Yaz tatilinin zevki ne kadar büyükse kışın ya da sonbaharda yapılan tatilin keyfi apayrı geliyor bana. Sizce hangisi daha keyifli?

Yazın tabii ki
Kış tatilinin keyfi başkadır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaz tatilinin zevki ne kadar büyükse kışın ya da sonbaharda yapılan tatilin keyfi apayrı geliyor bana. Sizce hangisi daha keyifli?

Yaz tatili tabii ki. O kumun yumuşaklığı, denizin serinliği, güneşin sıcaklığı, masmavi gökyüzü offf daha ne olsun mis gibi.
İşim gereği yazın rakımı yüksek olan memleketime annemin evine gidiyorum, kafa dinliyorum.. yazın yayla evinde (doğal serinlik) battaniye ile yatmanın keyfi hiçbir şeyde yok doğrusu. İyi tatiller 🙏😊
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Tatil ama yaz ama kış beynimiz en rahat nerde huzur buluyor ise tatil mevsimi odur.
Cevap
18Cevap
Yazın tabi ki
Kış tatiline hiç çıkmadım ama keyifli olacağını düşünmüyorum yaz tatili çok güzel deniz kum güneş su kaydırağı falan
Yazın. 🌴 Kış tatili de güzeldir ancak ben kendi payıma soğuk sevmiyorum
Kış tatili kesinlikle daha keyifli yazın o sıcakta bir şey yapasım gelmiyor
İkisi de yerine göre keyifli bence ya.. Mutlu günler..
paran çoksa her ikisi de keyifli olur paran azsa bi boooo. k keyiflii olmaz
Sonbahar ve yaz tatili sevdiğin birisiyle güzel olurdu.
İkisinin tadı başka ama yazın manzara daha güzel :D
Ben kış kampını seven birisi olarak kış diyorum :D öyle ki kışın o sert denizi izlemek çok güzel oluyor yazın durgun su :(
Kılın ayrı hir güzelliği var. Yaz tatiller eğlenceli kış tatilleri dinlendirici diye düşünüyorum
Kış tatili kayak snowboard derken yorucu oluyor. Yaz tatili daha bir keyifli bence.
yanımda manita varsa her daim güzel yoksa ne yaz ne kış farketmez
Yazın elbette
Sıcağı sevmiyorum.
Kışın daha güzel oluyor.
Kişiye göre değişir lakin çoğunluk yazı sever
yaz tatilii
Kış.
Yaz tatili her zaman daha iyi seçenek daha çok
Kışın
Yazın
Yazın
Sonbahara doğru