Giyilir. Özellikle erkekler tercih ediyor ama giyen kadınlar da gördüm. Spor yaparken tayt vücudu sardığı için kolay hareket sağlıyor. Ancak vücut hatlarını belli ettiği için rahatsız olabiliyor giyen kişi. Bu yüzden üstüne şort giyenler oluyor. Genelde paraşüt kumaşından yapılan şortlar tercih edildiğini görüyorum. Bence tarz olarak da güzel duruyor.
Evet giyilebilir. Özellikle kombine uyan şort ve tayt kombinasyonu hem rahat hem de oldukça şık duruyor.
Tabi daha çok sonbahar, kış aylarında. Zira yazın spor çok tempolu olmasa dahi hava şartlarından dolayı terleme, yorulma vs. oluyor. Taytta özellikle siyah tayt; güneşi çeker ve daha fazla terlemeye neden olur. Bu da çabuk yorulmak demektir
Yani şöyle çekici gelmez ama tabii ki giyilir. Ki bence giyilmeli çünkü genelde spor şortları oldukça kısa oluyor erkeklerde de otur kalk yaparken pek dikkat etme bilinci olmadığı için bence tayt giymeleri en iyisi
Herkes ne düşünür bilmem ama ben erkeklerin tayt giymesine karşıyım, kendim giymem şahsen. Bir de üstüne şort mu :D Sadece şortu giyse daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Bir çekiciliği olduğunu da düşünmüyorum ama kızların yorumlarını merak ettim.