Sizce erkeksi giyinen erkek kaldı mı?

Tayt gibi pantolon giymeler, esrarlı otlu çorapları burunlarına kadar çekip pantolonun paçalarını kıvırmalar, at ç. üküne kelebek konmuş gibi, çöp adama entari giydirmiş gibi oversize sweatlerin içinde kaybolmalar falan... Bizde giyiyoruz arada oversize ama bu kadar olmaz ki canım. Saç stilleri bile artık çok değişik. Neyse ben fazla yorum yapmak istemiyorum.
kızlar öyle beğeniyor seni ne ilgilendirir erkeğin nasıl giyip giyemeyeceği :D
Benim çevremde ki kızlar öyle beğenmiyor, beğeniyorsa hepsini engellerim
Beğenen marjinal tipler var demek ki
Kızların begenecegini sanmıyorum begenenler sanırım 13 14 yaşındaki tiktokçu kızlar 😄@ahmetkara
Giyimle erkekliğin ne alakası var😬 sanatçı istediğini giyiyor ama kızlar peşinde ona bakarsan
Tamam da bu tamamen psikolojik bir durum orgazm olmayla giyinişin bir alakası yok😀
Ben ufakken ense bırakırdım da peder bey geri yollar kestirirdi... Şimdi saçının bir tarafını kazıtıp kafaya dövme yaptırıyor adamlar! Kolumda benim de dövmem var kesinlikle karşı değilim dovmeye ama kafaya da yaptırmazsın birader. Yere batsın böyle moda, yere batsın böyle ikon...
Neyi beğenirsem onu alıp giyiyorum. Renk ve şekli çok abartılı ise almam, giymem. Onun dışında giyerim ayrıca erkeksi giyinmek nasıl oluyor? daha sade ve takım elbiseye yakın giyinmek mi?
Seninle aynı fikirdeyim ve bazen kendimi tutamayıp söyleniyorum şaşırıp kalıyorlar😂 o dar tayt gibi pantolonları iyice yukarı çekiyorlar tövbe estağfurullah yarabbim hersey meydanda kalcalar dışarda ( hele bazılarinın kalcalar biz kadinlardan daha iyi😂) kadınlardan fenalar paçalar kısa veya katlıyorlar erkek demeye bin şahit renklere girmiyorum bile
Bence iyi bir tarzda giyinmiyorlar. Kıyafet seçerken renk uyumu çok önemli örnek verecek olursam yeşil bir ayakkabı almak yerine siyah ya da beyaz alınabilir böylelikle renk uyumsuzluğu ortaya çıkmaz ve tabikiii parça seçerken özenli olmak gerekiyor diye de düşünüyorum.😊
Cevap
88Cevap
Herkezin kendine özgü bir tarzı var. Günümüz erkeklerinin hepsi erkeksi giyinir veya bebeksi giyinir diye birşey yok. Bu tarzla alakalı istiyen istediğini giymekte özgür. Ozaman daha ne?
Ayrıca tarz farklı insanlara yakışıyor
https://hizliresim.com/SjppzE
https://hizliresim.com/ReTOQR
Bu ikisinin arasındaki fark gibi
Eskiden çocuklar çocuk gibi gençler genç gibi yetişkinler yetişkin gibi giyinirlerdi... şimdi çocuklar genç gibi gençler yaşlı gibi ( hatta bir ara beyaz saç modası falan vardı 18’lik genç yaşlı gibi boyatırdı falan) yaşlılarda genç gibi giyiniyorlar... küçükler küçüklüklerinden sıkılıp büyümek büyüklerde büyüklüklerinden sıkılıp küçülmek istiyor... Hatta geçen yaz 50 küsur yaşında adam altında bol paça kot spor ayakkabı ve üstünde ayıcıklı tişört küpeli kulağı ve ters taktığı 20’lik genç şapkasıyla yanındakilere kkarşim kaaarşim diyerek yürüyordu... tam bir iğreti görünüm... Aynısı kadınlardada var 40 yaşında bazı kadınları hem kıyafetleri hemde genç kız havalarıyla görmek pekala mümkün... İnsanlar ruhunu benliğini kaybetti bu çok acayip devirde...
