Moda & Stil Stilinde yeni yollar keşfet, hediye çeki kazan! Senin kış kombinin nasıl? (Sayfa 2) Mudo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3933 Stilinde yeni yollar keşfet, hediye çeki kazan! Senin kış kombinin nasıl? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 72 kişi beğendi
Kartaalliicee1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl İlkbahar ve sonbahar tam benim mevsimin. Kot ceketler, deri ceketler, boğazlı kazaklar, sweatler ❤️❤️ 0 0 Yorumla
Singnorina Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 74% +1 yıl Çok fazla kalın giyinmeyi sevme ve klasik bir giyimin vardır. Siyah bot siyah pantolon ince bir kazak ya da swet onun üstüne de kaban 0 0 Yorumla
ededed123123123 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl ben daha çok koyu tonlar giyerim bu mevsimde özellikle siyahlar kahveler lacivertler benim olmazsa olmazımdır net yani 0 0 Yorumla
UGUR46R Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Daha çok siyah ve siyaha yakın renkler tercih ediyorum gerçekten beğendiklerim oldu sepette bekliyor 😄 0 0 Yorumla
grixxman Takip Et Master Yaş: 50 , eic 42% +1 yıl Mudo güzel ürünler var. Minimalizm, vintage dokunuşlar, renklilik, dinamizm, ekolojik bilinç ve sportiflik için en doğru adres MUDO 0 0 Yorumla
Kimmişbueren Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Mudo %25 indirim.Son bahar kleasyonu takibim sonucunda son bahar kombinim değişmeyecek erkek kombinasyonu budur. Sizce nasıl ¿ 0 0 Yorumla
afacan37 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 99% +1 yıl İnterneti bu yüzden seviyorum. Rekabetin sonucunda biz tüketiciler kazanıyoruz. Kaliteyi ucuza alabiliyoruz. Teşekkürler MUDO 0 0 Yorumla
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl Severim Mudo yu Maslak Concept ve Bahçe mağazası tatmin edici, zaman zaman gider alış veriş yapmasam da gezerim... 0 0 Yorumla
duygusalhatun34 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl Sonbahar 🍂 🌾 tam bir aşk ya.. Turuncu, kahve, sarı tonlar doğanın süsü.. Kıyafetten ziyade doğa yürüyüşü yapıp ruhumu giydiriyorum 😌 0 0 Yorumla
seaman_01 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl kışın üzerimdeki kıyafetleri çıkarınca çamaşır makinesi doluyor. kombin yapamıyorum malesef bulduğunu giy :) 0 0 Yorumla
Çıldırtanerkek Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Casual devam. Ara sıra deri bot üzeri koyu ton kot pantolonla beyaz tişört üzeri siyah gömlek üzerinede deri ceket. 🐍 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Rahat ve kaliteli olup mevsimin amacına uygun işlev gören giyisiler tercihimdir. Sanırım bu da MUDO'nun bir başka tarifi ;-) 0 0 Yorumla
cilekcck Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Ayy Selam benim tarzım daima şık ve kaliteli görünüm. biraz marjinal in yanında futuristik bir kaç dokunuşa da bayılıyorum 🥰 0 0 Yorumla
Kralex09 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 75% +1 yıl İçime atlet üstüne tişört onun üstüne kazak onun üstüne hırka onun üstüne de mont. Lahana gibi yani 😂 0 0 Yorumla
CoffeeHeaven Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 78% +1 yıl Sonbahar ve kış kombinlerine bayılıyorum. Özellikle kabanlar çok hoşuma gidiyor, uzun çizme ve mini etek kombini 🤩 0 0 Yorumla
kizinbiriistebu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Sonbahar stilim: Hangisini daha sıcak tutar acaba? Hahh bu kapkalın giy çık 1 0 Yorumla
monorea Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Peluş kürk mont kırık beyaz ekru kreme yakın Tarçın renk omurları açık uzun kalem elbise Taba bot Taba çanta 0 0 Yorumla
DaisyDove Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Bu sonbahar da benim tercihim Mudo teşekkürler Mudo ✌😍❤ 1 0 Yorumla
PapatyaTaaneleri Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Karantina da olduğumuz için sonbahar kombini benim için pijamalarım olacak 🙂 1 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Maalesef bunlar pahalı kıyafeteler Orta derecede olupta kaliteli kıyafetlerlede güzel sonbahar kombini yapılabilir 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Ülke ekonomimiz adına markaları destekliyorum lakin bu yıl bir alış veriş yapmayacağım 1 0 Yorumla
TiberiusGrachius Takip Et Xper 4 Yaş: 46 , eic 86% +1 yıl Vallahi evden çıkmıyorum, e dolayısı ile Pijama Terlik Atlet :) 1 0 Yorumla
özlemülkü Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 89% +1 yıl Boğazlı kazaklar, şişme montlar kadife dar paça pantolonlar 0 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Kazak palto atkı bere askeri tarzda bot falan olacak 0 0 Yorumla
Paşa_m Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl İlk bahar benim mevsimim ilkbaharda doğa uyanır vebende yeni açan çiçekler gibi giyinirim 0 0 Yorumla
mağaradakivampirr10 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 38% +1 yıl Daha çok dar kıyafetler ve kahverengi tonları terciğim 0 0 Yorumla
