Eşofman ya da oversize şeyler giydiğimiz günler seksi gözükme ihtimalimiz yok mu?

Evet imkansız. Neden eşofmanlarla seksi olunsun ki kadınların bir sürü seçenekleri var seksi olabilmek için yani ben kadın olsam bunu çok iyi kullanırdım.
Cevap
64Cevap
saçmalama alttaki videodakı hırvat sarkıcıya bak vıdeonun baslarında nasıl oturuyor esofman vucuduna
https://www.youtube.com/embed/lN7sLyhXxO4Giyim tarzımıza, nasıl giyindiğimize bağlı. Eşofmanların genişliğiyle, aynı anda vücudumuzun özellikleri birleşince ortaya seksi bir görünüm çıkabilir.
var da öyle çuval gibi eşofmanları zayıf çıroz gibileriniz giyince korkuluk gibi oluyo mg.
mal mülk endam sağlam olucak , eşofmanıda çok bol değil m beden filan giyeceksiniz ya da s..
Yok desem yok değil, olur desem olur değil.
Sanırım birraz da giyilen modele ve giyene göre değişir bu durum.
Mesela sorudaki iki görselde de kızlar seksi değiller.
seksi lik ölçümü yapamam ama, kenarları çıtçıtlı, dize kadar yanları açılabilen eşofmanlar, yanında tül detaylı taytlarla hem çekici hem spor hem şık olunabilir…
Yani eşofman sevdiğim parçalardan ancak her yere giymek bana göre imkansız. Kişinin kendine öz saygısı olmalı bana göre. Spor ve ev hali haricinde eşofman kullanımını kendi adıma doğru bulmuyorum.
Bakkala giderken bile eşofman tercih etmiyorum.
Seksi olmasına gerek yok bence oversıze giyindiğimde daha iyi hissediyorum bu yeterli
Saçlarını topuz yapsınlar, üstüne badi, altına düşük bel eşofman, altına spor ayakkabı bence oldukça çekici oluyorlar..
Seksi görünmek haşortmanla alakalı değil çevrendeki abazaların bakış ve hormonal seviyeleri ile alakalı
Yakisani giyiyosa bi insan o sekilde gorunebilir bazilarina cuval giyse yakisiyo sanirim biraz fizik ve insanin kendi aurasi cekiciligiyle alakali
Eşofmanla mümkün de oversize da sanmam gerçi bir kadın seksi olmak istiyorsa her türlü seksi görünebilir. :)
İmkansız bir şey değil ama eşofmanla seksi görünmek zor. Güzel ve uyumlu şeylerin giyinmesi gerekiyor.
Bence olabilir ama rengi ve darlığı genişliği üstünde durma şeklide önemli
Aynen öyle,
doğru kombinlenirse seksi durabilir eşofman kombini
@corapci4242 bir de şeyi buyukse offf Çok güzel duruyo
E yanii bide sıkı olunca sürtünüp harekete geçirir zaten
Eşofman rahat olmak için vardır seksi gözükmek için değildir
Gayet imkân dahilinde. Bizim okuldaki beden öğretmeni meslektaşlarım ateş ediyor 🔥
Seksi kadın ne giyerse giysin illa ki dikkat çekiyor.
İyi de eşofmanla neden seksi görünmek isteyeyim ki 🤣🤣 rahatlık ön plandadır umrumda olmaz
Neden Seksi görüneyim. Kocam mı karşımdaki nikahlı hanımım mı?
Bazı popolar eşofmanla çok seksi gorunebiliyor. Poponun, kumaşın, kesimin özelliği..
ucu lastikli kalın eşofmanla da seksi görünmeyi beklemezsin be Blair
Ne giysem içinde kayboluyorum o yüzden seksilik yok 😂
Eşofman giyip de seksi olan insanlar gördüm. Mümkün yani
fızığe güzelliğe bağlı guzel çekiciyse çuval giysin yıne de çekici görünür
O popiş o kadar güzel çıkıyor ki, sen bile şaşırırsın. 😋
İmkansız. Rahatlık için tasarlanan bir şeyin seksi olmasını beklemek çok saçma.
aksine
ne kadar kapanirsan o kadar cekici olursun...
Hayattan çok sıkıldım artık keşke senin gibi biri olsa beni biraz mutlu etse umutlandirsa
Eşofman içinde seksi göründüğünü sanan açık ve net kezbandır
Bebek ve caddebostan sahil bu seksi kadınlarla dolu
dışarda Seksi olunmaz ama ev ortamında bence gayet Seksi. oturup kalkarken güzel oluyıor
Eşofmanı poposu dolgun kızlarda gayet Seksi buluyorum
Bence kadınsı ve davetkar
Fark etmz çuval da giyseniz erkekler için hep sexsisiniz.çünkü erkekler abaza istekli sapkın. ona göre dikkatli olun.öyle sexsi olmaya çalışmayın sade giyinin efendi olun lan 😂😂😂😂
Vücut hatlarını gösteriyorsa yeterli oluyor se ksi görünmem icin
Eşofmanla seksi olan birçok kız var daha doğal geliyor bana, ben de eşofman giyip çıkarım surekli. Pantolon darlıyor
Bazılarına çok efsane yakışıyor benim büssürü olmasına rağmen hiç yakışmıyor
imkansız olmadıgını fotografım ile ispatlayabilirim
Bazı kızlar var, kız olduğum halde bunları giyerek nasıl mükemmel görünebilir diye düşünüyorum 😂
Mağaza satış personeliyim geçen sene ve bu sene hep eşofman ve sweat moda oldu bence gayet güzel
Fazla yukari cek arasina kacsin beni deli ediyo genelde 😂
Kadın yeterki istesin. Çuvalla bile Seksi ve güzel olabilir.
olmazmi askim yeterki o tatli popon ortaya ciksin))
Mümkün değil bence tayt gibi dar giymek daha çekici görünür
Akatsuki cubbesiyle üstüne pijama çıkıyorum 5 kız çıkma teklifi etti sjdkekdiekdkd
Gözükmesin Benim İçin Önemli Değil Benim İçin Önemli Olan Rahatlığı Okula Bile Gidiyorum Eşofmanla
Kadın seksiyse ne giyse yakısır oturur üstüne zaten
Seksi görünmek için hiç giyinmedim bilmiyorum
Var cunku kendim seksiyim😂😂
İmkansız değil mümkün
Vücut yapınıza bağlı.
Değil. İyi kombinleyebilirsen..
bence yok yaaa seksi olunmaz eşofmanla
esofmanın içindeki mala göre deyişir o
Çuvala azmıyorsanız evet imkansızdır.
Kalçalar büyükse mümkün
Eşofmanlar daha mantıklı ama
Kombinlemek önemli olan