Bazıları da hiç giyinmiyor galiba hssh bu yaz benden kısa şort giyenler gördüm abi ne gerek var yapmayın etmeyin gözüm kanadı shsjjdsjjd
Ped detayını okumamış gibi yapalım🙄
Niye koca KS reklamını veriyor pedin
Demek istediğim ped almak ayıp bişey mi shhs
Erkek kendine alıyorsa evet
🌸
Hqjwjwjehsjs aman çorapları kaçar fazla kıvırtmasınlar
Erkeksi erkekler çok tatlı😂
Tatlıyız tabi efenim 🌸😌
🤩
Kıro gibi giyinmeyin de bebeksiye razıyım en azından gözüm kanarken cıvıl cıvıl renkler görürüm içim açılır 😠
İçin açılır mı bilmem ama miden açılır o kesin sfggg
Aferin sdfgg
Çok ayıp, o nasıl bir detay öyle. 😏
Eşofmanla geziyor çoğu, hangi kategoriye girdiğini bilmiyorum. 🤭
Ayıp cinsellik kategorisinde komşi
@Osmanlı-beyefendısı soru tanıdık geldi mi 😂
Valla cins cins giyinen çok hangi seçeneğe koyalım karar veremedim :D
Taklitler aslını yaşatır çiçek 😄
😂😂
Görüşün benim soruma gelmiş shshsh
Aaa inanamıyorum hahaha 2 görüşüm olmuş 😂 diğer sorunun görüşlerini buna vermişler hahahahdhhdhfhhd
Kopya çekenler ağlasın shshsb
Kahkaha attım sabah sabah sjshsh
Bende valla hshdhd😂😂
Erkeksi giyinmek ne oluyor 🤓 daha çok spor giyiniyorlar sanırım eşofman/sweatshirt, jean/sweatshirt.
Daha oturaklı kıyafetleer
Malesef kadınımsı giyinmeye başladılar dar kotlar, kadınımsı tshrtler, kaş aldırma, yani bana erkekten çok ponpon kızlar gibi geliyorlar.
bebeksi giyiniyolar bebeksi konuşuyolar olsn zaten kadınlı erkekli bozduk 🌚
Sen de haklısın sdfgh
Benim cevremde tayt gibi pantolon giyen, üstüne sweat 😂 birde kanka gibi olanlar var shsh
B. arzo
Kanka kanka mu demekmiş sdfgh kimse bana kanka demesin sdfgh
What the nasıl yani beynim yandı 🤔😅 sen ne alaka
He şimdi anladım yav hdgdgf
Yav brzoo kanka olarak çevrilmiş ya o bakımından adffg
Sonradan jeton düştü senin lafına😂🤭
Pembe kazak giyebilirler bu erkeklikten bir şey götürmez bence
Yine de eskisi gibi erkeksi giyinilmediği ortada. Kadınlar da çünkü eskiden daha kadınsı giyiniyorlardı zarafet vardı bir kere
Bebeksi giyinen bebeler çoğaldı maalesef. Erkeksi giyinen kesim cok az kaldi.
Kadınsı giyiniyorlar ve bu hiç hoş degil kaşlarını aldırıyorlar birde kadınlar sakal uzatsa takım elbise giyip halk içine çıktığında bu nasıl karşılanırsa bu durumda içten içe benim için öyle,

Günlük itemlerim resimdedir. Haşin bir erkek olduğumu düşünüyorum. Adaylara başarılar @SenacCc
Erkelsi mi değil mi bilmeden ne bulursak giyiyoruz artık azizim. Ekonomi, döviz, ithalat, üretmemek, ülkenin şu durumu bizi stilimizden de etti.
