Türkiyede Yandaş Spor Medyası !

Türkiyede medya hep yanlıydı zaten ama son zamanlar bakıyorum ki spor medyamız aşırı yanlı oldu . Birde herzaman kendilerini savunurlar biz tarafsız yayın yapıyoruz diye . Resmen her yıl istedikleri takımı şampiyon yapar oldular . Gerçekten garip bir şekil aldı Türk Spor Medyası . nerden nasıl rant sağlarım uğruna milyonlarca dolar masraf yapan takımların emeklerini heba etmesine sebep olmaya başladılar .


Yanı sıra daha çok kızdığım bir konu , ülkemizde çok büyük sporcular varken , berbat futbolumuza rağmen tek konunun futbol olması . Yıllarca bizim kendimizi kandırmamızı , futbolun fanatikleşmesini insanların birbirine girmesini meydana getiren medyamızdır malesef .


5 Avrupa şampiyonluğu alan , Dünya şampiyonluğu olan , seneye Olimpiyatlarda Altına en yakın olan Sporcularımızdan biri olan RIZA KAYAALP


Türkiyede Yandaş Spor Medyası !


Bu adam varken . Girdiği 100 pozisyonun 3 ünü gol atan Umut Bulutu gösteren medya boştur .


Türkiyede Yandaş Spor Medyası !


Bu arada Galatsaraylıyım , Türk futbolundaki en boş adam olduğu için Umutu koydum .


Her ülke hangi sporda başarlıysa ordan rant sağlamaya çalışır ama ülkemiz hiç beceremediği futbol için ölüyor . Bunun sebebide medya.


Eğer bir Türk gençi Zlatan İbrahimoviçin sağ ayağını kullandığını biliyor . Ama Taha Akgülün 4 yıldır Dünya şampiyonu olduğunu , WWE yani Amerikan güreşi gibi çok büyük bir sportif organizasyona davet edildiğini bilmiyorsa bu medyanın suçudur .


Ve Medyanın Ahlaka etkisi .


Spor ahlakı diye bişey vardır . Daha doğrusu var dı !!! Artık medya sayesinde yok malesef . Sürekli rekabeti ortaya çıkartan . Dostluk istiyoruz diyip başkanların atışmalarını ortaya koymaları , Metin Oktay gibi , Lefter gibi , Can bartu gibi efendiliğinden ödün vermemiş centilmen adamları göstermemeleri bunlara yol açıyor işte .


Tabiki Türk fubolu gelişmesin mi ? Gelişsin tabi ama bişeyden ne kadar çok bahsedersen o kadar çok kendini yeterli bulur . Buda gelişmemizi engelliyor işte .


Medya sürekli rant sağlayabileceği şeyleri konu edinirse ülkemiz sporda yerinde sayacaktır .

Türkiyede Yandaş Spor Medyası !
Cevapla