Moda & Stil Stilinde yeni yollar keşfet, hediye çeki kazan! Senin kış kombinin nasıl? (Sayfa 4) Mudo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3933 Stilinde yeni yollar keşfet, hediye çeki kazan! Senin kış kombinin nasıl? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 72 kişi beğendi
AnQa_KuSu Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Pembe uzun kollu bir elbise, altına kis beyazi bir külotlu çorap, uzun pofuduklu bir çizme ve kokusundan vazgeçemediğim cam kokulu parfüm 0 0 Yorumla
BdsmmasterDom Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Stilistim var :) Bana yetiyor olmasa da ben tek başıma halledebiliyorum ya. Kombin isteyen hanımlar varsa yardımcı olurum :D 0 0 Yorumla
hakansert1 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kot pantolon, kazak, mont, bot. Geçmiş olsun renk, çeşit falan hiç bir şeye gerek yok. Her gün ne gelirse giy gitsin. 0 0 Yorumla
Cosh_82 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Bence bu senin kombini simsiyah eşofman takımı çünkü 2020 simsiyah geçti. Görünen o ki 2021 daha da siyah olacak. 0 0 Yorumla
Coffee6736 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kombin yapmamıza gerek yok ki evde pijama terlik oturuyoruz bana öyle geliyorki bi 3 ay daha evde pijama terlik oturacağız 0 0 Yorumla
Cumali_duz4 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Sonbahar modası şık bi kot pantolon ve güzel bir sweet üstünede demode olmayan güzel bi mont la kombin yapabiliriz 0 0 Yorumla
Generalist Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Mudonun indirimleri efsane triko kazaklarina bayılıyorum. Kadife gömlekleri de çok şık. Bu kış ama kapsonlu sweat kot pantolon ve bere favori kombinim 0 0 Yorumla
neeclaa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Virüs bisey almamıza izin vermiyor kedinisi tebrik etmemiz gerekiyor asla evde durmam dediği insanı odaya kitledi sen ne gibi bi illetsin virüscum 0 0 Yorumla
mühendisadayibirbey Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Moda mi o da ne , deri ceket , gomlek, kazak, siyah pantolon kombinimiz erkekler olarak cok seçeneğimiz yok 0 0 Yorumla
otobansicagi Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl karantinadan dolayı pek çıkamasakta ekose etek üstü kazak çok severek giyerim... şalım ve berem olmassa olmaz botları unutmayalımmmm 0 0 Yorumla
Xx_melis20 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Cidden harika muhteşem ❤️ bu güzelliği neye borçlusunuz böyle bakalım 1 0 Yorumla
Darianız Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Daha çok kahve tonlari tercih ederim sonbahar için çok uyumlu bir renk 1 0 Yorumla
aybuke3004 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl bu sonbahar kombini pijama takımı olacak galiba yasaklarda var :D 1 0 Yorumla
Gizliüye_0911 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sonbahar terletmeyen ve üşütmeyen kıyafet mevsimidir bana kalırsa yani swet 🖤 1 0 Yorumla
Ich_leibe_dich Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Benim kokbim kisin grnelde derimibsiyah mint siysh sivit ve kot 0 0 Yorumla
Mülâzımısani Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl yün boğazlı kazak koyu mavi kot pantolon ve yarım binici bot 0 0 Yorumla
benalfa Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sweatshirt keten pantolon veyahut gri eşofman sarı bot 0 0 Yorumla
gençbilginn Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Geçen senelerden kalan kazak ve montlarla kombin yapıyoruz biz. Ne modası 0 0 Yorumla
nasıIl Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl kış kombinimi şimdiden hazırladım tam istediğim gibi istek gelirse fotoyu bırakırım 0 0 Yorumla
cilgin1gitarist Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sweat shirt ustune bi deri mont bere ve kot pantalon 0 0 Yorumla
mertcanglr01 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl bot, yırtık kot pant, boğazlı kazak, ceket, sol elde saat genel kombinim 0 0 Yorumla
sariyerlizafer Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Kış kombine pek önem vermiyorum aslında 😁 bir şekil kışı aradan cıkartiyorum 0 0 Yorumla
