Moda & Stil Herhangi birisi için giyim tarzını değiştirir misin? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sanmıyorum 🙄 Güncellemeler1 yıl Güncel Herhangi birisi için giyim tarzını değiştirir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Yok Değiştirmem beni seven böyle sevsin 2 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Beni olduğum gibi kabul etmeyen kimseyle mümkün mertebe muhatap olmuyorum. 1 0 Yorumla
ssttrr Takip Et Xper 4 Yaş: 41 1 yıl 20 farklı giyinebilir bir insan siyasi dini yöresel vs olmadığı sürece neden olmasın 2 0 Yorumla
beatifoll Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Benim için değerli biriyse evet. tarz ondan daha önemli olamaz. benim fikrimce:) 1 0 Yorumla
yagız0054 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl Hayır. Değiştirsem Sasece Kendim için değiştiririm o kadar. Başkası beni bağlamaz. 1 0 Yorumla
iremxyx Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl hayır tabii ki değiştirmem başta nasılsam öyle beğendiyse sonra neden değiştirmeye çalışıyor ki 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayr neysem oyum 1 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Açığım kalkıp da tesettüre girmem mesela.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yok Değiştirmem beni seven böyle sevsin
Beni olduğum gibi kabul etmeyen kimseyle mümkün mertebe muhatap olmuyorum.
20 farklı giyinebilir bir insan siyasi dini yöresel vs olmadığı sürece neden olmasın
Benim için değerli biriyse evet. tarz ondan daha önemli olamaz. benim fikrimce:)
Hayır. Değiştirsem Sasece Kendim için değiştiririm o kadar. Başkası beni bağlamaz.
hayır tabii ki değiştirmem başta nasılsam öyle beğendiyse sonra neden değiştirmeye çalışıyor ki
Cok seviyorsam yaparim
Hayr neysem oyum
Açığım kalkıp da tesettüre girmem mesela..
Offf aşiri güzel elbiseler
Değiştirmem beni seven böyle sevsin
Asla
Nope aşko
Yoo değiştirmem ama dikkat ederim
Kısmen
Değiştiririm😀
hayır