Beş bin adım attım diye ölüyorum🤣🤪

Beş bin adım attım diye ölüyorum🤣🤪

İdare eder gibi..
gibi ama devam..
38 bin adım var daha be kadar devam edeyim 😅
Ciddi... Oha! Ben 2800 e baktım direkt 🙄 Süpersin helal 👍💪
İniş ve çıkışlar onlar. 😄
Teşekkürler darısı size.
Cevap
24Cevap
yarım saat yürüyüş
https://www.hizliresim.com/2fikwg8
Attığım adımlar burada
👍👍
Bir düşüneyim... Odamdan, mutfak 12 adım, odamdan lavabo 7 adım...
Ufak bir kerat cetveli hesabı ile 🤔 toplam 83 adım atmışım. 😃
shsjsjjsjs Hedefe az kalmış ha gayret😄
Benim 34 adım olmuş ve yoruldum😂
Pek evden çıkmıyorum. Evde yürüyüş anca bu kadar. 😅
Olduğu kadar 🙏
Evet. 🙏🏻
7214 adım atmışım genelde de 10 bini geçiyor 🥴
👍👍👍
24 bin küsur adım atmıştım uygulama 20 bine sabitlemişti
Ooo bravo 💪👊
Hiç yürüyüş yapmıyorum senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğimi hep eve kapalı geçirdim heryerim ağrıyor
Ama neden 😏🙄 Kulaklığı takıp 1 saat yürü dünya değişir. Kendine mahrum bırakma hayattan.
Ben evden dışarı çıkamıyorum korkuyorum gençliğim hep eve kapalı geçti senelerdir dışardan doğadan güneşten temiz havadan mahrum yaşıyorum evde durmaktan sağlığım bozulmaya başladı heryerim ağrıyor ama maalesef çıkamıyorum içime kapanık kaldım hiç açılamadım kendimi hep eve kapattım hayatımı evden dışarı çıkmadan yaşıyorum
Bir adım atmazsan ilerleyemezsin. Bir adım at ki gerisi gelsin. Şimdiye kadar olanı boş ver, geçmiş bitmiştir, bundan sonraya odaklan ve onun için birşeyler yap. İleride de bugüne bakıp keşke demeden bugün birşeyler yap. Söylemesi kolay bize evet ama bunu yapabilirsin.
5 sene 10 sene 15 sene 20 sene önce de aynıydım senelerdir hep keşke diyorum ama hâlâ aynıyım yaşım ilerledikçe daha da içime kapandım gençliğim hep eve kapalı geçti istesemde açılamıyorum kendimi aşamıyorum her sene aynıyım hayal kuruyorum ama seneler geçiyor hiçbir şey değişmiyor mevsimleri hissetmeyi bile unuttum 20 li yaşlarım eve kapalı geçti şimdi de 30 lu yaşlarım eve kapalı geçiyor bana imkansız gelmeye başladı bilmiyorum bu durum değişmiyor en güzel yaşlarım evde geçti dışardan doğadan güneşten mevsimlerden mahrum kaldım ben artık yaşadığımı bile unutmuş gibiyim
30 yaş, hala çok genç bir yaş. Geç kalmış değilsin imkansız da değil. Sahte teselli cümleleri kurmuyorum sana gerçek bu.
Keşke çıkabilsem ama maalesef olmuyor senelerdir evde sıkılarak bunalarak yaşıyorum dışarıya sadece pencereden bakıyorum başka hiçbir alakam yok yaşam döngüm böyle ve değişmiyor senelerce eve kapalı yaşadım bunun olumsuz etkileri çıkmaya başladı ve ciddi derecede d vitamini eksikliği yaşıyorum
Sanada 🙏
Hiç yoğun olmadığım bi gündü ona rağmen 4 atmışım :d
Vay arkadaş yaa... 🤣🤣
Utanmasam tuvalete bile arabayla gidicem ne adimi. Yok yakinda yağ baglarim ben
ahahahahahahahhah fizik iyi bozma az yürüyünce az ye eşitlensin
Az da yemem ben. Hobidi girtlak. Du bakalim ne olacak 🤷♂️
Hayırlısı...
