Minyonlar seksi olamaz, mankenler hep uzun boylu falan diyenler var. Scarlett Johansson 160, Mila Kunis 163, Natalie Portman 160, hatta çoğu kişinin bayıldığı Salma Hayek de 157...
Minyon (kıpkısa kız) konuşuyor. Herkes buraya baksın! Tartışmalara son vermeye geldim. Bakın tatlış kısa kankalar kendinizi megan fox’la Scarlett ‘le teselli etmeyin. Her uzun olan Adriana olmadığı gibi kısalar da megan olmuyor maalesef. Kısa boylu kadınlar orantısız bir vücuda sahip oluyorlar. Zayıf olsa minnacık, balık etli olsa basık duruyor. Şişman olması zaten felaket. Ama uzun boylu kadınlar her uzvunun hakkını veriyor. Giydikleri her şey yerli yerine oturuyor. Bu da onların daha ilgi çekici olmasını sağlıyor. Uzun kollu ve bacaklı hatunların insanlar tarafından daha seksi bulunduğu bir gerçek. Ben de kısayım, ama umurumda değil. Biri paraşütümü getirsiiiiiiiiğn, yataktan incem de 🙄
Şöyle bir durum var, minyon kadınlarda büyük göğüslü ve dolgun kalçalı olmak daha yaygın. Hen uzun boylu hem kıvrımlı birini bulmak çok zor. O sebeple genelde 1.65 kadınlar en çekici olanlar oluyor.
Minyon lafi kisa boylunun es anlamlisi degil bu bir.
Dunyanin her yerinde ortalama kadin. 1.65 falana olur zatene bu iki. Izlanda'da bile kadinlarin ortalama boyu 1.70'in altinda.
Minyondan kasit ufak tefek insan demek. Benim bir kiz arkadasim vardi, 1.64 boyundaydi, elleri falan da ufakti avuclarimin icinde kaybolurdu, ama baktigin zaman minyon diyemezdin cunku iyle durmuyordu.
Minyon kisa degil, uflesen ucacak gibi duran insana denir normalde.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Geçen 1.80 kızın biri bir soru sormuş. Uzun kızlar seksi kısa kızlar pis kaka felan diye. Ben iki cümleyle kısa boylu kızların tatlı ve çekici olduğunu uzun boylu yüz hatları kemikli kızların travestiyi andırdığını söyledim. Başımın etini yedi dakikalarca. Ben de doğrudur dedim sonunda. Ona rağmen 2 paragraf daha yazdı. Anlıcanız uzun boylu kızlar minyon kızları çekemiyor. Onlarda biliyor kısa boylu kızlar daha tatlı ve kadınsı.
Yine başladı bücürler kendilerini ispatlamaya çalışmaya. Bıktık abi tamam mükemmelsiniz yeter ne ezik psikolojisiymiş sürekli ispatlama çabası. Ha bu arada evet hepiniz scarlette benziyorsunuz kıyaslamaya devam
Tv de gördüğün her şeye inanma. Kadın 157 ama öyle bir çekim yapıyorlar ki 170 gibi duruyor ekranda o öyle olunca da seksi geliyor insana. Gerçekten yanına gelse yer cücesi gibi kalır kendinizi ünlülerle mi kiyasliyorsunuz 😀
Evet haklisin ama mesele zaten 155 gibi gorunmemeleri. Demek istediğim şey onların salya akıtma sebebi zaten tvdeki kadınların gerçek boylarından daha uzun görünmesi. Yani tamam kadın 155 ama tv de oluyor 170. Adam da o şekilde görüyor salya akıtıyor. Ama normalde 155 birine cok cok guzel olmadiği sürece dönüp bakan azdır.
bir kadında seksi olmayı destekleyen yegane şey boynun gerdanın uzunluğudur. minyon kızların gerdan uzunluğu kısa olduğu için seksilikten ziyade çocuksu tavırlarıyla dikkat çekiyorlar. eğer minyonsa, göğüsler belirgin kalça belirgin bel ince ve uzun bir gerdana sahipse, inan bana adriana lima bile yanında sönük kalır.
Malesef hepsinin fotoları shoplu. Özellikle de bacak boyları fotografçılar tarafından uzatılıyor hep. Bunu profesyonel bu işle uğraşanlar iyi bilir. Bella hadid bile defile sonrası fotosuna shop yaptırıp öyle paylaşıyor. İlk fotodaki sarışın olanın bacak boyu normalde 1.75lik bir kızda olabilicek bir bacak yzunlugu. Yani 1.60lıkta olması mümkün değil ;) yani shop Dolayısıyla tabi ki shopla kısa kızlarımız da seksi olabilir. Neden olmasın? 🐣
hiçte öyle bişey yokk erkekler her zaman uzun bacaklı kadınları daha çok sever bizim gibi yalan o çünkü asla size yakışmaz jartiyer fileli ya da sexy kıyafetler tüm kıyafetler 175 üstü kadınlara göre tasarlanmıştır ayrıca bak şu dizideki kadınlar bile üstte attığın hobbitlerden daha havalı ve dikkat çekici duruyor
Minyon kadın candır. Eskiler kadının kısası yatakda, uzunu yolda baktırır!.. demişler. Vardır bir bildikleri.. djksk Ayrıca uzun kadin ne la, omuz mu atıcak bana..
