Bütün gün ayakta oluca böyle aslında yürümedim bugun daha fazlasıda oluyoda Gayet iyisin kilon nasıl bu kadar yürümekle biraz verdim ama spor yapsam daha fazla vericem
Cumartesi günü fabrika da çalıştım 10 küsür bin adım orada atmıştım. İş çıkışında ise arkadaşın evi taşıdık 3. kattan eşyaları indirdik sonra 2. kata çıkardık yeni evinde. Toplam fabrikadakiyle birlikte 22.312 adım. isteyene foto dahil atarım. Şahsen sırf rekor olarak denesem boş vaktim olsa açık ve net söylüyorum her zaman olduğum gibi rahat 40-50 bin adım atarım ama boş vakit lazım gün boyunca.
Telefon sensörleri hatalı ölçüm yapıyor. Ben ölçüm için Saat bağlantılı ayakkabıya bağlanan ANTplus teknolojili Akselerometre kullanıyorum. akselerometrede 35.000 adım çıktığında, telefonda 50.000 adım gösteriyor. Cep telefonlarının ivmeölçerleri hatalı ölçüm yapıyor.
evden cikmadimm her gun gun gectikce daha kotu hissediyorum kendimi tiner cekmis amcalar gibi hissediyorum o kadarrr bossslukk hissediuorum ki ofkemmmle umjrsamazlik bir gidip bir geliyo
bu tür uygulamalar kullanmıyorum ama bugün arkadaşımın attığı konuma yürüyerek gittim, tam 2.4km gidip, 2.4km yürüyerek geri döndüm ve öğlenden beri yataktan kalkamıyorum :/
En İyi Cevaplar