Moda & Stil Kombinlerinizde kemer kullanır mısınız? ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Her kombinlerinizde kemer kullanır mısınız, kullanmayı sever misiniz? Kombinlerinizde kemer kullanır mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. HAyır hiç sevmem. 0 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Genelde bazı elbiselerde ve kot pantolonda kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Belaaaaaa24 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Kemer bazen kullanırım çantayla uyumlu güzel olur 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. evet kemer kullanıyorum 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seviyorum ama hiç kullanmadim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. kullanmam 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Evet, kullanırım. 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 545 cevap paylaştı. Bazen kullanıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
HAyır hiç sevmem.
Genelde bazı elbiselerde ve kot pantolonda kullanıyorum.
Kemer bazen kullanırım çantayla uyumlu güzel olur
Kullanmazsam pantolonum düşer
Genelde pantolon giydiğim zaman
Evet, bazen kullanıyorum.
Eşofmana bile kemer takarım
evet kemer kullanıyorum
Seviyorum ama hiç kullanmadim
Pantolon düşerse kemer kullanırım
Kemersiz asla
kullanmam
Çok degil
Evet, kullanırım.