Haha günlük 15 bin den fazla adım atıyorum kız ben 😀😀
ahahahahah ona eminim benimki komik cidden🤣🤣 hamladığımı bugün anladım. Bayadır uzun yürümüyordum başlayacağım tekrar
İnsallah basla basla 😀😀 yoksa göbusun senden önde gider bak😂😂😂
Gebertirim onu o gidemez 🤣😂
Valla bilmem okadarını sen onun gönlune bırakma yine 😂😂😂 sonra spor salonundan cıkamazsın ömrun boyunca
Yok ederim onu 😂 1 aylık sporuma bakar mahvederim onu.
İyi bakalım hanım kız 😀😀😀 grs iyi geceler 🌼☕️
İyi geceler efendim 😇
Benim rekorum 28 bin adım
Ooo süper. Devam👍
her gün minimum 12 bin adım
Bereket versin 👍
eyvallah :D
7968 atmışım
Telefon öyle saymış 🙂
Telefon yanlış sayıyor bence. Bana kalsa ben 10 bin yürümüşüm gibi hissdiyorum ama sonuç beş bin 😂
Yürüyüş yapma amacım yoktu, yorulunca soruyu öylesine sordum. Galatasaryın maçı var diye ulaşım sıkıntıydı geç kalıyorum telaşı yordu beni. Stresten biraz da
Evet.
omantonrim dışarı mi ciktin sen bugün 😂
Omonollohom dışarı mı çıktım ben bugün 🤣 Halkımı selamladım bugün dışarıya bir teşrif edeyim dedim 🤪
yaaa 🤣 bu çok iyiydi 👍😂 1 hafta sonra bir lafları hatırlatıcam sizlere 20 binli rakamlar atıcam buraya görürsünüz 🤣💪
ahahahahahah terliği buradan kafana fırlatacak kadar kalır merak etme 🤣🤣
ahahahahaha yarın atarım dışardayken hayatı görürsün😂😉
Benimle uğraşmak keyiflidir ama ben seninle uğraşırsam ağlatırım 🤣
Çok çılgınım bi çılgınlık daha yapıp ağlatabilirim 🤣
11296 hala yürüyşlerdeyim
Gözlerimiz yaşarıyor bu ne spor aşkı 🤩
ahahaha orta yolda buluşun.
sjsjsjsjjsd yaşıyorsunuzz hayatı
Sıçmaya bile arabayla gidiyorum, ne adım atması
19211 adım yaklaşık 15 KM civarı.
Hiç ölçmedim ki. Evde de olsam oda oda gezerim.
6000 Bin Adım Attım
Az kalmış geçiyormuşum seni bilsem biraz daha atardım djjdjjdsds
4 bin atmışım
Çok değildir
16789 adım
87 şu anlık
Bilmiyom
21582
Ben maksimum 18000 atabiliyorum ve ölüyorum, Bravo
tesekkürler, bugun daha istekliydim dogrusu biraz hırs yaptım hedefi fazlasıyla tamamladım
Çok iyi 💪👍
sen sadece yürüyüs ile mi hedefe ulasıyorsun , yoksa jogging vs yapıyor musun ya da ek spor ile ugrasıyor musun?
Doğrusu yapanlara hayranım ama kendim yapmaya üşeniyorum. Kafama eserse, 1 ay yürürüm 1 yıl daha yürümem gibi jdjsdjsjdsdj. Benim sporla hiç aram yok.
benimde spor ile cok aram yok , oldugu kadar yürüyüs vs :)
aynen benimde oda iyi hiç yoktan
ama iyisin, fit görünüyorsun profil resminden , eğer o kisi sen isen :)
Yok ben değilim ama kilo derdim yok ablamız kadar olmasada iyiyim çok şükür.
formunu koru yeter o zaman :)
👍👍🙏
10 bin üstu
Sayamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar