KS Xperlerimle aldığım hediye çekimle Mudo’dan yıllar önce gri bir kapişonlu almıştım, çok severek giyiyodum ama daha sonra bir restoranda kaybetmiştim :( Buda böyle bir anı işte 😅
Bence kıyafet dediğin az uzun olcak Dar olmıyacak Sıcak tutucak Soğuk geçirmicek Rahat olcak beli sıkmıyacak ama belide düsmiyecek Havana hava katcak Sence haklı değil miyim?
En sevdiklerim sweatler , uzun montlar ve tabiki vazgeçilmez kazaklar mudoyu ss aldım ama malesef paylaşamıyorum özür dileyerek 😌😂 tabiki sonbaharın vazgeçilmez şeyleridir bunlar
sonbaharda yün hırkalar ve atkılar için yaşıyorum gerçekten.. en sevdiğim mevsim. vintage yağmurluklar falan bayılıyorum özellikle sonbaharda giyinmeye
Ben sonbaharda genelde bol rahat ama şık şeyler giymeyi seviyorum güzel bir t short üstüne güzel bir hoodie altıma bir eşofman ya bilekli bir ayakkabı ya da spor ayakkabı tercih ediyorum
Valla benim birsürü kapşonum var ama biri favorim o da bambili kapşunum. BAYILIYORUM bu kapşonuma allahın her günü giyinmişliğim var. Hatta şu an bile üstümde😂
Kalın olmayacak şekilde ince bir yağmurluk içine sweat kadar kalın olmayan bir bluz altına mavi kot bir pantolon ve kısa boğazlı bot ha bir de bordo oje
Siyah slim fit bir pantolon. Ama birkaç beden yüksek alıyorum çok dar olduğu zaman sıkıyor. Üzerime de siyah ya da beyaz çok kalın olmayan bir sweatshirt, buğday rengi cityroam bot.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
395Cevap
Hep kadin kombinleri var erkek kombini verin azıcıkta ya
Ben daha spor takılıyorum yazın kışın ise daha böyle kot ceket altına bir şeyler işte
vaaaaagyyy çok iyiyimiş gerçekten tebrik ediyorummmmmm
Ne bulursam onu giyerim
Uzun zamandır giysi almadım
Sadece sonbahar mı oluyo şimdiden yazlık seçsek olmazmı yazı severim ben😂
topuklu süet bot her zamanki gibi vazgeçilmezim👍🏻
parka, palto vs şeyleri seviyorum ve bu tarz kombinler oluyor
maske
mesafe
temizlik
gibi bir kombinim mevcut...
Param yok kombin yapamıyorum. Evde ne bulursam giyiyorum.
İsabet oldu ben de bir şeyler alacaktım şöyle bir bakınsam fena olmazzz
Bu sonbahar da benim tercihim Mudo teşekkürler Mudo
Kot pantalon, balıkçı yaka kazak, yüksek konçlu bot ve parka.
Aaa çok iyimişşş yorumlardaki kombinlete ba yıl dım
para yok moda yok zaten paramız olsada moda yapıcak halimiz yok
Sonbaharın o fevkalade renklerinden oluşacak benim sonbahar kombinim 🌺
#yeniyollar öyle bir düşündüğüm kombin yok :D bir şey bulalım da giyeriz zaten
Gömlek üzerine ceket. Kazaklar artık tercihimden çıktı sayılır.
Kafa göz sarılı olsun yeter yapar yakıştırırız elbette...
Dışarı çıkamasak da, kendimizi çok güzel motive edebileceğimiz kıyafetler kesinlikle.🌸
Türkiye ekonomisinin gidişatı sayesinde trend, moda, still felan kalmadı.
Fazla önem vermiyorum bu tür şeylere nasıl rahat ve sıcak tutacak ise öyle giyiniyorum.
Yakıştığındanmıdır bilmiyorum ama boğazlı kazakları çok seviyorum ve sıklıkla giyiyorum.
