Moda & Stil 250 TL hediye çeki kazanmak için sorumuzu cevapla! Yeni yılda soğuk seni durduramasın diye neye ihtiyacın var? (Sayfa 9) Decathlon Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3033 250 TL hediye çeki kazanmak için sorumuzu cevapla! Yeni yılda soğuk seni durduramasın diye neye ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 63 kişi beğendi
eurogibiyim Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Mont onuda taksitlerle alıyoruz ahahsh 0 0 Yorumla
çokdanickymde Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl Çooook kalın bir mont yeterli oluyor 0 0 Yorumla
Snowflake_shutup Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Rahat konfora ihtiyacım var tabiki and money 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Sevgiye ihtiyacım var... Sevgi Sevgi sevgiiiii 0 0 Yorumla
Abzaham Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl nerede bize o şans. kar yağsada kaysak yav 0 0 Yorumla
PandacıkD Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Montum ve botlarım varken soğuk beni durduramaz 0 0 Yorumla
Aysuq Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Sağlam bir montum varsa soğuk beni durduramaz. 0 0 Yorumla
Manifalitikko Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Soğuk ve su geçirmez bir monta ihtiyacım var:( 0 0 Yorumla
balık94 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl İyi bir uzun Mont ya da hoş renkli bir kaban 0 0 Yorumla
Bagımlı_asık Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl kedime sıkıca sarılmaya ihtiyacım var 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Soğuk havayı çok severim. Durduramaz zaten. 0 0 Yorumla
umutsuzum64 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 58% +1 yıl ihtiyacım yok bunlara size iyi günler 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl En cok paraya sonra gerisi gelir zaten 0 0 Yorumla
Tamu_yurek Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Almış olduğum termal içlikler kesinlikle harikaydı 0 0 Yorumla
Hdhdhshdlds Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 30% +1 yıl Cnmm mont ayakkabı kazak her seye ihtiyacm var yha 0 0 Yorumla
seaman_01 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Ayakları sıcak tutan bir ayakkabı ya da bota. 0 0 Yorumla
filozofkonuşuyor Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl İçi yünlü bir mont ve eldivenler yeterli 0 0 Yorumla
AhmetSedat Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Paltoya ihtiyacım var. Sıcak bir çikolatada olur. 0 0 Yorumla
Çikolatatadındabiri Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Korunaklı ekipmanlar gerekir yoksa işimiz zor 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl İçlik giymek lâzım donuyorum ayazda. 0 0 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl cok guzel olmus elllerınıze saglık 0 0 Yorumla
kanadimkirik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl durdursun ya kar yağsın da eğlenelim 0 0 Yorumla
AliEge01 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl Ateşe ihtiyacım var soğuk havaya karşı en güzeli 0 0 Yorumla
zeynblackkk Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 90% +1 yıl Kış lastiklerine beni durduramasin 😁👍 0 0 Yorumla
YanlızlıkRıhtımı35 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Kömür odun ve yemeğe ihtiyaç oluyor genellikle 0 0 Yorumla
Ben_arıza Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl 250 TL çek, en az kaç TL alışveriş için geçerli 🙂 0 0 Yorumla
DüşünenDeli33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Aslında bı kayak merkezine gidebilirim. 0 0 Yorumla
Ansnnans Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 75% +1 yıl Monta ihtiyacım var neye olcak hey allahım 0 0 Yorumla
Dhanlr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Psikolojik olarak iyiysem hiçbşy beni durdurmaz 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Öncelikle Decathlon' a hoş geldin diyorum. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl 43numara outdoor botlara ihtiyacım vae 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Soğuk sevmiyorum asla. Yaz mevsimi çok daha güzel 0 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Fiyatları uçtu gitti biraz indirim olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
491Cevap
Mont onuda taksitlerle alıyoruz ahahsh
Çooook kalın bir mont yeterli oluyor
Termal tayt ve içi yünlü kabul botu
Monta ihtiyacim var tabiki😏
Rahat konfora ihtiyacım var tabiki and money
Sevgiye ihtiyacım var... Sevgi Sevgi sevgiiiii
Teşekkür ederiz çok yardımcı olduğu
Termal içlik olabilir...,
decathlon gerçekten iyi marka
Sevdiğim insanla sahilde yürümek
nerede bize o şans. kar yağsada kaysak yav
kaymaya ihtiyaç var elbette
İnşallah ben kazanırım ya
Montum ve botlarım varken soğuk beni durduramaz
Sağlam bir montum varsa soğuk beni durduramaz.
Soğuk ve su geçirmez bir monta ihtiyacım var:(
İyi bir uzun Mont ya da hoş renkli bir kaban
Sevdiklerime sımsıkı sarılma
kedime sıkıca sarılmaya ihtiyacım var
Her şeye ihtiyacım var aslında yani.
decathlon’dan bir sürü kazak
Yeni bir mont ve birsürü minnoş bere
Heyecana ihtiyacım var tabikide
Decathlon tek başına yetiyor zaten
Soğuk havayı çok severim. Durduramaz zaten.
ihtiyacım yok bunlara size iyi günler
En cok paraya sonra gerisi gelir zaten
Almış olduğum termal içlikler kesinlikle harikaydı
İyiki var bu firma ve kaliteli ürünler
Cnmm mont ayakkabı kazak her seye ihtiyacm var yha
Sivaslı olmam buna cevap bence
Ayakları sıcak tutan bir ayakkabı ya da bota.
İçi yünlü bir mont ve eldivenler yeterli
Çok ihtiyaç duyulan ürünler var
Paltoya ihtiyacım var. Sıcak bir çikolatada olur.
Korunaklı ekipmanlar gerekir yoksa işimiz zor
Uludagq karda kaymak ıstıyorum
İçlik giymek lâzım donuyorum ayazda.
cok guzel olmus elllerınıze saglık
Sanırım bol bol peluş montlara
durdursun ya kar yağsın da eğlenelim
Termal içlikler on numara herdaim
Çok güzelll bence çok sağolun
Çok sağlam bir bot a ihtiyacım var 😊
Ateşe ihtiyacım var soğuk havaya karşı en güzeli
Kış lastiklerine beni durduramasin 😁👍
Şapka bere sıcak olan herşeyy
Kömür odun ve yemeğe ihtiyaç oluyor genellikle
Akıla ihtiyaç var bende maalesef
Bana bi termal içlik babuş. 😁
250 TL çek, en az kaç TL alışveriş için geçerli 🙂
Aslında bı kayak merkezine gidebilirim.
Monta ihtiyacım var neye olcak hey allahım
Ürünlerini Çok beğeniyorumm
Psikolojik olarak iyiysem hiçbşy beni durdurmaz
Öncelikle Decathlon' a hoş geldin diyorum.
43numara outdoor botlara ihtiyacım vae
Soğuk sevmiyorum asla. Yaz mevsimi çok daha güzel
Fiyatları uçtu gitti biraz indirim olsun
Soğuk kış günleri güzeldir