Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ya tabiki mecburen şimdi cenaze törenine allı pullu bir abiye ile gitsek olur mu 😂 ya da spora giderken elbise giysek ya da gece yatarken mont giysek olur mu sence 😂 oyuzden her gittiğin ortamın durumuna göre sekillenirsin bu bir görgü kuralıdır
@Oskibey yanlış herşeyin bir adabı usulü vardır bu karşı tarafa olan saygınızı gösterir
Ben de gönlüm isterdi ki iş yerine eşofman la pijamayla gifiyim ama yapabiliyor muyuz hayır neden hem bu işimize hem oradaki insanlara saygısızlık olur
@Oskibey aynen bende çok severim ama günlük hayatımızda giyiyoruz iste
Tabii ki. Nereye gideceksem kıyafet tercihimi de ona göre yaparım.
Evet maalesef.
Cevap
21Cevap
Elbette ortam ve mekana göre giyinmek önemlidir. Resmi bir iş toplantısı ya da yemek davetine kot ya da eşofmanla gidilmez sjsj
Evet. bazen spor bazen de takım elbise giyiyorum orramına göre giyinmem gerekiyor. Toplantılara spor kıyafetle gidemem dimi
sporda takım elbise giyiyorum diye anladım :d
Kıyafet tercihimi gideceğim yere göre yaparım.
Evet ortam neye müsaitse ona göre takılırım
Değiştiriyorum evet. Eşofmanla işe ya da yemeğe gitmiyorum o net.
Ortama uyumlu giyinmek zaten her zaman ilk düşünülecek konudur.
Genelde spor takılıyorum. Toplantı vs. Olduğunda yalnızca klasik bir hâl alıyorum.
Tarzımı değiştirmem ama ortama uygun kendi tarzımda giyinirim
Genel olarak eşofman insanıyım ya düğün vb şeyler hariç işe bile eşofman ile geliyorum. Düğün dernekte ayıplanmayacağımı bilsem oraya da eşofmanla giderim
Gideceğim Ortam çok önemli İşmi Gezintimi Takilmakmı Aşkmı sporumu. Hepsine ayrı ayrı giyim tarzm var ve bunu seviyorum gerçekten
Bu nasıl saçma soru tabiki de değişir her ortama aynı tarz kıyafetle gidilir mi
Yani evet bazen sik bazen cok spor ki bu ara hep sweatshirt va giyiyorum. ama bazen guzel takimlar da giyerim. eskiden bayagi sktim ama hep topuklu klasik pantolon havalao takilar kullanirdim
Düğüne tişört kapriyle gitmem sonuçta 😅
Güne göre değişir
Tabi ki yerine göre değişkenlik gösterebiliyor.
Hayır tarzım aynıdır.
Her zaman değil
Tabiki bulunduğum yere göre
Hayır neden değiştireyim
Yani spor ortamda spor şık ortamda şık
Evet
Evet
Kısmen ewt
tabiki
Hayır
Evet
Hayır değiştirmem