+1 yılBence yazın ya da böyle ilkbahar daha iyi olabilir ya çünkü kışın yapılmaz ya çok soğuk olur yaklaşınca ne yaparsın arabayla böyle gidersin karların üstünde kestane falan yersin o Yani bir sucuk mucuk kızartırsın ekmek arası karların üstünde yanında şarap falan yok iyi gider
15 Yorumla- +1 yıl
ilk baharda güzel oluyor ormandasın , çayın kahven yanında kitap okuyosun flan , sırt üstü yatıyosun havada bulutlar kuşlar mis gibi hava havayı içine çekiyosun ciğerlerin oksijenle doluyor falan :)))
- +1 yıl
Bu arada profilinize baktım da şarkılar cidden harika zevkinize beğendim.
Bir de şehir olarak Ankara çıkarılabilecek bir şehir değil maalesef yani gördüğüm kadarıyla gezdiğim kadarıyla :((
Ben Kocaeli'nde iken bizim kartepe'de bir yer vardı kışları böyle tam kar yağdı mangalı koyardık oraya kestane falan yapardık sonra dediğim gibi et falan pişirirdik mangalda yanında şarap açar içerdik.
İlkbaharda ya da yaz aylarında işte �zmit'te teknik kiralardık böyle küçük o zaman da ucuzdu böyle gezmek için 20 lira mı veriyordun 40 lira mı hatırlamıyorum bir saat takılıyorsun biz arkadaşlarla açılırdık böyle denizin ortasında kahvaltımızı yapardık uzanırdık yatardık biraz hava zaten miss
Üniversiteden bana Kalan güzel hatıralar bunlar oldu.
Yedigöller Milli Parkı boludaydi , İnbükü Orman Kampı, , Kelebekler Vadisi, Ölüdeniz-Fethiye , köprülü Kanyon, Antalya.
Eğer olurdu yolunuz düşerse Bu yukarıda saydığım yerlerde kamp yapabilirsiniz cidden harika yerler insan hayatında bir defa da olsa gitmesi gerekiyor
En İyi Cevaplar
Yazın daha çok güzel oluyor. Ben henüz kışın yapmadım ama birgün sağlam malzeme alırsam ya da kış için uygun çadırı olan bir arkadaşım davet ederse gitmek istiyorum (yani tekliflere açığım 😇, uyku tulumum kış için uygun olduğundan o bende var). Ayrıca gitmeyi tercih etmediğim kamp kesinlikle aşırı rüzgarlı hava varsa, özellikle de ağaçların bol olduğu bir yer ise, otoban kenarına kamp kurmuş gibi gece boyunca ses oluyor 😅
110 Yorumla- +1 yıl
Evet o da çok önemli. Benim çadırım fresh and black 3, geniş ve ferah yazın güzel oluyor, hatta yaz için en konforlu çadırlarda biri ama kışın onunla kamp yapılmaz. Uyku tulumum da kaliteli ve -5 konfort -15 extreme. Mat zaten güzel ama kaliteli bir kış çadırı da almak istiyorum. En son -5 derece kamp yaptım çok iyi idi. Hiç üşümedim hatta tulumu aralayıp durdum.
+1 yılBunlar kamp yapmıyor ki. Direk otele gidecekken yolda dayanamayıp çadır kurmuşlar 🤣
Yazın severim. Dışarıda mangalı ateşi yakacaksın ohh mis.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen harika görünüyor. Ateşte yanarken sıcacık çadır içerisinde. Kırmızı şarap yudumladıktan sonra mis
+1 yılBörtü böcekten korktuğum için kamp yapmayı hiç düşünmedim. Çadır ile kamp yapamam hem hijyen yönünden hemde korktuğum için denemek istemiyorum. Ancak karavan ile iki üç gün gezmek isterim onda da daha fazla yapamam
12 Yorumla- +1 yıl
😄😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
u +1 yılYazın daha güzel bence
00 Yorumla
+1 yılkamp ya da piknik gibi etkinlikleri seviyorum ama bir cümle böcüğün davetsiz misafir olarak gelmesini sevmiyorum :D
çime bile uzanamıyorum hemen karıncalar çöküyor üzerimeama işin içinde sevgilim varsa onunla nereye olursa olsun giderim :)
10 Yorumla
+1 yılBahar aylarında hava daha ılıkken yapmak keyifli
10 YorumlaYazın tabiki yazın yagmurda yagsa sogukta olsa gecici heryerde yapılır kısında farklidir ama ateş olmasa dondun
111 Yorumla
+1 yılKesinlikle yazın.
