Sizce erkeksi giyinen erkek kaldı mı?
Kızların begenecegini sanmıyorum begenenler sanırım 13 14 yaşındaki tiktokçu kızlar 😄@ahmetkara
Giyimle erkekliğin ne alakası var😬 sanatçı istediğini giyiyor ama kızlar peşinde ona bakarsan
Kadınlar erkek gibi takılsa sakal biraksa kravat taksa erkek gibi olsa hoş olurmu? Erkeklerdede hoş olmuyo
Tamam da bu tamamen psikolojik bir durum orgazm olmayla giyinişin bir alakası yok😀
Ben ufakken ense bırakırdım da peder bey geri yollar kestirirdi... Şimdi saçının bir tarafını kazıtıp kafaya dövme yaptırıyor adamlar! Kolumda benim de dövmem var kesinlikle karşı değilim dovmeye ama kafaya da yaptırmazsın birader. Yere batsın böyle moda, yere batsın böyle ikon...
@nur07856
Kadınlar erkek gibi takılsa sakal bıraksa demişsin, sakalı ben gibi bırakabilen kadın varsa bıraksın zaten bi zahmet. Tüyle kılı karıştırmayalım 😂😂😂
Anlatmak istedigim kıl tüy degil zaten erkeklerin kaş aldırıp üstüne feninen giyinip kadın suretine benzeyen bedenleri...
@nur07856
Mükemmel bakış açısı benim gibi düşünmenize sevindim arkadaşlar sagolun 😂
Takım elbiseli degil spor normal bir ayakkabı giymek, çok dar olmayan bir kot ve normal bir tshrt giymek.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Aaa inanamıyorum hahaha 2 görüşüm olmuş 😂 diğer sorunun görüşlerini buna vermişler hahahahdhhdhfhhd
Tamam moda sebebi ile kıyafet bulmakta zorlanıyor olabiliriz bu doğru ama henüz kül olmadık ya 🙂
Yahu bu yüzden bu sitede biri bana övgü dolu sözler sarfedince kullanıyorum bu yüzden...😀
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş