Moda & Stil Tayt kombini hayat mı kurtarır? ModaOnda Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Taytlı kombinler hayat kurtarıcı özelliğe mi sahip? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tayt kombini hayat mı kurtarır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
oncaseyinardindan Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl öyle ya. dünya kadınlara çalışıyor. al 10 tane tayt giy geç. ben giysem öyle mi? nereye saklıycam koca bebeği? 0 0 Yorumla
Beyefendi61 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Kurtarır Kışın Ortasında Eksi Soğuklarda kurtarırNasılmı Arabanın Kayışı koptuğunda Aracla yol almak için Kulanabiliriz 0 0 Yorumla
thm16 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Ay en sevdiğim şey tayt hele bide parlak siyahsa uf 💅💅💅 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl daha rahat oluyor 💜🌺 0 1 Yorumla ModaOnda +1 yıl Üzerine sweatlerle helee :) Yorumla
simplylibra Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Hayat kurtarmaktan ziyade rahat ve şık duruyor. 0 2 Yorumla berisha17 +1 yıl Gelen geçen erkeklerde bakıyor Yorumla ModaOnda +1 yıl İnanılmaz rahat cidden Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sayenizde herkes kalp damar uzmanı oldu. 😃 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kurtarmaz 0 1 Yorumla ModaOnda +1 yıl neden ki? Yorumla
snow_flakes Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla ModaOnda +1 yıl Bencede :) Yorumla snow_flakes +1 yıl 🙂🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
öyle ya. dünya kadınlara çalışıyor. al 10 tane tayt giy geç. ben giysem öyle mi? nereye saklıycam koca bebeği?
Kurtarır
Kışın Ortasında Eksi Soğuklarda kurtarır
Nasılmı Arabanın Kayışı koptuğunda Aracla yol almak için Kulanabiliriz
Ay en sevdiğim şey tayt hele bide parlak siyahsa uf 💅💅💅
daha rahat oluyor 💜🌺
Üzerine sweatlerle helee :)
Hayat kurtarmaktan ziyade rahat ve şık duruyor.
Gelen geçen erkeklerde bakıyor
İnanılmaz rahat cidden
Sayenizde herkes kalp damar uzmanı oldu. 😃
Fiziği böyleyse, evet
Başkalarını bilmem ama beni rezil eder 🙈
Kurtarmaz
neden ki?
Evet
Bencede :)
🙂🙂
Yakısıyorsa evet
evet bırde daha rahat