Tabi karasal iklim değilse kamp yeri kışın da olabilir.
Birde kullanılan malzemelerin kaliteli olmasi şart.13 Yorumla- +1 yıl
Az mı uğraştım onları toplamak için.
Ama iyi ki yapmışım şimdi fiyatlar mucize gibi yükselmiş.
Küçük şeyler bile dünya para olmuş.
Alacaklara kolay gelsin.
+1 yılKışın soğuk dert yazın da sıcak. Özellikle yaz aylarında haşere olayları çok fazla olur kampta hemde tehlikeli en uygun mevsim sonbahar.
19 Yorumla- +1 yıl
O ne kanka?
- +1 yıl
Nasıl bağ kurdun bilmiyorum ama şuanda çocukluğuma gittim 😐
- +1 yıl
Müzik dinliyesin gelmiş al huda benden olsun.
https://m.youtube.com/watch?v=tEXEg6w6BMg - +1 yıl
Jain ablamin tarzı farklidir.
+1 yılHava koşulları nedeniyle kışın kamp yapmak oldukça zorlu olur. Fakat bundan etkilenmem diyenler için kışın kamp yapmanın güzelliği de başkadır. Genele bakarsak yaz ayları her anlamda daha rahat olur.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
+1 yılKışın bir kere yaptık bütün arkadaşlar hasta olduk 🥹 tavsiye etmiyorum akıl işi değil
15 Yorumla- +1 yıl
Bünye saglam domuzdan hallice ama eksili havalarda uyanmak kar altında uyanmak pek akıl işi değilmiş 🥹
- +1 yıl
Allah o mallığı tekrar nasip etmesin. Cabuk cok amin falan de kız cabuk 😂
+1 yılYaz iyi tabiki ama ekipmanın var ise kışında efsane ✌️
13 Yorumla- +1 yıl
Mutlaka yoksa son kampınız olabilir 🥹
+1 yılYaz kış fark etmez yeter ki eğlenmesini bilmeli insan
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim kışın dağda kamp yapmayı sevmiyor gece çıplak yatamıyormuş üşüyormuş vahşi hayvanlardan korkuyomuş ama haklı bikeresinde karınca şeyini ısırmıştı
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😊😊
Cevap sahibi+1 yılsiz sevgilinizle dağda kamp kurup ızgara yakıp tavuk köfte et yedinizmi
Cevap sahibi+1 yılgitmeyin hiç tavsiye etmem soğuktan sebep kavga çıkıyo
Cevap sahibi+1 yılgittiğiniz yer rahat konforlu ve güvenliyse gitmemeniz için hiçbir sebep yok
Cevap sahibi+1 yılbuarada melek kanatları çok yakışmış 😊😇 resminize bakan melek kalpli olduğunuzu anlar
Cevap sahibi+1 yıldoğru sizi haketmiş cesur bi erkek, sevgili sizi soğuktan ayıdan karıncadan mutlaka koruyacaktır tabi mal değilse 😊
Cevap sahibi+1 yılrica ederim hayır hiçbir güç beni sizin şeytan olduğunuza inandıramaz zaten miyopum gözlerim şeytanı görmez 😃😊
Cevap sahibi+1 yılmal olursa bana şikayet edin o malı 😂
+1 yılKamp yapmak yazın daha güzel kışın donar insan kamp bizi yapar 🤣🤣
17 Yorumla- +1 yıl
Sen illa godumuz donsun diyon ben seni bizim köye götüreyim Şubat 'ta kamp yapalım😂
- +1 yıl
Soğuk işte soğuk diye götüreceğim sen kışında iyi olur dedin ya pomm😂😂
- +1 yıl
Donmak bedava 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Dimtısdimtıs karda kaycaz 😂
+1 yılkışın çadır kampı çok cazip görünüyor evet ben kış adamıyım kış çadır kampı diyorum :)
12 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D :D mesele yok o zaman
Yazın tabi 😊 kışın donar insan 😅 kışın kapalı evde şömine olacak öyle çok Güzel uygun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKışın çok iyi olur. sevgilini alırsın beraber uyku tulumunda yatarsın koyun koyuna. Ateşte çay demlersin. Soğuk bir akşam yıldızlara bakarsın. içkini yudumlarsın. Sabah kalktığında çalılara işerken yüzüne vuran o sidik buharı bir güzel ayıltır insanı. Sonra yürüyüş yaparsın. Yeni yağmur yağmışsa o toprak kokulu havayı içine çekersin felan süper şeyler bunlar.