Scarlett Johansson benim için yeryüzünün güzellik ve seksilik abidesi o yüzden seksi olmak için boy değil duruş oturuş yürüyüş bakış endam beden dili bakımlı olmak giydiği kıyafetlerin seksiliğini öne çıkarması ve Tabiki ten kokusu bunlar bir kadını seksi yapar
Ben inanmıyorum mankenlerin hep seksy olduklarına. Kaldıki manken denilen kadınların ne göğsü var ne göbeği.. üstüne üstlük kaburga kemikleri sayılıyor bana göre minyon hatunlar daha alımlı ama çok zayıf olmamak şartıyla..
Değil ama kisa boylu diye giydiği kıyafetler yakışmıyor gibi cumleler kullanmak bundan daha sacma. Ne yani kisayiz üzerimizde kıyafetler kötü duruyor diye giymeyelim mi? Minyon kadına yakışan birçok kıyafet var.
ben 1.57 falanım uzun kızları çok begenirim ya ne güzel uzun boylu olmak sözlüme soruyorum uzun boylum u kısa boylumu uzun olsaydın sarılmak eğlenceli olmaz seni kaldırıp sarılması daha çok hoşuma gidiyo diyo😏
Minyon kadınlar daha çok tercih ediliyor. Velhasıl seksilik bir kadının ruhunda bakışlarında olmalıdır. Erkeklerin minyon kadını çekici bulmasında ki sebep yatakta daha iyi ele avuca geldiği için. Uzun boylu kadınlar biraz zor geliyordur ondan.
Minyon kadınların daha çok tercih edilmesnin sebebi türkiyede minyonların kaynaması ondan 😂 uzun kızlar daha az ve herkes at gibi ksdınları yanında taşıyamaz. Ucuz malın alıcısı çok olur 😂
Bilakis daha seksiler. Asıl uzunlar kadınlar dezavantajlı tamamen objektif olarak söylüyorum :) Verilen örneklere Emilia Clarke'ı da ekleyelim :) Kadın 1.57 ama herkes hastası :))
sexy olman karşı cinse çekici gelmek demekse eğer bunun boy uzunluğuyla kısmen alakası olsada herşey bu demek değil. sen çekici olmayı bil ve bunun için uğraş o zaman o erkeğe en sexy sen gelirsin.
Sexilikle ebatın çok bir önemi yok nice uzun kizlar biliyorum tam bir kalas. . Ufak tefeklik çok daha kolaylik.. ki uzun biri olarak söylüyorum bunu ben 1.65 falan olmak. isterdim
@Retiarus işte sürekli dikkat çekmek bir zaman sonra rahatsız etmeye basliyo. bir kot pantolonlar bile dikkat çekici olmak göze sokulmak vs bayiyo. . bide fiziki durumlarıda var yorulunca omuzlar dusuyo bel ağrısı oluyo vs. e rahatta giyemiyosun bir topuklu gidince travesti gbi oluyi😄
@ydmuckn uzun boylu bayanlarda fizikde d, kkat çekici oluyor bakımlı olunca kot pantolon daha çok yakışıyor ama topuklu ayakkabı giymek işte o yakışmıyor. Topuklu konusunda katılıyorum travesti gibi oluyor. Omuzlarıda güçlü tutmak gerekiyor. uzun boylu bayan bulmak zor maşallah bizim türk kızlarının çoğu yere yakın. Ürkütücü. :D :D
Minyon sevimli bir yüz hattına sahip ve fiziğini sağlık ve görüntü açısından istenilens eviyede tutmayı başarabilirse üzerine tanımam, kazulet gibi uzun boya sahip kemiklerini sayacağıma minyon olsun ele avuca gelsin dadından yenmez (:
Minyonların yüzüde tipi de çocuksu oluyor bence Seksi olacaz derken başka şeylere kalkışmayın ayrıca bir kadının sexiyim demesi için 30 yaşını beklemesi gerek
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
minyon kadınlar daha seksidir. vücut hatları daha düzgündür, çırpı gibi değillerdir. hem de yatakta çok iyi oluyorlar. minyon oldukları için rahatça evirip çevirebiliyorsun :D biraz da hatun kıvraksa tadından yenmez :D
Seksiligin boyla alakasi yok o enerjiyi o cekimi hissettirmek lazim benliginde olan birsey bu baktigin zaman o enerji karsindaki kisiyede gecer zaten 👌
Manyak mısın? Yoksa algında mı bir sorun var? Boyumun kısa olduğunu ve seksi olabileceğimi düşünmediğimi söyledim. Seksiyim demedim. Yürü başkasına salça ol.
Söyledin söyleyeceğini. Gidip başkasına yorum yapsaydın, ben bir şey demedim geldin bana söylendin. Bir daha görüşlerimin altına yorum yapmazsan sevinirim.
Yerli ve yabancı olarak sexy saydıklarımızın %79u minyon. Uzun olupta popüleriteyi minyonlara kaptıran kadınlar mecbur bu tezin tam tersini idda edicekler. Kavak Olma Maki Ol seksi ol :)
En İyi Cevaplar