Dilarax2 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kombinimiz belli ama dışarı çıkamıyoruz tabi her mevsim olduğu gibi siyahh 0 0 Yorumla
realpullups Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Uygun zamanda bir alışverişe çıkana kadar ne varsa onu giyicez kanks 0 0 Yorumla
conimayk Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Siyah ayakkabı mavi kot pantolon yeşil veya bordo sweetshirt siyah mont favorimdir 0 0 Yorumla
Bilge_nur1 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sonbahar mi? ❤️❤️❤️ Kombinler hazir bile ama bir yere cikamiyoruz ki. 0 0 Yorumla
Uzaklarda33 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl İlkbahar ve sonbahar mevsimlerini seviyırum. Tabi modasınıda 0 0 Yorumla
Simgeqqq Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl mudo alışveriş yapmadığım bir yer ama inceledim çok beğendim bakarım bundan sonra 0 0 Yorumla
KozmikDeli Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Bence en iyi kombin pijama takımları olacak kısıtlama gelecek diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
MerakliBorekci Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Guzel gozukuyorlar ama benim butcem en fazla 50 lira. 50 lirada ordan ne alabilirm ki? 0 0 Yorumla
-SVRP Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Temiz ne varsa geçiriyorum üstüme, herşey yakışıyor ne de olsa :) 0 0 Yorumla
bilgegündüz Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl su geçirmeyen yağmurluk , ince boğazlı kazak , siyah jean , converse ya da bot 0 0 Yorumla
ramihırtlak Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Yırtık pırtık eskime tarzı giyinmek , önemli olan içindeki cool biz bedenin olması. 0 0 Yorumla
Aligull303ü Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Sonbahar renkleri kahverengi krem sarı ve siyah kombinler 0 0 Yorumla
HAKANN_27 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kot pantolon , boğazlı kazak , kot ceket veya deri mont , kısa boğazlı halley bot 0 0 Yorumla
3xhaticex Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Vala üşenmezsem üzerime bi sweet pantolon geçiririm. Kssjskshsj 0 0 Yorumla
ireeeemfurkaaan Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Bol peluş spor ayakkabı güzel bi şal ve boğazlı pastal ve siyah ton ağırlıklı 0 0 Yorumla
Titii Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Tesettürlü olduğum için mudodan alışveriş pek yapamıyorum ama begeniyorum:) 0 0 Yorumla
kararsızveagresif Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Mom jean beyaz çorap siyah gothic bot siyah sweat ve üstüne şişme mont 0 0 Yorumla
BrownieeGirl Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Benim sonbahar kombinim eşofman takımı ve pijama evde olduğum için :) 0 0 Yorumla
42mhndsss42 Takip Et Xper 1 Yaş: 87 +1 yıl Mudo çok kaliteli bir yer. guzel kaliteli ürünleri var gerçekten 0 0 Yorumla
intikam31 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sonbahar kombinim mavi şişme montum aşırı dar paça olmayan pantolon ve askeri eldivenler 0 0 Yorumla
yinebenkusurabakma Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Transparan siyah buluz içine askısız crop deri tayt bu kadardı iyi geceler 0 0 Yorumla
Jack_T Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl moda yı geçtik , kıyafet bulalım da gerisi kolay :D 0 0 Yorumla
CiivvCiivvツ Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Benimki sabit tayt sweatshirt mont bot ve şapka terciğim 0 0 Yorumla
sertabzl Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Bu havaların en sevdiğim yanı rahat elbiseler ve anahtar, telefon gibi şeyler için bol bol cepler :D 0 0 Yorumla
Veliefhaa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Siyah tam benim rengim. O yüzden bir inceleyeceğim. 0 0 Yorumla
gelburayaxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Cidden harika muhteşem bu güzelliği neye borçlusunuz böyle bakalım 0 0 Yorumla
Ecegökçe12 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sonbahar koyu renkler ve rahatlık benim için vazgeçilmez 0 0 Yorumla