00 YorumlaKamp yapmak her zaman güzeldir. Kışın da yaptım yazın da. şu an imkanım olsa alırım çadırımı çıkarım dağlara ormanlara.
10 YorumlaBence kış diyorum ve cok severim kamp yapmayı genelde deniz kenarında yapiyoruz ama aslında yüksek bir dağ'da yapmak isterim daa yabani ortam
10 Yorumla
+1 yılKışın kamp çekilmiyor. Soğukta donmaya niyetim yok. Yazın hava mis ken çok daha romantik ve keyifli geçiyor.
10 Yorumla
+1 yılAra mevsimler daha mantıklı olur kışın çok soğuk olur yazın ise hem sıcak hemde sinek çok olur en mantıklısı ilkbahar
10 Yorumla
+1 yılİlkbahar/Yazın daha çok seviyorum. Doğanın uyandığı yemyeşil ve rengarenk olduğu dönem kamp için en güzel an
10 YorumlaKampci biri olarak diyorum sadece bu sene 9 kampa gittim ve her mevsim güzel kamp yapmak
10 Yorumla
+1 yılKisin tabi. Insan daha bi miskin olur. Tam kis ayinda yapilacak aktivite
10 YorumlaHiç bir zaman güzel değil ne işim var ayının çakalın olduğu yerde
10 Yorumlayazin daha iyi olur diye düşünüyorum hiç gitmedim ama çok isterdim gitmeyi:)
10 YorumlaHiç denemedim kışın. Ama çocuklar büyüyünce istiyorum
10 YorumlaKışın kamp iyi gerçekten. Ama sorun kışlık malzemeler epey pahalı.
10 Yorumlaİkiside mükemmel.
YouTube'de "Atik Ailesini" izleyin.
00 YorumlaSevişecek bir kız varsa mevsim hiç farketmez. Her mevsim sevişilir.
00 Yorumla
+1 yılYaz kış deneyen birisi olarak diyorum Yazın daha güzel 😄
10 YorumlaKışın sefillik. Kamp yazın güzel olur
13 Yorumla
+1 yılKışı çok fazla sevmesemde kamp kışın yapılır gibi geldi.
10 Yorumla
+1 yılKış kampı daha profesyonel kişilerin yapacağı bir kamp türü ve oldukça yorucu. İlkbahar mevsiminde yapılan kamplar doğanın güzelliklerini görmek açısından daha güzel olacağını düşünüyorum.
00 YorumlaYazın en iyi ama hiç kampı yapmadım
10 Yorumla
+1 yılKışın yapmak daha zevkli, güzel.
10 YorumlaKamp yapmak her türlü güzel
10 Yorumla
+1 yılYazın güzel kışın soğuk 🥶
10 Yorumla
+1 yılKışın soğuktan donarsın, bi kere yazın yapmıştım
10 YorumlaKışın çekilecek çile değil
10 Yorumla
+1 yılYazın daha güzel
10 Yorumla
+1 yılilkbahar ya da sonbahar
10 YorumlaTabiki yazınn dahaaa güzeelllll 😊😊😊😊
10 Yorumla
+1 yılKamp yazin yapilir kisin tadi olmaz ve donarsin
10 YorumlaBilmem hiç yapmadım😢
14 Yorumla- +1 yıl
@unripeman 😂yok ya fırsat olmadı diyelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazın her şey güzel olur 😅
10 Yorumla
+1 yılBu kamp islerine sicak bakamıyorum hic
00 YorumlaKışın daha dün kampta idim ve efsaneydi
00 Yorumla
+1 yılYazın sıcağında yapılır denize sıfır alanda.
00 YorumlaLa manyak mısıniz gidin evinizde yatın mis gibi
00 Yorumla
+1 yılBaharda daha güzel.
00 Yorumlaİkisi de güzel ama konforsuz🤢
00 Yorumla
+1 yılYazın
10 Yorumla
+1 yılYaz ✍️
10 Yorumla
+1 yılYazın bence
10 Yorumla
+1 yılİlk bahar sonu gibi
10 Yorumla
+1 yılBahar aylarında daha güzel gibi.
10 Yorumla
+1 yılYazın tabiki
10 YorumlaEvet
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKışın daha güzel ama yazın daha konforlu.
00 YorumlaHiç yapmadım bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılYazın daha güzel.
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım