Bana göre; Seksiliği sadece göğüsler ve popo ile sınırlandırmamak lazım. Bir kadının yolda yürüyüşü, kahkahası, mimiği hatta düşünme şekli bile seksi olabilir. Yeterki kadın olmak istesin...
Güzellik ayrı bir şey seksilik çok hayır bir şey bir kere güzel demek herkesin gözüne hitap etmek demek ama seksi olmak daha çok cinsel olarak çekici gelmek demek arada uçurum fark var
güzellik farklı şey sexylik farklı. aslında görsel bir şey değil.
bir zaman bir kadının villa inşaatını yaptım. kadın öyle çok güzl biri değiil. hani eh işte yüzüne bakılır türden. giyim dersen pecmurde salaş bir giyimi var. normal şartlarda hiç bir erkek dönüp bakmaz.
ama kadında nasıl bir etki var bilmem insanda şehvet uyandırıyor. bir ara acaba bende mi bir sorun var diye düşündüm. çalışan elemanlarla çay sohbeti anında konu açıldı. bütün şantiyede herkeste o his oluşuyormuş. . bizi esas uyandıran konuyu açan dindar ve evli bir ustamızdı. bana dedi ki. villa sahibi kadın gelince gidin başka yerde görüşün. o kadında ne var bilmem bende farklı düşünceler oluşuyor dedi. olay öyle patladı.
demem o ki kılıksız giyimi kötü bakımsız pecmurde bir kadın insanlarda şehvet uyandırdı. yani sexilik asla görsel güzellik değil
Bence bir kadın güzel olmadan da seksi olabilir, güzellik genel olarak yüz güzelliği ile olurken seksilik daha çok vücut hatları vücut kıvrımları göğüs kalça büyüklüğü bel inceliği vb gibi, giyilen kıyafetler dekolteli elbiseler gibi, hal ve tavırlar, konuşmalar, bakışlar gibi bir çok unsura sahip kadın güzel olmadanda oldukça seksi olabilir.
Güzellik ve seksilik iki farklı kavram bana göre. Şahsen seksapete denince benim aklıma direk fiziksel özellikler geliyor. Fakat bunun dışında kişinin dışarıdan verdiği imaj ve auranın da büyük bir etkisi var.
Kesinlikle mümkün. Bazı insanlar bunu aura ile tarif etmiştir. Bazıları gizemli çekim ile. Bununla birlikte , her insan için göreceli bir kavram olmasından mütevellit , güzelliği de , seksapeliteyi de herkes farklı tanımlayacaktır.
Not : Tuba Büyüküstün efsanedir :D Şu klipteki hatun da örnek verilebilir.
Seksilik algısı görüşte belirttiğin gibi düşünülüyor. Halbuki konuşma tarzı, duruşu, bakışları bile seksi olduğunu gösteren unsurlardır. Yani kısacası güzel olmadan da seksi olmak aslında mümkündür. Bu saydığım unsurlar bunu zaten ortaya koymakta
Evet güzellik ile seksilik farklı ve dediğin gibi büyük göğüslere falan ihtiyacın da yok hatta bana göre küçük göğüslü kadınlar daha seksi ve çekici geliyor
Benjm için bir kadının göğsü veya memesi çekici olmaktan çok uzak veya sexsiBenim için saç sexsi ve çekicilik kadarKısa saçlı kızları çok sexsi buluyorum.