Meltembbo Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Pijama terlik❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 0 0 Yorumla
neyapcanismiyani Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Kahverengi tonlarında kaban ve deri bot.. tabi hep aynı değil bu bitanesi 0 0 Yorumla
azratheyargimachine Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kareli etek ve karelerin renginde boğazlı bir kazak altına da çizme 0 0 Yorumla
niloya2642 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl 2020 sonbahar modası geçmiş bir noktaya temas ediyor 0 0 Yorumla
Noktanoktano Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Mudodan daha önce hiç alışveriş yapmadım ama şu an listemde! 0 0 Yorumla
karabela15 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Sonbahar kombinim sonbahar rengi mont beyaz swet siyah kot pantalon 0 0 Yorumla
Sjsjsjsjeeeee Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Beyaz bir bot deri tayt üstüne büstiyer onun üstüne peluş ceket salaş bi saç 0 0 Yorumla
serhat__34 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Sonbahar kombini yapamadan kış kombini hazırlamam lazım. Hava çok soğudu la :( 0 0 Yorumla
Ecenazsuu Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bol. kot pantolon altina siyah botlar. Üstüne siyah beyaz kazak ve bordo atkı 0 0 Yorumla
Miraen Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Genellikle soguk renkler tercih ediyorum vee kahve palto 0 0 Yorumla
aysgllylmzz Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sonbahar stilim uzun botlar tatlı renklerde üzere atılan şallar içi yünlü montlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
395Cevap
Pembe uzun kollu bir elbise, altına kis beyazi bir külotlu çorap, uzun pofuduklu bir çizme ve kokusundan vazgeçemediğim cam kokulu parfüm
Stilistim var :) Bana yetiyor olmasa da ben tek başıma halledebiliyorum ya. Kombin isteyen hanımlar varsa yardımcı olurum :D
Kot pantolon, kazak, mont, bot. Geçmiş olsun renk, çeşit falan hiç bir şeye gerek yok. Her gün ne gelirse giy gitsin.
Bence bu senin kombini simsiyah eşofman takımı çünkü 2020 simsiyah geçti. Görünen o ki 2021 daha da siyah olacak.
Kombin yapmamıza gerek yok ki evde pijama terlik oturuyoruz bana öyle geliyorki bi 3 ay daha evde pijama terlik oturacağız
Sonbahar modası şık bi kot pantolon ve güzel bir sweet üstünede demode olmayan güzel bi mont la kombin yapabiliriz
Mudonun indirimleri efsane triko kazaklarina bayılıyorum. Kadife gömlekleri de çok şık. Bu kış ama kapsonlu sweat kot pantolon ve bere favori kombinim
Virüs bisey almamıza izin vermiyor kedinisi tebrik etmemiz gerekiyor asla evde durmam dediği insanı odaya kitledi sen ne gibi bi illetsin virüscum
Moda mi o da ne , deri ceket , gomlek, kazak, siyah pantolon kombinimiz erkekler olarak cok seçeneğimiz yok
karantinadan dolayı pek çıkamasakta ekose etek üstü kazak çok severek giyerim... şalım ve berem olmassa olmaz botları unutmayalımmmm
Cidden harika muhteşem ❤️ bu güzelliği neye borçlusunuz böyle bakalım
Daha çok kahve tonlari tercih ederim sonbahar için çok uyumlu bir renk
bu sonbahar kombini pijama takımı olacak galiba yasaklarda var :D
Sonbahar terletmeyen ve üşütmeyen kıyafet mevsimidir bana kalırsa yani swet 🖤
Benim kokbim kisin grnelde derimibsiyah mint siysh sivit ve kot
yün boğazlı kazak koyu mavi kot pantolon ve yarım binici bot
Sweatshirt keten pantolon veyahut gri eşofman sarı bot
Geçen senelerden kalan kazak ve montlarla kombin yapıyoruz biz. Ne modası
kış kombinimi şimdiden hazırladım tam istediğim gibi istek gelirse fotoyu bırakırım
Sweat shirt ustune bi deri mont bere ve kot pantalon
bot, yırtık kot pant, boğazlı kazak, ceket, sol elde saat genel kombinim
Kış kombine pek önem vermiyorum aslında 😁 bir şekil kışı aradan cıkartiyorum
Kombinimiz belli ama dışarı çıkamıyoruz tabi her mevsim olduğu gibi siyahh
Uygun zamanda bir alışverişe çıkana kadar ne varsa onu giyicez kanks
Siyah ayakkabı mavi kot pantolon yeşil veya bordo sweetshirt siyah mont favorimdir
Sonbahar mi? ❤️❤️❤️ Kombinler hazir bile ama bir yere cikamiyoruz ki.
