Ben sevgilim olan kadın için giyim tarzımı değiştiririm tabi palyaço olmamak şartıyla ama giyim tarzından rahatsız olduğum örneğin açık giyinen bir sevgiliden rahatsız oluyorsam oturur bu konuyu konuşur üstruplu giyinmesini söylerim. Eğer söylediğim şeyi gurur meselesi yapıp dik başlılık ediyorsa zaten o kız beni sevmiyor demektir. Onunla ilişkimi devam ettiremem ve ufaktan yol veririm. Veririm yani. Tutup da transparan kıyafet gezen bir kızla sokaklarda gezerek kendime kardeşim gvat dedirtemem. Tarz giyinmek başka bir şeydir. Göğsünü, sırtını, göbeğini baldırı, bacağı açmak tarz değil teşhirciliktir.
Benim tarzım kendimi nasıl iyi hissediyordam o şekilde deneye yanıla oluşturduğum bişey, giyim insanın ruhunh yansıtır bence bir nevi kendini ifade ediş biçimidir benim giyimime karışacam biri ruhuma ket vuruyor demektir dolayısıyla istemem öyle birini hayatımda, büyük konuşmamak gerek ama.
Bu zamanda herkes zaten başkaları için giyiniyo. Oyle değil diyen yalan söylüyordur. Tarz olmak kimin umurunda olur ki sırf başkalarının dikkatini çeksin diye