Kar yağdıktan sonra bembeyaz etrafı gördüğümde soğuğu umursamadan çıkarım. Çok seviyorum yürümeyi o havada.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
2015 kars sarıkamışta askerdim -45 -50 derece soğuk o soğuğu yaşamayan hayal bile edemez hissini. Her gün 8 saat nöbet tuttuk orada askerlik yapan kimseyi reel hayata çıktıktan sonra çıplak gezse bile hiç bir soğuk durduramaz bu da benim yorumum :d
Kesinlikle beni durduramaz aşırı derecede seviyorum soğuk havayı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kış soğuğunda özellikle Ankara ayazında pek aktivite falan yapasım gelmez. Ama yıllar önce o buluşma anları, işte o zaman #SoğukBeniDurduramaz idi 🤩 O gün hava çok soğuk olsa bile, montumun içine giydiğim Decathlon'un sıcak tutan sweatshirti ile gayet güvende hissettim kendimi. Ve kendime dedim ki; #Decathlon ile #SoğukSeniDurduramaz ! ☺️
Sahip olduğum ekonomi yuzunden ne yazik ki soğuk beni durduruyor ne kadar Dechatlonun avantajli kaliteli urunleri uzun ömürlü oluşu işimizi gorse de sanırım bu kış sahip oldugum urunleri yenileyemeyeceğim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Soğuk beni durdurur kesinlikle durdurur çünkü ben çok üşüyen bir insanım yorgana sarılıp çıksam bile usurum 🥰😂
İtiwit kano ile denize açıldığım an. Soğuk olsa da deniz durgunsa kano suya iner. Soğuktan korunmak için de Dechatlon termal içlik ve su geçirmez botlar ideal.
Üzgünüm #decatlon ama soğuk beni durduramaz çündü dondurur kan rahatsızlığı yüzünden kışın dışarıya kutuplarda geziyor gibi çıkarım. O yüzden genelde evde olurum 😣😔
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kar yağarken sokağın ortasında arkadaşımla dans etmeyi çok severim
Bu kışı boş geçirmeyip doğada bolca vakit geçirmeyi düşünüyordum. Decathlon'dan birçok ürün aldım. Bu işi biliyorlar ya. 🤩 Alışveriş yapmayı durduramazken hediye çeki ilaç gibi geldi... ❄️
#SoğukSeniDurduramaz Geçen kız -20 derecede büt sınavıma girmiştim, dışarı çıktığımda buzdolabına falan girdiğimi zannettim işte o zaman soğuğun beni durduramadığını iliklerime kadar hissettim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Hiçbir zaman soğuk beni durduramaz çünkü içim hep alev alan bir kadınım hahaha ama gerçekten durduramaz çünkü kendimi sıcak tutarım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
308Cevap
Bir buluşmaya gidersem heyecan ve doruk tan soğuk etki etmez
Hiç alışveriş yapmamisken yap diye teşvik eden marka yorumları #Decathlon
Soğuğu sevmem ama işin ucunda dondurma varsaaaa #SoğukSeniDurduramaz 😍
Bot eldiven ve bere..
Eşittir hafta sonları doğa yürüyüşleri.
#soğukbenidurduramaz
Kamp yapmak isteriz ama üşürüm Ben soğuğu da sevmiyorum zaten
Soğuk beni hiç durduramaz çünkü ben çok sıcak bir kadınım sevdiceğimi ısıtırım kendimide ısıtırım.
Ben başka bir şehirde olan torunumu görmeye gideceğim zaman ne soğuk dutdurabilir beni, ne kar, ne yağmur...
Yılbaşı gecesi, lapa lapa kar yağıyor, istiklalde yürüyorum. Böyle bir durum olmadığı sürece soğuk beni durdurur
Soğu zaten seven biriyim soğuk beni hiç bir şekilde durdurmaz yeter ki ben biseyi yapmak isteyeyim 😇😇😇
hangi soğuk bana zincir vuracakmış ahahahah :D soğuk olsa da decathlon dan aldığım içlikler sayesinde kışın rahat rahat dolaşabiliyorum
Dışarıda koşmak istediğimde. Ruhumu dinginleştirir ve yeniler. Decathlon sağ olsun ruhumu dinginleştirmemde bana yardımcı oluyor.
Soğuğun beni durduramayacagi bir an yok. Yarım saat dışarı çıktım şimdi bas boğaz ağrısıyla yatıyorum. Yarin kürekle kaziyacaklar yataktan muhtemelen.
Söz konusu DECATHLON ise gerisi teferruattır. #Soğukbenidurduramaz çünkü decathlon ile hayat Maximumda.
Decathlon u gerçekten de çok seviyorum. Doğayı seven bir insan olarak onun hem kaliteli hem de ekonomik ürünlerini çok fazla kullanıyorum.
Kar yağdıktan sonra bembeyaz etrafı gördüğümde soğuğu umursamadan çıkarım. Çok seviyorum yürümeyi o havada.