Kışa girdik gibi ya bugün İstanbul baya soğuktu kışlık montumu giydim
Sonbaharda beni sıcak tutabilecek herşey benim stilimdir 😂
Erkekler için bir kombin hazırlayın da nasıl oluyormuş bilelim. Hep bayanlara çalışıyor bu mudo :P
Benim sonbahar kombinim bol kıyafetler çünkü hamileliğin son trimesterına giriyorum 🥰
Sonbaharda da güzel giyinmeyeceksek ne zaman giyinicez
Mudo nun erkek gomlekleri cok guzel genelde mudo dan alirim gomleklerimi
Ah söyle tam yapışan uzun çizmeler üzerine triko kısa elbise bayılırım
Askeri botlara bayılıyorum yerine göre topuklu çizme de 😅
Çok kalın giysiler giyinmeyi sevmiyorum normal giyiniyorum
#yeniyollar Mudo eteğe bayıldım hediye cekibalırsam hemen eteği alıyorum çok güzel 🤩😘
KS Xperlerimle aldığım hediye çekimle Mudo’dan yıllar önce gri bir kapişonlu almıştım, çok severek giyiyodum ama daha sonra bir restoranda kaybetmiştim :( Buda böyle bir anı işte 😅
Siyah Boğazlı kazak - siyah pantol - siyah bot - siyah ceket djskks
Sivasta kış geldi sen sonbahar diyorsun burda öyle bir ay yok 😂 ya kıştır ya yaz
Mudo gayet kaliteli bir marka
#yeniyollar keşfetmek her zaman iyidir
Moda tasarım okuyorum. Stil konusunda her türlü kendimi ön plana çıkartabilirim.
Gerek yok aslında neticede herkes eve kapanmış durumda
Siyah pantolon boğazı kazak deri ceket hardal sarısı bot benim kombinim bu
Beyaz çiçekli bir elbise ve altına hafif simli bir beyaz çorap mükemmel
Koyu kazaklar hardal rengi, haki yeşil kabanlar tercihimdir
Görüşleri okumaya geldim güzel kombinler çıkmış maşallah
Bakalım beğenilecek mi
Bence kıyafet dediğin az uzun olcak
Dar olmıyacak
Sıcak tutucak
Soğuk geçirmicek
Rahat olcak beli sıkmıyacak
ama belide düsmiyecek
Havana hava katcak
Sence haklı değil miyim?
En sevdiklerim sweatler , uzun montlar ve tabiki vazgeçilmez kazaklar mudoyu ss aldım ama malesef paylaşamıyorum özür dileyerek 😌😂 tabiki sonbaharın vazgeçilmez şeyleridir bunlar
sonbaharda yün hırkalar ve atkılar için yaşıyorum gerçekten.. en sevdiğim mevsim. vintage yağmurluklar falan bayılıyorum özellikle sonbaharda giyinmeye
Ben sonbaharda genelde bol rahat ama şık şeyler giymeyi seviyorum güzel bir t short üstüne güzel bir hoodie altıma bir eşofman ya bilekli bir ayakkabı ya da spor ayakkabı tercih ediyorum
Valla benim birsürü kapşonum var ama biri favorim o da bambili kapşunum. BAYILIYORUM bu kapşonuma allahın her günü giyinmişliğim var. Hatta şu an bile üstümde😂
Kalın olmayacak şekilde ince bir yağmurluk içine sweat kadar kalın olmayan bir bluz altına mavi kot bir pantolon ve kısa boğazlı bot ha bir de bordo oje
Siyah slim fit bir pantolon. Ama birkaç beden yüksek alıyorum çok dar olduğu zaman sıkıyor. Üzerime de siyah ya da beyaz çok kalın olmayan bir sweatshirt, buğday rengi cityroam bot.
Kapalı olduğum için pek alışveriş yapmıyorum ama güzel moda
Bilgiler güzel bende köyü renkler tercih ediyorum şu sonbahar döneminde
Peluş kürk mont kırık beyaz ekru kreme yakın
Tarçın renk omurları açık uzun kalem elbise
Taba bot
Taba çanta
Malesef yaşadıgım şehirde bahar yok kıştan yaza yazdan kışa. Tşört giyerken bir anda sabahına mont giyiyoz😀
Genelde kalın tayt üstüne bol kazalar altına kalın tabanlı botlar rengine uygun bereler tercih ediyorum
Ne kombini ne birşeyi kombin zamanı mı 😜 şaka bir tarafa da güzel bir kombinim var
Beyaz aklet, damakı pıjama Dışarı cıkamayacagımız için, bı kombın düşünemedik
Uzun palto, treking botu, gömlek ya da kazak tercihim. Ayrıca atkı ve eldiven kesinlikle vazgeçilmezim
Siyah kot ceketim altina beyaz kazak alt giyim olarak kot siyah pantolon başımdada bere
Ayakkabı olarak kahverengi deri bot bence cok yakisiyor
Benim her zaman ki gibi aynı bol eşoföan ya da bol paça yüksek bel ve bol sweat ile bere salaş tarz