Öncelikle Fenerbahçe taraftarıyım.
2-3 yıl önce biri bana "Gökhan Gönül Beşiktaş'ta" dese güler geçer ciddiye bile almazdım. Ama şimdi görüyorum ki bu gerçek olmuş.
Tamam Gökhan Abi sen haklıydın Aziz Başkan haksızdı ama ezeli rakibimize mi gitmen lazımdı illa? 9 yıllık emeğini nasıl sildin? Seni nasıl sevdiğimizi hiç mi anlamadın? Sen o Benfica maçında kafana tekmeyi yediğinde, biz de senle yedik o tekmeyi. Keşke buraya kadar gelemeseydik de sen o tekmeyi yemeseydin dedik.
Şimdi görüyorum ki güle oynaya Beşiktaş'la sözleşme imzalamışsın.
Lan, ben o fotoğrafını görünce dondum kaldım be! Kalbim kanadı bildiğin. Nasıl her şeyi bir kenara koyabildi?
Bana deseler ki istediğin bir futbolcu formanı imzalayacak hemen seni seçerdim. Okul takımında forma yaptırdık sırf senin için 77'yi seçtim lan ben. Küçük kuzenimle futbol oynardık. Ben Emre olurdum, o Gökhan olurdu. Emre'den sonra sen de mi gittin be?
Ama ben seni hala o kadar çok seviyorum ki Gökhan Abi senin hakkında kötü bir şey söyleyemiyorum. Hani insan çok sevdiği birine kızar, ama yine de sevgisi bir gram azalmaz ya ben öyleyim işte.
Yolun açık olsun...
Biz seni kaybettik FENERBAHÇEMİZE sarılacağız ama senin sarılabileceğin kimsen kalmadı be abi bunu da unutma.
Hadi eyvallah...
En İyi Cevaplar