Fena bir kar yapmıştı. Ayakkabı ayağına vuruyordu. Bilen bilir ayağın baldır kısmı arkası kanıyor çok vurunca. Bende daha uğraşamam dedim o soğukta karda çorapla dünyanın yolunu yürüyüp eve gitmiştim.
Karlı havada bir çalı çırpı ayarlayıp ateş yakabilirim ve ortamı cıvıl cıvıl bir hale getirebilirim çay demleyebilirim çadır kurabilirim soğuk da güzeldir havanın şartlarını yaşamasını bilene
2022 ocak ayında motorlarımızla volta gitmek istiyorduk ama aşırı soğuk vardı bizde ne olcak falan diyip çıktık yolun ortasında durup motorun borusunda ellerimizi ısıtıyorduk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
308Cevap
Soğuk tabikide beni tutamaz şişme montumu ve kargo pantolonumu giyerim beremi takar dışar dışarım bunlar beni sıcak tutuğu icin soğuk beni tu ta maz
Öyle çok uzun uzun yazmaya gerek yok kışın ateş başında yemek yiyeceksin ve sıcak çikolata salep iceceksin
BP olarak 7/24 hizmet
Konu vatansa soğuk bizi durduramaz kar diz boyu olsada soguk -30 olsada soguk bizi durduramaz 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
#SoğukSeniDurduramaz
Arkadaşımla kafeye gidip kahve içerken,
Tek başıma müzik dinleyerek yürüyüş yaparken
Kuzenlerimle dışarda maç yaparken soğuk beni durduramaz.
decathlon un montları gerçekten harika 4 sezon önce alınan montum hala yepyeni gibi ve fiyatı gerçekten çok iyi soğuk beni durduramaz :)
“Soğuk beni dondurmaz” dediğim an oldu. Ben bu taktikle psikolojik olarak ısıtmaya çalışıyorum kendimi. Böylece üşemüyorum. Paikolojik olarak
sivas'da yaşıyorum yıldız dağı kayak merkezine giderken decathlon ile soğuk beni durduramaz orada :)
Beni ısıtan bir Decathlon montum varsa soğuk ne beni durdurur ne de sizi durdurabilir.
Fena bir kar yapmıştı. Ayakkabı ayağına vuruyordu. Bilen bilir ayağın baldır kısmı arkası kanıyor çok vurunca. Bende daha uğraşamam dedim o soğukta karda çorapla dünyanın yolunu yürüyüp eve gitmiştim.
Karlı havada bir çalı çırpı ayarlayıp ateş yakabilirim ve ortamı cıvıl cıvıl bir hale getirebilirim çay demleyebilirim çadır kurabilirim soğuk da güzeldir havanın şartlarını yaşamasını bilene
#sogukbenidurduramaz
Sağlığınız ve hayatınız için Decathlon bu soğuk günlerde bizi yalnız bırakmayan, hayatımızın önlemini almak adına Decathlon #sogukbenidurduramaz
KAR bembeyaz örtüye kim dayanabilir ki havası ayrı hoş kokusu ayrı
Soğuk havalarda #SoğukSeniDurduramaz diyorum.
Voleybol maçı olduğu zaman ya da voleybolda alakalı herhangi bir şey
Çok güzel ürünler bunlar. Mutlaka herkeste bulunması gerekir
Soğuk havayı çok severim. Tabi ki beni durduramaz
Soğuk beni durduruyor maalesef her şey bu kadar pahalı iken bir kışlık kombin yapsam çok para gider
Sevdiğim kadın yaşadığım şehire gelirse, onunla soğukta bile gezerim.
Kış mevsiminde yapılacak güzel etkinlikler var kaymak gibi
2022 ocak ayında motorlarımızla volta gitmek istiyorduk ama aşırı soğuk vardı bizde ne olcak falan diyip çıktık yolun ortasında durup motorun borusunda ellerimizi ısıtıyorduk
Ben alışığım soğuğa. Doğuştan 1 0 zaten öndeyim. Decatlon ile şimdi 2. 0. öndeyim
Hatırlamıyorum en son 2 metre kar yağdı yolda kaldim
Hava ne kadar soğuk olursa olsun#soğukbenidurduramaz
geçen kış çok soğuktu be kar 1 metre boyumu geçiyordu neredeyse
Çok iyi bir marka çok seviyorum ve kullanıyorum.
