüşleri. Spor yapan erkekler kanatlarını açıp g. tten yemiş gibi yürüyor. Ha bir de yaz kış farketmeksizin dar tişört giyerler. Kas yaptım ulan göreceksiniz zekası.
Spor insanı enerjik ve kendine güvenli yapar yorgunluk hissi düşer daha mutlu hissedersin. Bense tam aksiyim ee bugün bile çalışıyorum. Somebody help meee :).
erkekte göbek bir türlü doğuramadığı bebeğe benzer. Kadınlar 9 ay çeker erkek bir ömür taşımak zorunda kalır. Ayrıca spor özgüveni arttırır. Dopamin salınımına destektir. Mutlu olursun
Senin gibiler bir sey bilmedigi icin bunlari goren bir sey saniyor adamlar ilac kullaniyorlar da boyle oluyor ötekine de ilac bas iki spor yaptir aynisi olur zaten
ahaha. hangi birini sayayım :) tabiki spor yapmayan erkek diğerinin yanında leş sayılır. ama şimdi spor yapmayan erkek ailesini geçindirmek için bütün gün canla başla çalışıp vakit bulamıyorsa ne diyeceksin? o yüzden bu konuda dikkatli olmalıyız.
Eğer vücut geliştirme sporundan bahsedeiyorsanız ben sevmiyorum başka sporla uğraşıyorum vücudumla ilgilide bir takıntım yok :) gayet mutluyum halimden
Sağlıklı beslenmenin adını bile diyet koymuşlar. Yav dünyaya bir daha mı gelcez ye gitsin diye düşünen insanlarımız var. Böyle düşünen birine sen kalk spor yap nasıl diyebilirsin ki
spor yapmaksıkıntılarınızın azalması eğlenmek neşelenmek kısaca hayattan zevk almaktır spor yapmayan insan ise zevklerin en güzelinden mahrum kalmış demektir. yazıktır.
En İyi Cevaplar