Kişilik & Karakter Kıyafetlerde yan cep ararmısınız ya da cep ararmısınız? Shizoo007 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor istemem yan cebe değilmi 🤣🤣 @portakallıjöle Güncellemeler1 yıl Görsel jölenin gençlik yıllarına aitdir kendisi benjamin button gibidir anlayana 🤣 Güncellemeler1 yıl Süper soru için teşekkürler ☺️ Kıyafetlerde yan cep ararmısınız ya da cep ararmısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. cep aramam 1 0 Yorumla
Biyokahve Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı. Olmalı tabi çok cep kullanmasam da kurtarıcı oluyor 1 0 Yorumla
ryancooper7 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cepsiz kıyafet, yağsız pilava benzer. Ağızda büyüyen lokmayı koyacak yer bulamadığın gibi elindeki malzemeyi de dolandırır durursun. alkjsda. 0 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl aynen yan cepler önemli @Shizoo007 kuruyemiste koyulabilir 😀 0 38 Yorumla Shizoo007 1 yıl Diş kırabilir dikkatli olmak lazım 🤣🤣🤣 ya da kala kala bayatlayabilir 🤣🤣🤣 Yorumla portakallıjöle 1 yıl bayatlarsa atariz her yer findik 😀 Yorumla Shizoo007 1 yıl Tekrar kavurup tazeleyen değer bilen çıkar illaki 😏🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Kız bide çok güzelsin fotoğrafa bak yüzde yüz trip dobra 🤣🤣🤣 Yorumla Shizoo007 1 yıl İçi beni dışı seni yakar 🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl youtube.com/shorts/_drntcPbNYk?si=nf4fADtHZJabwRkUBuldum bak 🤣 Yorumla Shizoo007 1 yıl Bu işte bu o hakim bey alın bunu 🤣🤣🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Dokanmayın 😃 Yorumla Shizoo007 1 yıl Potansiyel bir sadist o 🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Olsun biz bir birimizi idare ediyoz 😃 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Birbirimizi Yorumla Shizoo007 1 yıl Ha siz tanışıyorsunuz 🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Tam değil 😂 Yorumla Shizoo007 1 yıl Tezgahamı getiriliyorum ben acaba 🤔🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Aklıma bile gelmedi 😂 Yorumla Shizoo007 1 yıl Şüphe tek gerçektir 😌 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Bu yalan 😃 Yorumla Shizoo007 1 yıl Tabi efendim 😌 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl youtube.com/shorts/RFkN49UvboE?si=ryhkbjJAtF429pNu Son hareket ben 😂 Bı kere ben gevelemem direk söylerim 😂 Yorumla Shizoo007 1 yıl Eeee hamurun bayatıda kadının aklını alıyor demekki 🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Laf sokuyor bak 😃 Yorumla Shizoo007 1 yıl Estağfirullah 🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Öyle olsun 😂 Yorumla Shizoo007 1 yıl Bir kadının mermi gibi etkili sözü (öyle olsun) 🤣🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl 😎😎😎 Yorumla portakallıjöle 1 yıl noluyo burada 😀😀😀 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Oyun oynuyoruz sanıyor 😂 Yorumla Shizoo007 1 yıl Ah garibimmmmm kıyamam sana ben öyle mi olduğunu düşündün sen 🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Ben gidiyom KS ülkesini terk ediyorum iki saniyelik 😂 Yorumla Shizoo007 1 yıl Tilkiler de sanıyor kurtlar hep kan kokusuna koşuyor 🤣🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Cevap sahibinden fazla konuştuk sus şimdi başkan konuşacak 😂🤣 Yorumla Shizoo007 1 yıl Konuşmadığını kim söylüyor ben duyuyorum onu 🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Ne diyo 😂 küfür ediyor dimi 🤣 Yorumla portakallıjöle 1 yıl yok yok demiyom bisey devam edin cok uzak kaldim ben sarin siz 😀 Yorumla Shizoo007 1 yıl @portakallıjöle aaaa kambersiz düğün olur mu hiç 🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Kız sen konunun ta kendisisin 😂🤣 Yorumla portakallıjöle 1 yıl ay bende sizi seviyom 😀 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl 😂😂😂😂. Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hayır sevmem zaten 😃 1 7 Yorumla Shizoo007 1 yıl Neyi sevmezsin 🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Yan cep 😃 Yorumla Shizoo007 1 yıl Eee ne yaparsın bu durumda 🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Elimde taşıyorum 😃 Yorumla Shizoo007 1 yıl Uuu bak bu güzel 🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Güzel tabi 😎 Yorumla Shizoo007 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
LaLaLeyLa Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Cepsiz kıyafet olmamalı, cepleriyle tasarlanmalı her kıyafet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İstemem yan cebime koy demek içinmi 🙂 1 1 Yorumla Shizoo007 1 yıl Aynen 🤣 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Ellerimi ısıtacak bir cebim bile yok 2 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% 1 yıl Ay gerçekten cepsiz kıyafet giyinmiyorum hiç sjsj 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çirkin pot yapmayan bir cep güzel olur… 1 0 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aramam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
cep aramam
Olmalı tabi çok cep kullanmasam da kurtarıcı oluyor
Cepsiz kıyafet, yağsız pilava benzer. Ağızda büyüyen lokmayı koyacak yer bulamadığın gibi elindeki malzemeyi de dolandırır durursun. alkjsda.