Hertürlüsü var, aşırı abartıya kaçmadığı sürece modaya uygun giyinmek kötü bişey değil aslında ama gel gör ki yakışma yakışmama durumuda var. Birazcık eğitim alınmalı aslında giyim kuşamdada.
Tayt giyen erkek türünü gördükten sonra dar kot giyeni normal karşılıyorum artık en azından giyinmiş 😅 çok itici geliyor gözüme adam akıllı kot pantolon gömlek giyseler ne olur sanki bırakın tayt bize kalsın yiaaa
Kızlar öyle beğeniyor zanneden bu kızlar için şekilden şekile giren karakteri onuru ve adamlığından ödün veren kişiliksiz tipler olduğu sürece daha çok maymuna dönmüş erkek görürüz kızlarda kataloktan seçer gibi erkekleri seçer bunların kızlardan yüz bulamayan tipsizlerinin eşcinsel olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Özet : ERKEK OLUN LAN KIZLAR SANA BAKMASA BİLE ERKEK OL GURURSUZ ADAM
Herkesin kendi tarzı. Lakin gerçekten popüler kültür ile hareket etmeyen, kendi stilini ve erkeksiliğini ortaya koyan nadir ve zevk sahibi erkekler de mevcut.
Bebeksi giyinenler çoğaldı. Burdan erkeksi giyinenlere selam olsun 🙋♀️
@AnkaralıBirKız2
işte beklene cevap bu olması gerekiyor
İğrenç duruyor bence dar pantolonlar. Asla sevemedim sevemeyeceğim de bir de şu hayvanlı gömlekler yok mu ayar oluyorum. Geçen flamingo desenli pembe giymiş birisi gülme krizine girdik kızlarla. Hani bunu giyende bir kro zaten paçaları katlamış gömleğin yarısı açık bileğinde künye elinde tesbih gözünde gözlük. Ay yine gülesin geliyor. Bunu giyip abilik taslamakta ne bileyim.
Ben ne istersem onu giyinirim baskalarina gore giyinmem benim giyinmem de kotudur ama ben oyle giyiniyorum kotu derken bebeksi giyinmiyorum tabiki de erkeksi de giyinmiyorum nasil rahat edeceksem oyle giyiniyorum
Tayt gibi pantolon giymeyin yaa hele ki bilek boy falan 🙄
Bi de babet tarzi ayakkabı babet çorap
Allah'ım daha fazla devam edemiyecem🙄
Bazen ben yakıştırıyorum yırtık jean i serseri imajı katıyor. ama çoğuna yakışmıyor.
Çoğusu bebeksi valla insan onlarla sevişmek bile istemez.

Günümüz erkekleri çok değişik bir durum içindeler. Tarzdan çok bir akım gibi. Giyinme hakkında bir şey bildiklerini zannetmiyorum. Yukarıdaki iki fotoğraf da olacaksa böyle olmalı dedirtiyor.
Yogun elestirme/ erkeksi giyinmesi icin babet corap, dar pantalon giymemesi yeterli
Kırmızı ve sarı ayakkabı giyinen erkeklere linnçççç
Moda denen illet yüzünden nesil iyice zıbanadan çıktı. Erkekler dahi oturaklı giyinmez oldu. Velhasıl; ziyan olduk ziyadesiyle.
Rabbim hepimizi ıslah etsin.
18-22 arası abuk subuk zaten. Diğer kalanlar normal erkeksi
kadınsı..
erkeksi giyinen erkekler yandı bitti kül oldu
Tamam moda sebebi ile kıyafet bulmakta zorlanıyor olabiliriz bu doğru ama henüz kül olmadık ya 🙂
Erkek dedigin kadın gibi kaşını aldırıp karı gibi kotlar jeanlar giymemeli... Erkek gibi giyinmeli öyle giyindiklerinde erkek ya da kız olduklarını ayırt edemiyorum.
