Moda & Stil Eşofmanları takım halinde mi giyersiniz, yoksa ayrı parçalar halinde mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 611 Yapay Zekaya Sor Eşofmanları takım halinde mi giyersiniz, yoksa ayrı parçalar halinde mi? #EdamedaKışSporGiyim #Decathlon #EdaModaStil ❄️💙👟 Güncellemeler+1 yıl Güncelle Eşofmanları takım halinde mi giyersiniz, yoksa ayrı parçalar halinde mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Genelde ayrı şekilde 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Öyle de iyi
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yani takım halinde giydiğim de oluyor ama genelde alt başka üst başka da olabiliyor :D Keyifli geceler.. 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben de aynı 🌺 Yorumla HeartofFire +1 yıl 🧡🥂 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Ayrı parçalar halinde daha çok hoşuma gidiyor. Renk açıyor değişik geliyor. Bazen ise bütün o anki ruh halime bağlı. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ayrı ayrı kombin edebilmek bir başarı Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Her şekil, her tarz, canım o an takım isterse takım, üstü ayrı altı ayrı isterse parçalı bulutlu giyerim 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl En güzeli bence Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl En güzeli her zaman kendi isteğini gerçek kılabilmektir. Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻👍🏻 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Ayri ayrı.Hiç biri birbirine benzemez.Gerek de yok.Kendime beğendirme takintim yokBen böyle seviyorum 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Haklısın Yorumla Sarpergülsoy +1 yıl 🌹. Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kafama nasıl eserse takım giysem mavi giyemem mesela üst alt sevmem 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben de öyle kafama nasıl eserse
atesbeylikduzu Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl ayrı parçalar kombin renklerinin uyumuna bakarım ;) 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl O da iyi Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dolaplarım düzenlidir, karma karışık giyinmem. Eşofmanlarımı takım olarak giyiyorum. 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne güzel, kesin başak burcusun? 😂 Yorumla Amanoof +1 yıl Değil, Koç burcuyum ama dolaplar benden sorulur evde. İş çıkmasın hiç sevmiyorum 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl İyiymiş 😂 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Evde uyumsuz giyinmeyi severim. Takımsal kaygılarım yok 😅 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Güzelmiş sjsjsj Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Gerçekten eşofman giyen kaldı mı ya? Uzak dursun abi benden kim giyiyosa. 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sen ne giyiyosun djjsjdjd Yorumla TuƝiȿș +1 yıl Kot pantolon, tişört, kazak. Yazında şort. Eşofman giymedim giymem. Askerde bile herkeşler eşofman giyerdi ben şort giyerdim. Yorumla Edameda06 +1 yıl Yanıyo bu çocuk Yorumla
Oenomauss Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Bir kaç takım var hepsini de takım giyiniyorum böyle daha güzel bence 1 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Eşofmanlı Şevket geldi aklıma 😂😂 Yorumla Oenomauss +1 yıl Ama ben bunları kaç defa annattım 😅Eşofmannan annattım furmarıynan annattım kapüşonunnan annattım ama eda kızımız naptı 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Naptı 🤣 Yorumla Oenomauss +1 yıl Yanlış yere yazdım ya siler misin lütfen ☺️ Yorumla Oenomauss +1 yıl Eşofman giymeyi unutmuş elinde selfi çubuğununnan koşmaya çalışıyor :D Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 😂 😂 😂 😂 Yorumla Oenomauss +1 yıl :D :D :D Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 59% +1 yıl Alt üst takım sevmiyorum. Sadece alt eşofman kullanır, üstünü tişört ile kombinlerim. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl İyiymiş Yorumla
_boogeyman__ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bazen takım bazen ayrı. Genelde eşofman altı üstünede tişört giyerim 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben de Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl çocukkendi dimi 2 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yoo şimdi için de sordum Yorumla aysekaptan +1 yıl çocukken öyle giyerdim ama şimdi ayrı parçalar Yorumla Edameda06 +1 yıl Anladım canım Yorumla aysekaptan +1 yıl teşekürler canım ♥ Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hiç dikkat etmem. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bi ara dikkat et Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Pijamamı takım halinde giyiyorum. 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Gaffur djdkd Yorumla guapomorena +1 yıl E tabi biz pahalı saten gecelikler giyemiyoruz Yorumla Edameda06 +1 yıl Aga be 😜🤣 Yorumla
sevimliihatun Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İki türlü de tercih ediyorum yeterli uyumlu olsun. 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Uyum önemli bizim için Yorumla sevimliihatun +1 yıl Öyle valla wjwjj Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl eşofmanlarım takım olur genelde 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻👍🏻 Yorumla KremalıKraker +1 yıl bir ara kırmızı renk alacaktım body ekrem gibi :D :D Yorumla Edameda06 +1 yıl Haha zhzjz Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Takım giyinmeyi sevmem 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Genelde altını giyerim. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çoğu insan öyle yapıyor Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eşofmanım yok demiş miydim geçen gün 😂😂 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet 😂😂 Yorumla
Tinti Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Eşofman giymem hoşlanmam 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hmm anladım Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Genellikle takım, tek alt da rahat oluyor 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet tek altı başka bir üst ile kombinlemeyi de seviyorum Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Aynen 👍 Yorumla
AYUBOĞMAYAN Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Giymem çıplak geziyorum 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ayı seni 🤣🤣🤣 Yorumla AYUBOĞMAYAN +1 yıl Dana Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Takım alamıyom o yüzden ayrı ayrı karma yapıyorum 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl O da güzel Yorumla curlyboyyy +1 yıl Sağ ol 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Yorumla
AdeM07 Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Ben genelde mini elbise giymeyi seviyorum 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sporda falan da mı 😂 Yorumla AdeM07 +1 yıl Yok sadece evde Yorumla Edameda06 +1 yıl Anladım Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl parça hali 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hmm anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Genelde ayrı şekilde
Öyle de iyi
Yani takım halinde giydiğim de oluyor ama genelde alt başka üst başka da olabiliyor :D Keyifli geceler..
