Moda & Stil 250 TL hediye çeki seni bekliyor! “Soğuk beni durduramaz” dediğin an hangisi? (Sayfa 4) Decathlon Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2225 250 TL hediye çeki seni bekliyor! “Soğuk beni durduramaz” dediğin an hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 47 kişi beğendi
HudutBoyu Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl soğukta içilen çay ile daha da dirençli olur yurdum insanı 0 0 Yorumla
Öylesinebiri06255 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Ürünler güzel ama soğukta evde oturmayı tercih ederim 0 0 Yorumla
mrtylmz000 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl soğuğu benim kadar seven yoktur karı ve kışı severim 0 0 Yorumla
Eypio7240 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sevdiğin insanlarla birlikte olduğun aydır kesinlikle 0 0 Yorumla
icecre4m Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Soğuk beni durduramaz dediğim tek an her an çünkü ben soğuk hava & kış aşığıyım 🥺 0 0 Yorumla
TopraKokusu1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sevdiğinle güzel Bi yürüyüşte soğuk beni durduramaz 0 0 Yorumla
ProofStriker6134 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Özellikle kamp yaparken soğuk beni etkiliyor 0 0 Yorumla
MoRningStar91 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Decathlon harika bir marka harika bir yaşam tarzı #soğuk beni durdurmaz 0 0 Yorumla
5533Ruzgar Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Bende kar montu var kürklü efsane bir şey Decathlona teşekkürler 0 0 Yorumla
tameryl Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Eskiden daha uygundu, ama yine de fiyatına göre iş görür. 0 0 Yorumla
onrty09 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Karda bahcede calışmak durmak yok SELAM OLSUN BÜTÜN GENÇ ÇİFÇİ KARDEŞLERİME 😅 0 0 Yorumla
SiyahGümüş Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Tabiki balık tuutuğum anlarda soguk beni durduramazz 0 0 Yorumla
çiçekleridüşünenyok Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ankara ayazı öyle bi durdurdu ki şeker feleğin şaşar 0 0 Yorumla
Boraaslanoğlu Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Siirt’te dağlara çıkın bakalım soğuk sizi durdurabiliyor mu 0 0 Yorumla
benwhite9 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Kayak takımını alıp dağın tepesine girmişsem artık geri dönüş yoktur 0 0 Yorumla
Erotik1Erkek Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Çok soğukta pek dışarı çıkmam soğuk beni durdurur 😀 0 0 Yorumla
Ecem883 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Deniz kesinkle ister kar yağsın ister yağmur yağsın kesinkle her zaman giriyorum alışkanlık 0 0 Yorumla
piccolorana Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Uzun zamandır indirim kovaladığım ürünlerde ciddi indirim varsa 😅 0 0 Yorumla
İlmoondaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Valla soğuk havada bir tek manitayla gezmek bana komaz o kadar 0 0 Yorumla
kurtbogan11 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bence tüm ürünleri mükemmel ne aldımsa hepsinden memnun kaldım 0 0 Yorumla
mthnky Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl snowboard yapmaya gideceksem ne soguk ne yagis beni asla durduramaz 0 0 Yorumla
nurşenns07 Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Hiçbir şekilde soğuk beni durduramaz. Hareket edersem üşümem 0 0 Yorumla
Şans_yoksunu1996 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Soğuk havada sıcak bir kahve çok güzel olur 0 0 Yorumla
Herbkologgeldi Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl soğuğun beni durduramadığı tek an devamsızlığımı doldurduğum dersin olduğu gündür :) 0 0 Yorumla
Belirsizgenc Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Usumuyorsam kafam rahatsa soğuk beni durduramaz 0 0 Yorumla
Kalender_Cansın Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Bir kadınla özel bululuyosam; BENİ HİÇ BİR KUVVET DURDURAMAZ 😅🤣😂 0 0 Yorumla
Rozalya21 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl #SoğukSeniDurduramaz çünkü beni görünce sopasını saklar 0 0 Yorumla
pespembegirl07 Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl Ben yaz insanıyım soğuk beni evde durduruyor ne yazık ki 0 0 Yorumla
Alphaofficial Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Beni durdurmayaci tek bir şey var oda dağda ayı ile karşı karşıya kalmak 😅😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yorumları okudum ister istemez içim ısındı adeta. Tabi ki Decathlon haklı övgüleriyle. 250 hak edene gelsin. Tebrikler güzel yorum yapanlara burdan 👌👏 0 0 Yorumla
tereyagibal Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Sevgilimi gorecegim an soguk degil beni kimse durduramaz 0 0 Yorumla
Renepranz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl decathlon her zaman efsane fiyat kalite ile çok memnunum 0 0 Yorumla
eliifsu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yaz kış tatile hep kampa gideriz ozaman soğuk bizi durduramaz 0 0 Yorumla
Kahlo_1 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Doğa ile iç içe yerlerde gezerken beni hiç bir şey durduramaz 0 0 Yorumla
Meleklerdunyası Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Devamsizliklarim yüzünden #SoğukBeniDurduramaz o okula gitmek zorundayim 0 0 Yorumla