Valla soguk beni durdurur çünkü Antalya çocuguyum 😂
#SoğukBeniDurduramaz çekerim montumu şapkamı dolaşmama engel olamaz d
soğuğa karşı özel bir direncim var hevesim olan hiç birşeyde beni durduramaz..
Soğuk beni hiç durduramaz çünkü ben çok hareketli biriyim.
Soğuk beni durdurur vallahi. Ben yaz insanıyım soğuk, kar, kış beni korkutuyor
Hava bu sene gayet güzel , bunlara pek gerek kalmayacak gibi
Decathlon eldicen ile kayak yaparken kar topu oynarken soğuk seni durduramaz
Soğuk havalarda üşümeden duramıyorum ne yapabilirim ki djsjsljg
muhabirlik yapiyorum, en soguk kis gunlerinde bile haber pesinde kosuyorum. soguk beni hicbir zaman durduramadi:)
Nerde yapıyorsun muhabirlik?
yasadigim yerin yerel tv kanalinda
Hangi ildesin İstanbul mu
Bana atabilir misin kayıtlarından merak ettim açıkçası
yaz bana
Benim xper düşük sen yazar mısın rica etsem?
Profilimdeki mesaj simgesine tıkla
Sogukta dışarı bile cıkmam aşık olursam belki
Sulak alan tatilinde kış dahi olsa soğuk beni asla durduramaz mükemmel manzara o yakılmış ateş eşliğinde yenen ızgara kadar ne keyif verebilir
Decathlondan mont aldıysam beni tabiikide soguk hic bir zaman durduramaz ürunler cok kaliteliii
Decathlonun polari montu ve botları gerçekten çok iyi ısıtıyor disardaki soğuğu hissetmiyorsun bile.
decathlon çok güzel kaban ve botlar var bende babama almasını söylüyorum gerçekten harika ürünler
Soğuk beni hiç durduramaz çünkü sevgilim beni sevgisi ile ısıtıyor içimi her zerremi güzel paylaşım için teşekkürler.
Kendimi mutlu hissettiğim anda hiçbir şey bana engel olamıyor soğuk bile😌😇😊
#decathlon
Mutluysam soğuk beni durduramaz. Hatta hiçbir şey durduramaz yeter ki mutlu olim. #sogukbenidurduramaz
Açıkçası bu ekonomi kış tatile gitmek rüya olduğu için bişeyde almadım
kumsalda soğuk beni asla durduramaz. Sert, rüzgarlı bir hava ya da bol yağışlı bir gün.
😊👍
Sıkı giyndiğim sürece soğuk beni durduramaz :D
Soguk beni onlyfans hesabıma video çekmem için asla durdurmaaz :)
kış sporları soğuk için kesinlikle en iyi aktivitee
kamp esnasında soğuk kesinlikle beni durduramaz ben ısınmanın yolunu bulurum
Demir eksikliği ve ferritin değeri yerlerde olan ben için soğuk beni her vaziyette durdurur. :")
soğuğun eglenceli yanı kalmadı millet mont almak için kredi çekiyor ülkede
Sevdiğimle soğukta birlikteysem soğuğu his etmem beni durduramaz soğuk hiç bir şekilde
Eğer montum sıcak tutuyorsa soğuk beni durduramaz.
Soğuk beni her türlü durdurur. Soğuğa dayanamam ben
kanada da şortla gezen adamız biz bize soğuk moğuk komaz :)
Zihnim açık diyebiliyorsam durduramaz.. teşekkürler
Sevdigimle çocuk gibi kar topu oynamak ve onunla çocuklaşmak
Kış bana huzur veriyor, özellikle kar yağması. Kar yandığında soğuk beni durduramaz.
Ben adanalıyım soğukla pek aram yok kar görünce bile üşüdüm.
Kalın sweat polar ve botlarım olduktan sonra soğuk beni durduramaz