Ben de aynı 🌺
🧡🥂
Ayrı parçalar halinde daha çok hoşuma gidiyor. Renk açıyor değişik geliyor. Bazen ise bütün o anki ruh halime bağlı.
Ayrı ayrı kombin edebilmek bir başarı
Her şekil, her tarz, canım o an takım isterse takım, üstü ayrı altı ayrı isterse parçalı bulutlu giyerim
En güzeli bence
En güzeli her zaman kendi isteğini gerçek kılabilmektir.
👍🏻👍🏻
Ayri ayrı.
Hiç biri birbirine benzemez.
Gerek de yok.
Kendime beğendirme takintim yok
Ben böyle seviyorum
Haklısın
🌹.
Kafama nasıl eserse takım giysem mavi giyemem mesela üst alt sevmem
Ben de öyle kafama nasıl eserse
ayrı parçalar kombin renklerinin uyumuna bakarım ;)
O da iyi
Dolaplarım düzenlidir, karma karışık giyinmem. Eşofmanlarımı takım olarak giyiyorum.
Ne güzel, kesin başak burcusun? 😂
Değil, Koç burcuyum ama dolaplar benden sorulur evde. İş çıkmasın hiç sevmiyorum 🤣
İyiymiş 😂
Evde uyumsuz giyinmeyi severim. Takımsal kaygılarım yok 😅
Güzelmiş sjsjsj
Gerçekten eşofman giyen kaldı mı ya? Uzak dursun abi benden kim giyiyosa.
Sen ne giyiyosun djjsjdjd
Kot pantolon, tişört, kazak. Yazında şort. Eşofman giymedim giymem. Askerde bile herkeşler eşofman giyerdi ben şort giyerdim.
Yanıyo bu çocuk
Bir kaç takım var hepsini de takım giyiniyorum böyle daha güzel bence
Eşofmanlı Şevket geldi aklıma 😂😂
Ama ben bunları kaç defa annattım 😅
Eşofmannan annattım furmarıynan annattım kapüşonunnan annattım ama eda kızımız naptı 😅
Naptı 🤣
Yanlış yere yazdım ya siler misin lütfen ☺️
Eşofman giymeyi unutmuş elinde selfi çubuğununnan koşmaya çalışıyor :D
😂 😂 😂 😂 😂
:D :D :D
Alt üst takım sevmiyorum. Sadece alt eşofman kullanır, üstünü tişört ile kombinlerim.
İyiymiş
Bazen takım bazen ayrı. Genelde eşofman altı üstünede tişört giyerim
Ben de
çocukkendi dimi
Yoo şimdi için de sordum
çocukken öyle giyerdim ama şimdi ayrı parçalar
Anladım canım
teşekürler canım ♥
Hiç dikkat etmem.
Bi ara dikkat et
Pijamamı takım halinde giyiyorum.
😂 Gaffur djdkd
E tabi biz pahalı saten gecelikler giyemiyoruz
Aga be 😜🤣
İki türlü de tercih ediyorum yeterli uyumlu olsun.
Uyum önemli bizim için
Öyle valla wjwjj
eşofmanlarım takım olur genelde
👍🏻👍🏻
bir ara kırmızı renk alacaktım body ekrem gibi :D :D
Haha zhzjz
Takım giyinmeyi sevmem
👍🏻
Genelde altını giyerim.
Çoğu insan öyle yapıyor
Eşofmanım yok demiş miydim geçen gün 😂😂
Evet 😂😂