İlkbahar ve sonbahar mevsimlerini seviyırum. Tabi modasınıda
mudo alışveriş yapmadığım bir yer ama inceledim çok beğendim bakarım bundan sonra
Bence en iyi kombin pijama takımları olacak kısıtlama gelecek diye düşünüyorum
Guzel gozukuyorlar ama benim butcem en fazla 50 lira. 50 lirada ordan ne alabilirm ki?
Temiz ne varsa geçiriyorum üstüme, herşey yakışıyor ne de olsa :)
su geçirmeyen yağmurluk , ince boğazlı kazak , siyah jean , converse ya da bot
Yırtık pırtık eskime tarzı giyinmek , önemli olan içindeki cool biz bedenin olması.
Sonbahar renkleri kahverengi krem sarı ve siyah kombinler
Kot pantolon , boğazlı kazak , kot ceket veya deri mont , kısa boğazlı halley bot
Vala üşenmezsem üzerime bi sweet pantolon geçiririm. Kssjskshsj
Bol peluş spor ayakkabı güzel bi şal ve boğazlı pastal ve siyah ton ağırlıklı
Tesettürlü olduğum için mudodan alışveriş pek yapamıyorum ama begeniyorum:)
Mom jean beyaz çorap siyah gothic bot siyah sweat ve üstüne şişme mont
Benim sonbahar kombinim eşofman takımı ve pijama evde olduğum için :)
Mudo çok kaliteli bir yer. guzel kaliteli ürünleri var gerçekten
Sonbahar kombinim mavi şişme montum aşırı dar paça olmayan pantolon ve askeri eldivenler
Transparan siyah buluz içine askısız crop deri tayt bu kadardı iyi geceler
moda yı geçtik , kıyafet bulalım da gerisi kolay :D
Benimki sabit tayt sweatshirt mont bot ve şapka terciğim
Bu havaların en sevdiğim yanı rahat elbiseler ve anahtar, telefon gibi şeyler için bol bol cepler :D
Siyah tam benim rengim. O yüzden bir inceleyeceğim.
Cidden harika muhteşem bu güzelliği neye borçlusunuz böyle bakalım
Sonbahar koyu renkler ve rahatlık benim için vazgeçilmez
Pijama terlik❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Kahverengi tonlarında kaban ve deri bot.. tabi hep aynı değil bu bitanesi
Kareli etek ve karelerin renginde boğazlı bir kazak altına da çizme
2020 sonbahar modası geçmiş bir noktaya temas ediyor
Mudodan daha önce hiç alışveriş yapmadım ama şu an listemde!
Sonbahar kombinim sonbahar rengi mont beyaz swet siyah kot pantalon
Beyaz bir bot deri tayt üstüne büstiyer onun üstüne peluş ceket salaş bi saç
Sonbahar kombini yapamadan kış kombini hazırlamam lazım. Hava çok soğudu la :(
Bol. kot pantolon altina siyah botlar. Üstüne siyah beyaz kazak ve bordo atkı
Genellikle soguk renkler tercih ediyorum vee kahve palto
Sonbahar stilim uzun botlar tatlı renklerde üzere atılan şallar içi yünlü montlar