Tam bir zibidi giyuniyolar
Bide serseri
Bide ergen 😂😂
Katılıyorum 😂
Kızlar kendi giyimlerine bakmadan, erkekleri eleştiriyo.
Tamam erkekler de bi garip giyiniyo ama kızlar da bi garip giyiniyo.
Ama bazı erkekler mal.
Ne giyinsek batıyor bu kızlara da. Erkeksi giyinsen kro derler, kot ceket pantolon giyinsen bebeksi derler. Hiçbirini sallamayın ya kim kendine neyi yakıştırıyorsa onu giysin.
😂bu elestiri bildigin sey degil mi ya mini etek giymeseydi dotune bakmazdim diyen erkek tipi. Olum sizene kim ne giyinirse giyinsin karışmamayi ogrenin. Boş yapmışsın.(bebeksi giyinmiyorum)
Ben en çok Cristiano Ronaldo'nun giyimini çok beğeniyorum
Kızlarda bile erkek reyonundan giyenler varken o tarzlar içler acısı gerçekten skdjs
Erkeksi giyiniyor çoğu da , çoluk çocuk ergen felan pek öyle değil
Şu güne kadar erkek gibi İstanbul befendisi tarzında giyinen erkekleri çok nadir gördüm hepsi çocuk gibi giyiniyor. Dar pantolon:(
Ben yarım boğazlı kazak kumaş ya da keten siyah pantolon birde uzun kaşe kaban giyiyorum.. ya da gömlek yelek kot fakat nargile içmiyorum !
Kadınlar ne yapıp edip erkekleri de kenilerine benzetti. Günümüz erkekleri kadının emir komutasında, yumoş kıvamda gdo lu tipler olmuş.
Rezilce giyiniyorlar amkodumunun topları hel şu 18 lik 19 luk kesim yok mu hepsini tutup sksim geliyor
Hoşuma gitmiyor. Feminen havaları var. Sanki biri yanındaki kıza laf atsa korumadan dönüp kaçacakmış gibi hissediyorum.
Kadınlar bebeksi sever , neden?
- tecavüz etme potansiyeli sıfırın altında
- benzer duygular yaşarlar , empati seviyesini yüksek tutmak adına kendini hırpalar.
bu yüzden severler bayılırlar.
Değişiyor cevremdeki erkekler gayet coollar ve erkeksiler
İkisinin ortası iyi ☺️ Çok erkeksi de olmasın çok bebeksi de
Bebeğimsi diyicegim ama oda değil şey gibi biraz dar pantolon tayt gibi vs tanımını bulamadım 🥺
Ne bebeksi ne de Erkeksi
(Ergensi) giyiniyorlar ben bir erkeğin dar paçalı pantalon ya da eşofman giymesini ya da takı ıvır zıvır takmasını hoş bulmuyorum itici geliyor bana takı derken saat falan değil kolye küpe tarzı şeyler
Bazıları öyle giyiniyor ki top mu , gay mi , entel mi belirsiz.
Moda ismi altında kadınlaşan erkekler, erkekleşen kadınlar..
Öyle bir giyiniyorlar ki totoş olmuş çıkmışlar. Bir de modaya uyuluyor güya.
İstediğimiz gibi giyiniriz size ne ya , taktınız valla giyimimize
şimdi kadınlar erkeksi erkeklerde kadınsı giyinmek derdinde
Ikiside değil... Modaya göre giyiniyor .. pantolonları tayt gibi..
Ben erkeksi giyinirim. Kışın çekerim kazağımı paltomu.
Giderek bebeksiliğe yaklaşan çok, dar pantolonlu renk cumbusleri onlar 😄
Reis valla kışın öyle bir giyiniyorum ki Polat Alemdar mısın diyen oluyor :D
bana kolye takan cocuksu geliyor bunlari gormuyorum bile
fakat herkesin kendi secimi.
Aman ya knk salla millet kafayı bozmuş zaten şaşırmıyorum kskflskf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?