j4ckWhiskey Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Norveç dağları :d Ya da Norveç civarlarında kamp karavan gibi aktiviteler 0 0 Yorumla
yagmursira Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kışın yediğin dondurmadan daha iyisi varımidır? Sanmam.. 0 0 Yorumla
chocolatechipscookie Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl En iyi arkadaşlarımla buluşmaya giderken soğuk beni durduramaz😌 0 0 Yorumla
ProofStriker3461 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Eline sağlık çok beğendim benim cevabım kamp 0 0 Yorumla
tersomurat Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Soğuk beni hiçbir zaman durdurmaz durduramaz Bu imkansız 0 0 Yorumla
Vhcghjjd Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl amuda kalkarken soğuk beni asla durduramaz spor önemli 0 0 Yorumla
Cory_67 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Soğuğun beni durdurmadigi tek anlar ve zamanlar Beşiktaş maçları sirasinda oluyor yani 0 0 Yorumla
alii_ozdemir Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Tişörtle kârın içinde gezdiğim zamanlar 1 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Sinava yetişmeye çalışırken soguk beni durduramaZ 1 0 Yorumla
Savas86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kışlıkları kanada dan aldım. 😉 hepsi termal 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Soğuk mevsimleri sevmem ama , yazı guzel 1 0 Yorumla
JALYON Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Decathlon kaliteli bir marka severiz decathlon u 1 0 Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Her an geçerli soğuk benj hiç bir zaman durduramaz 1 0 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Karın üstünde leğenle kaydığım an🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
308Cevap
soğukta içilen çay ile daha da dirençli olur yurdum insanı
Ürünler güzel ama soğukta evde oturmayı tercih ederim
soğuğu benim kadar seven yoktur karı ve kışı severim
Sevdiğin insanlarla birlikte olduğun aydır kesinlikle
Soğuk beni durduramaz dediğim tek an her an çünkü ben soğuk hava & kış aşığıyım 🥺
Sevdiğinle güzel Bi yürüyüşte soğuk beni durduramaz
Özellikle kamp yaparken soğuk beni etkiliyor
Decathlon harika bir marka harika bir yaşam tarzı #soğuk beni durdurmaz
Bende kar montu var kürklü efsane bir şey Decathlona teşekkürler
Eskiden daha uygundu, ama yine de fiyatına göre iş görür.
Karda bahcede calışmak durmak yok SELAM OLSUN BÜTÜN GENÇ ÇİFÇİ KARDEŞLERİME 😅
Tabiki balık tuutuğum anlarda soguk beni durduramazz
Ankara ayazı öyle bi durdurdu ki şeker feleğin şaşar
#SoğukSeniDurduramaz
Montum, berem, şalım
Siirt’te dağlara çıkın bakalım soğuk sizi durdurabiliyor mu
Kayak takımını alıp dağın tepesine girmişsem artık geri dönüş yoktur
Çok soğukta pek dışarı çıkmam soğuk beni durdurur 😀
Deniz kesinkle ister kar yağsın ister yağmur yağsın kesinkle her zaman giriyorum alışkanlık
Uzun zamandır indirim kovaladığım ürünlerde ciddi indirim varsa 😅
Valla soğuk havada bir tek manitayla gezmek bana komaz o kadar
Bence tüm ürünleri mükemmel ne aldımsa hepsinden memnun kaldım
snowboard yapmaya gideceksem ne soguk ne yagis beni asla durduramaz
Hiçbir şekilde soğuk beni durduramaz. Hareket edersem üşümem
Soğuk havada sıcak bir kahve çok güzel olur
soğuğun beni durduramadığı tek an devamsızlığımı doldurduğum dersin olduğu gündür :)
Usumuyorsam kafam rahatsa soğuk beni durduramaz
Bir kadınla özel bululuyosam; BENİ HİÇ BİR KUVVET DURDURAMAZ 😅🤣😂
#SoğukSeniDurduramaz çünkü beni görünce sopasını saklar
Ben yaz insanıyım soğuk beni evde durduruyor ne yazık ki
Beni durdurmayaci tek bir şey var oda dağda ayı ile karşı karşıya kalmak 😅😅
Yorumları okudum ister istemez içim ısındı adeta. Tabi ki Decathlon haklı övgüleriyle. 250 hak edene gelsin. Tebrikler güzel yorum yapanlara burdan 👌👏
Sevgilimi gorecegim an soguk degil beni kimse durduramaz
decathlon her zaman efsane fiyat kalite ile çok memnunum
Yaz kış tatile hep kampa gideriz ozaman soğuk bizi durduramaz
Doğa ile iç içe yerlerde gezerken beni hiç bir şey durduramaz
Devamsizliklarim yüzünden #SoğukBeniDurduramaz o okula gitmek zorundayim
Norveç dağları :d Ya da Norveç civarlarında kamp karavan gibi aktiviteler
Lapa lapa yağan kar eşliğinde kahve içmek.
Kış sporları çok keyifli. Keşke hep fırsat olsa
Kışın yediğin dondurmadan daha iyisi varımidır? Sanmam..
En iyi arkadaşlarımla buluşmaya giderken soğuk beni durduramaz😌
Eline sağlık çok beğendim benim cevabım kamp
Soğuk beni hiçbir zaman durdurmaz durduramaz Bu imkansız
amuda kalkarken soğuk beni asla durduramaz spor önemli
Soğuğun beni durdurmadigi tek anlar ve zamanlar Beşiktaş maçları sirasinda oluyor yani
Tişörtle kârın içinde gezdiğim zamanlar
Kar üstünde sucuk ekmek keyfi ❤️
Kar yağsın, gerisi teferruat :)
Soğuk beni her türlü durdurur ya
Sinava yetişmeye çalışırken soguk beni durduramaZ
Kışlıkları kanada dan aldım. 😉 hepsi termal
Sevgilinin elimi tuttuğu andır
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Soğuk mevsimleri sevmem ama , yazı guzel
Decathlon kaliteli bir marka severiz decathlon u
Her an geçerli soğuk benj hiç bir zaman durduramaz
Karın üstünde leğenle kaydığım an🤣🤣🤣