aynen yan cepler önemli @Shizoo007 kuruyemiste koyulabilir 😀
Diş kırabilir dikkatli olmak lazım 🤣🤣🤣 ya da kala kala bayatlayabilir 🤣🤣🤣
bayatlarsa atariz her yer findik 😀
Tekrar kavurup tazeleyen değer bilen çıkar illaki 😏🤣
Kız bide çok güzelsin fotoğrafa bak yüzde yüz trip dobra 🤣🤣🤣
İçi beni dışı seni yakar 🤣
youtube.com/shorts/_drntcPbNYk?si=nf4fADtHZJabwRkU
Buldum bak 🤣
Bu işte bu o hakim bey alın bunu 🤣🤣🤣
Dokanmayın 😃
Potansiyel bir sadist o 🤣
Olsun biz bir birimizi idare ediyoz 😃
Birbirimizi
Ha siz tanışıyorsunuz 🤣
Tam değil 😂
Tezgahamı getiriliyorum ben acaba 🤔🤣
Aklıma bile gelmedi 😂
Şüphe tek gerçektir 😌
Bu yalan 😃
Tabi efendim 😌
youtube.com/shorts/RFkN49UvboE?si=ryhkbjJAtF429pNu
Son hareket ben 😂
Bı kere ben gevelemem direk söylerim 😂
Eeee hamurun bayatıda kadının aklını alıyor demekki 🤣
Laf sokuyor bak 😃
Estağfirullah 🤣
Öyle olsun 😂
Bir kadının mermi gibi etkili sözü (öyle olsun) 🤣🤣
😎😎😎
noluyo burada 😀😀😀
Oyun oynuyoruz sanıyor 😂
Ah garibimmmmm kıyamam sana ben öyle mi olduğunu düşündün sen 🤣
Ben gidiyom KS ülkesini terk ediyorum iki saniyelik 😂
Tilkiler de sanıyor kurtlar hep kan kokusuna koşuyor 🤣🤣
Cevap sahibinden fazla konuştuk sus şimdi başkan konuşacak 😂🤣
Konuşmadığını kim söylüyor ben duyuyorum onu 🤣
Ne diyo 😂 küfür ediyor dimi 🤣
yok yok demiyom bisey devam edin cok uzak kaldim ben sarin siz 😀
@portakallıjöle aaaa kambersiz düğün olur mu hiç 🤣
Kız sen konunun ta kendisisin 😂🤣
ay bende sizi seviyom 😀
😂😂😂😂.
Hayır sevmem zaten 😃
Neyi sevmezsin 🤣
Yan cep 😃
Eee ne yaparsın bu durumda 🤣
Elimde taşıyorum 😃
Uuu bak bu güzel 🤣
Güzel tabi 😎
🤣🤣🤣
Cepsiz kıyafet olmamalı, cepleriyle tasarlanmalı her kıyafet
İstemem yan cebime koy demek içinmi 🙂
Aynen 🤣
Ellerimi ısıtacak bir cebim bile yok
Cep sevmem.
Ay gerçekten cepsiz kıyafet giyinmiyorum hiç sjsj
Çirkin pot yapmayan bir cep güzel olur…
Aramam varsa vardır zaten niye arayayım göz önünde
Aramam yedek cebim hep var
Evet mutlaka cep olmalı..
Aramam bende
Aramam
Aramam
Cep ararrım. Çünkü kritik bir önemi var.
Çep şart 😃
Evet