Selamlar cidden merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Erkekler bu konuda düşündüğümüz kadar detaycı mı, yoksa biz mi kendimize fazla yükleniyoruz?

Selamlar cidden merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Erkekler bu konuda düşündüğümüz kadar detaycı mı, yoksa biz mi kendimize fazla yükleniyoruz?

Merhaba! İnsanların kilo, çatlak veya selülitleri bir kusur olarak görmesine anlam veremiyorum gerçekten insan vücudu ister istemez selülit veya çatlak olur özellikle kadınlarda afedersin düzensiz regl dönemleri veya farklı nedenlerden dolayı kilo alıp verme sık olduğu için elbette vücutta bu tür şeyler olur.
Şunuda eklemek istiyorum selülitli kadın kalçası bence çok daha kadınsı.
Çatlaklar kötü bu konuda maalesef ciddi düşünen bir erkek istemez ama takılmalık gören işimi halledeyim sonrasına sonra bakarız diyen erkek sorun yapmaz. Bazı erkekler ise çatlakları bile güzel görebilir yani bu durum tamamen kişisel olarak değişir.
Ayrıca hayatta her şey seks değildir.
Bence sizi bir diğer yandan seksi yapan şey de vücut kusurlarınız, kadın dediğinin illa tanrıça figürünü oynamasına gerek yok. Önemli olan zevk almak :)
Hiç alakası yok. her şey sadece görselden ibaret değildir. Duygular devrede olduktan sonra zaten bazı şeyler gerçekleşir. İnsan sevdiği insana yükselir.
Cevap
54Cevap
Benim için sorun olmaz o kusurlara nazarlık gözüyle bakarım gadası
Hayır engel değil
Hayır ufak tefek kusurlar güzelliği gölgelemeye veya çekiciliği azaltmaya engel değil
Kendi adıma hayır. Hatta ayrı bir anlam ve derinlik Katar.
Seksi ve çekici olmak tamamen aura meselesi o kusurları görünmez hale getirmeyi bilecek kadar aura sahibi olunsa yeter.
Erkeklerin ne düşündüğü umrumuzda değil. İnsanız sivilcelerimiz çatlaklarımız olabilir beğenmeyen yallah
Hayır herkesin kusuru var. Kusuru olmayanda problem vardır. Cidden, ya ilaç kullanıyordur ya da başka bir şey. İçten içe bitiyor olur o zaman
İnsan kusuruyla sever sevdiğini. Zaten insan yüreğini sevmediği birinin hayatında kalıcı kalamaz.
Kendinize fazla yükleniyorsunuz bu bir yarış değil herkesin kusurları var
O kadar da incelenirse sıkıntı kimse kusursuz değil
Cevabım çok net bie örnek olacaktır.
Soldaki resimde çatlamış bir karın var ama sağdaki resme dikkatlice bakmama rağmen bie şey göremedim. Konuya bütünsel yaklaşacak olursak da böyle basit şeyleri, seven erkek asla umursamaz.
Kusurlu güzellik diye bir şey daha çekici ve seksi bence
Siz fazladan daha fazla onemsiyorsunuz.. ayrıca kusir güzel bir şey çoğu zaman :))
Kişiye ve üvuduna göre değişir ve ınu aunma şekline göre değişir
tr'de yaşıyorsun. direkt "bir şeyin" olmasın, yine seksi bulan en az 1 milyon erkek bulursun çok fazla dert etme :D
Seks beden bütünlüğünden ve güzelliğinden ibaret ise eğer bazı kusurlar Gerçekten de çok büyük engel oluşturabiliyor
Her şey moda oldu modası geçti tarihin en eski zamanlarından bu yana.. ama tek bişey moda olarak sonsuza kadar kalacak, doğallık.
Aksine, başka türlü her vücudun benzeri gibi özelliksiz oluyor. İnsanları birbirinden ayıran şey kusurlarıdır bir yerde
Hayır seven kusurlarınla sevip güzel bulmalı dikiş izlerinde öpen erkek biliyorum ben
Kusurlar güzeldir
Çoğu erkekte böyle düşünür
Böyle bir çalışma vardı kusursuz bir vücut çıkarıyorlardı ve çok sıradan düşüyordu gözü alıcı bir şey olmuyordu
Tabiki engel değil seven insan böyle ufak tefek şeylere takilmaz
Siz çok takılıyorsunuz.
Erkekler resmin bütününe odaklanır.
Göbüş seninse aşırı sanatsal durjyor açıkçası
Değişir kişiye göre de değişir o yüzden örnek mesela?
Bazı kusur seksiliğe seksilik katıyor
Benim eski manitada faça izleri vardı korktum bir an
Kim bu bilmiyorum ama yüzünde tuhaf bir iticilik var bu kadının
Erkeklerin bir şeyi taktıpını sanmıyoeum
Kusursuz olmak çok zor
Hayır engel değil
Gayet guzel kadinsin her erkek sana sahip olmak ister
Erkek seviyorsa engel olamaz
Siz kendinize fazla yükleniyorsunuz.
Doğal olan şeyler çekici gelebilir.
Neden engel olsun ki kabullenmek önemli.
Bazı kusur dedikleriniz daha seksi gözüküyor
Fazla anlam yüklüyorsunuz
Hayır tabi ki de kusursuz kadın yoktur 😅😅
Abartılacak bir şey yok bence kimse kusursuz değil
Bunlar kesinlikle kusur değil gayet hoş ve çekici
Çok büyük kusur yoksa takmam o kadar
Hayır değil zevk alıyorsun her türlü
Hayır değil bazıları hoş bile duruyor
Fizik güzelse gizlenebilir diye düşünüyorum
genel olarak iyiysen engel değil.
Kız güzelse eksiler tolere edilir. Görülmez
Engel değil tabii ki