Moda & Stil 250 TL hediye çeki seni bekliyor! “Soğuk beni durduramaz” dediğin an hangisi? (Sayfa 5) Decathlon Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2225 250 TL hediye çeki seni bekliyor! “Soğuk beni durduramaz” dediğin an hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 47 kişi beğendi
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl kış ayları.. özellikle kışları hiç üşümem... 1 0 Yorumla
ÜşengecEvKedisi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kar topu savaşı :) buna kimse hayır diyemez 1 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Kendimi iyi hissettiğim her mevsim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Soğuk beni durduramaz çünkü Doğu'da yaşıyorum soğuğun daniskasını gördüm 1 0 Yorumla
kadinsix Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl tabi ki uludağda tatil yapmak istiyorumabantta 1 0 Yorumla
ÇılgınAntalyalı Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Tabii ki işin ucunda aşk ya da hastalık varsa 1 0 Yorumla
sadistÜye Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Karda, kışta, sıcakta dört mevsim bizimle.. 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Soğuğu seviyorum pek bir kötü yanı yok benim için. 0 0 Yorumla
Marginata_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl O adamla sokaklarda yürüdüğüm her an. 0 0 Yorumla
Kafkasyaprensesi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Soğuk beni durduramazz dondururr 0 0 Yorumla
minekscan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Sıcak bir bataniyenin altına girdiğim an 0 0 Yorumla
Herşeygeçiçek00 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çok uzun yazamam puan için kasıyorum 0 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Dışarı çıktığım anda beni durduramaz. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Güzel bir decatlon ayakkabı olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Uludağ'a gittiğim zaman bu soğuk beni durduramz demis İdim oo zamandı ya 😅😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Soğuğu çok severim ya bu havalarda nefis bir sıcak çikolata gibisi yok 0 0 Yorumla
silaamanegerekvar Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 71% +1 yıl dışarı çıkarım her türlü soğuk beni durduramaz 0 0 Yorumla
leylaa9797 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Cok guzel paylaşım olmuş elinize saglik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Soğuk beni zaten durduramaz. Her yaptığım seyi yaparım. Ama sıcak… hiç bir sey yapmam. 0 0 Yorumla
cadıavlayan Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Ben her soğukta yürürüm mede olsa alışkınız. 0 0 Yorumla
ISSIZ_ADAM_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Eğlencenin olduğu bir yerde #soğukbenidurduramaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her gün bu soğukta pijamamla köpek gezdirdiğim için soğuk beni durduramaz 0 0 Yorumla
intheboxx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 64% +1 yıl montu botu giydiğim an beni kimse durduramaz 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Doğalgaz siz günler beni durudaramaz 0 0 Yorumla
solitaria_bayan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Uzun cümleler gerek yok. Ben hep üşüyorum. 0 0 Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Her şey bi yana Soğuk beni durdurur 0 1 Yorumla Tanertr +1 yıl Nasil durdurur. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
308Cevap
kış ayları.. özellikle kışları hiç üşümem...
Kar topu savaşı :) buna kimse hayır diyemez
termal tayt, cep sobası, eldiven
Kendimi iyi hissettiğim her mevsim
Soğuk beni durduramaz çünkü Doğu'da yaşıyorum soğuğun daniskasını gördüm
tabi ki uludağda tatil yapmak istiyorum
abantta
Bence Koşu Yapacagim an))
Tabii ki işin ucunda aşk ya da hastalık varsa
Karda, kışta, sıcakta dört mevsim bizimle..
Soğuğu seviyorum pek bir kötü yanı yok benim için.
O adamla sokaklarda yürüdüğüm her an.
soğuk hava her zaman sevmişimdir
Spor yaptığım an ve koşu yaptığım an
Karın içine girip donmak isteyen var mı
Güzel güzel beğendim ben harika
Soğuk beni durduramazz dondururr
Konu vatansa sibiryaya bile giderim
Sıcak bir bataniyenin altına girdiğim an
Çok uzun yazamam puan için kasıyorum
Kar kış farketmez soğuğu severim 😊
Dışarı çıktığım anda beni durduramaz.
Güzel bir decatlon ayakkabı olabilir
Güzel paylaşım olmuş teşekkürler
jaqoqoqpqpqqpqpq0q0q0q0q00
Spor ve hareket önemli kesinlikle
Soğuk beni aşna fişnadan alı koyamaz
"O" buluşmaya çağırırsa soğuk beni durduramaz.
İnş bana çıkarrr iyi para kanka
İstwdogin guzellikler decathlonda 😊
Doğada capoeira antrenmanı
Catır catır buz olunca dışarı
Çalıştığım anlar valla ahah
Uludağ'a gittiğim zaman bu soğuk beni durduramz demis İdim oo zamandı ya 😅😅
Bedava para verirlerse soğukta çıkarım
Soğuğu çok severim ya bu havalarda nefis bir sıcak çikolata gibisi yok
dışarı çıkarım her türlü soğuk beni durduramaz
Cok guzel paylaşım olmuş elinize saglik
Soğuk beni zaten durduramaz. Her yaptığım seyi yaparım. Ama sıcak… hiç bir sey yapmam.
Soğuk beni durdurabilir. 😄
Sokakdaki dostları beslemek💓
Ben her soğukta yürürüm mede olsa alışkınız.
Ne yapmamız gerekiyor peki ayrıntılı?
Beni durdurur ya usuyemem skskks
Eğlencenin olduğu bir yerde #soğukbenidurduramaz
Her gün bu soğukta pijamamla köpek gezdirdiğim için soğuk beni durduramaz
İyi bı mont fena olmazdı kış günü
Kışın karda uzun uzun trail koşmak
Mükemmel süper cok iyi bence
Bence kamp seçilmeli harika bişey
montu botu giydiğim an beni kimse durduramaz
Erciyesten aşağı poşetle kaymak
Doğalgaz siz günler beni durudaramaz
Uzun cümleler gerek yok. Ben hep üşüyorum.
Her şey bi yana Soğuk beni durdurur
Nasil durdurur.
Karlı havada kamp yapmak harika
Yok öyle bir an 😄 hahaha
Bize çıkmaz o şans yok yaa
soguk beni durduramaz dedigim an yok
Soğuk beni durdurur valla
dekatlon bana ayarla bir pantolon