2015 kars sarıkamışta askerdim -45 -50 derece soğuk o soğuğu yaşamayan hayal bile edemez hissini. Her gün 8 saat nöbet tuttuk orada askerlik yapan kimseyi reel hayata çıktıktan sonra çıplak gezse bile hiç bir soğuk durduramaz bu da benim yorumum :d
Sivasın soğuğunda çocukken kar topu oynadığımız zamanlarda soğuk beni durduramıyordu en son. Valla şimdi gayet de durdurur. Sevmiyorum soğuk 😁
Sevdiğim insan yanımdaysa #SogukBeniDurduramaz
Soğuk beni durduramaz. Çünkü beni tamamlayan bir sevgilim var. Onun varlığı beni ısıtıyor.
Zurna dürüm yemeye gitmek kar kış dinlemeden giderimmm
Yemek yemek ve ders çalışmak ve kitap okumak
Soğuk beni gayet de durdurur sevgili Decathlon
Kış döneminde kayak yapmaya giderim soğuk havaya rağmen aktivite yaptığım tek ortam
Ben uçak almak isterdim ve uçmak isterdim çok guzeloldurdu
Soğuk havalarda pek dışarı çıkıyorum, hoşlanmıyorum. Spora ev de devam ediyorum.
Kamp yapmayı severim ama şimdiye kadar Nasip Olmadı
Zirveden snowboardla inerken birden bastıran kar ve düşen sıcaklık
Valla hiç bilmiyorum yani soğuk bana etki ediyor idrar tutma vesaire ama fazla da hissetmiyorum 🤣
Kesinlikle beni durduramaz aşırı derecede seviyorum soğuk havayı
Kış soğuğunda özellikle Ankara ayazında pek aktivite falan yapasım gelmez. Ama yıllar önce o buluşma anları, işte o zaman #SoğukBeniDurduramaz idi 🤩 O gün hava çok soğuk olsa bile, montumun içine giydiğim Decathlon'un sıcak tutan sweatshirti ile gayet güvende hissettim kendimi. Ve kendime dedim ki; #Decathlon ile #SoğukSeniDurduramaz ! ☺️
yağmur kar durduramaz farklı kabanlarım ve yağmurluğum var
Decathlon ile #SoğukSeniDurduramaz, beni de durduramaz
Forclaz mont favorim, güzel içerik için teşekkürler.
Dechatlon dan 250 TL çok güzel hissettirir ödülü kazananı peşinen tebrik ederim
Soğuk bizi asla ders çalışmamız için engelleyemezz🥳
Mh900 istiyorum. Derhal stoklarınıza getirin bu bir emirdir 😃
Yıllardır kış kamplarımda Decathlon sayesinde soğuk beni durduramadı :)
Hiçbirsey hiç bir güç beni bu soğukta evden çıkaramaz jsjssjsjsj
Soğuk beni her türlü her alanda durdurur maalesef soğuk konusunda hiç bir iddiada bulunamam.
Soğuk beni nasıl durdursun Kars'a gidiyorum
Türkiye'nin en soğuk ilçesindeyim bu açıklama yeterli olur zaten
gayet durdurur ben elendim geriye kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
çok güzel ve kaliteli ürünleri. var ben kışlık bot aldım bu sene için.
Manitayla dolanacagim zaman aslaa #sogukbenibekletemez
Sevdiğim yanımda ise hiçbir güç beni durduramaz
#Hükümdar
Soğuklar brni durduramaz demek yeterli drğil
Soğuk beni durduramaz çünkü Ankara ayazına dayanabiliyorum
Soğuk, sıcak farketmez, her türlü hava koşullarını yaşadım
Sahip olduğum ekonomi yuzunden ne yazik ki soğuk beni durduruyor ne kadar Dechatlonun avantajli kaliteli urunleri uzun ömürlü oluşu işimizi gorse de sanırım bu kış sahip oldugum urunleri yenileyemeyeceğim.
Soğuk beni durdurur kesinlikle durdurur çünkü ben çok üşüyen bir insanım yorgana sarılıp çıksam bile usurum 🥰😂
Durmurmayan soğuk, soğuk degildir 👍
İtiwit kano ile denize açıldığım an. Soğuk olsa da deniz durgunsa kano suya iner. Soğuktan korunmak için de Dechatlon termal içlik ve su geçirmez botlar ideal.
Üzgünüm #decatlon ama soğuk beni durduramaz çündü dondurur kan rahatsızlığı yüzünden kışın dışarıya kutuplarda geziyor gibi çıkarım. O yüzden genelde evde olurum 😣😔
Kar yağarken sokağın ortasında arkadaşımla dans etmeyi çok severim
Kamp yapmak isterim.
#Sogukbenidurduramaz tabi🥶.
Bu kışı boş geçirmeyip doğada bolca vakit geçirmeyi düşünüyordum. Decathlon'dan birçok ürün aldım. Bu işi biliyorlar ya. 🤩 Alışveriş yapmayı durduramazken hediye çeki ilaç gibi geldi... ❄️
decathlondan hediye çeki ile uğraşmayın beğendiğiniz bişi warsa bastırın parayı alın 250 tl içn değmez kıvranmaya
Hiçbir zaman soğuk beni durduramaz çünkü içim hep alev alan bir kadınım hahaha ama gerçekten durduramaz çünkü kendimi sıcak tutarım.
Çocukluğumuds gocuk giyerdik gayet sıcak tutardı. Şimdi vamrı bilmiyorum.
Erzurum'da askerlik yapmış biri olarak soğuk bana vız gelir.