softpoft Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Sade giyinirim ben genelde ya tek renk ya iki renk en fazla 0 0 Yorumla
Depresif__00 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Kabanlar sadece kabanlar asilzade olacağız bu sene 🤤😄💜 0 0 Yorumla
SleepyPotato Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl benim kış kombinim yok sıcak tutsun ama çok da sıcak tutmasın yeter <3 0 0 Yorumla
Master_25 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Düz saçlı erkeğim... Saç stilim yanları kısa kesip kirli sakal seviyorum 0 0 Yorumla
Çitlenbik34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sonbahar rengi, hardal ve haki renk. Salaş rahat kombinler tercih ederim. 0 0 Yorumla
WaRʓLL Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sonbahar kombinim az çok bahar kombinim diyebilirim. 0 0 Yorumla
khumarx28 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kahve ve beyaz tonlarini kullanirdim bu renklerde kabanlar alirdim kovboy cizmeleri de Harika olur bence 0 0 Yorumla
spacescom Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 47% +1 yıl şu an profil resmimde olan giyim tarzım olabilir kazak, bileklik, pantolon ve bir çizme 0 0 Yorumla
GhosT_TE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl En kötü tarafı da pandemi döneminde insanların aldıklarını bile doya doya dışarıda giyememesi 0 0 Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Mudo'nun adı yeter👍ne demişler Mudo candır, gerisi heyecandır 😀 0 0 Yorumla
Erkeklerdeesorsun Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl Mudo alisveriste hiz kazanmaya devam ediyor benimde severek aldigim urunler 0 0 Yorumla
caglakarahan4 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Sonbahar renkleri kahverengi krem sarı ve siyah kombinler 0 0 Yorumla
cerenwq Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 31% +1 yıl ceket altına renkli kazaklar, kafaya bere giyme mevsimi gelmiş. kesinlikle fazla havalı! 0 0 Yorumla
Xibalba77 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Siyah vazgeçilmezimdir sonbahar kış ilkbahar yaz hiç farketmez 0 0 Yorumla
_sacmasapanadam_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Ozeplinle toprak tonları ya da siyahtan asla ödün vermem. Seviyorum sonbahar ve kış aylarini 0 0 Yorumla
Yanlızadam94 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Sıkı giyinin modayı boşverin ne bulursanız giyin kışın korona var sarı kamış destanını unutmayın 0 0 Yorumla
gülaltayy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Genellikle kaban boğazlı kazak halka küpe va ama bootie olmadan olmaz 0 0 Yorumla
freesiaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Sade giyinmeyi her zaman tercih ederim sade ve şık olacaksin 0 0 Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Artık bir stil oluşturma peşinde değilim, yakışanı giyiyorum. 0 0 Yorumla
nicksizbirkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Evden çıkmıyoruz ki genelde sonbaharda kahve tonları giyiyorum 0 0 Yorumla
AteşliiXXaa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Hiç çıkmayan şanslılara hep çıkıyor çekilişte sık sık alışveriş yaparız 0 0 Yorumla
alision Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Gömlek+Pantolon giymeyi seviyorum kışın. Yazın da thsirt+pantalon. Daha çok klasik severim diyelim. 0 0 Yorumla
ulaş3478 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 38% +1 yıl Bu sonbahar evde geçeceği için sanki moda fark etmeyecek gibi geliyor 0 0 Yorumla
1-JessicaRabbit Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Mudodan hediye çeki kazanmak isterim. Giyinmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
emilymia Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Boğazlı trikolar, etek ve çorap.. sonbaharın en güzel yanı 0 0 Yorumla
albatrosibo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl ilginç ama bir o kadar farklı giyim kombinlerini görmek insanın ufkunuz açıyor 0 0 Yorumla
KhalTrex Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl tişört ve şort en sevdiğim :D yaş kız fark etmez en temiz kombin <3 0 0 Yorumla
GlitchyAndFuzzy Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 88% +1 yıl Sonbahar kombinim yaz kombinimin pantolon ve montlu hali. 0 0 Yorumla
Silinmiş_Hayaller Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Ben sonabhar kombinlerine kırmızı ve hardal rengini çok yakıştırırım 0 0 Yorumla
00_blacksea_00 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 53% +1 yıl valla sıcak tutsun yakışsın yeter satın alarak nere kadar :) 0 0 Yorumla
mahir17 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 41% +1 yıl İhtiyacı olan için güzel fırsat..Şansımı seviim 🙄😏 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
395Cevap
İlkbahar ve sonbahar tam benim mevsimin. Kot ceketler, deri ceketler, boğazlı kazaklar, sweatler ❤️❤️
Çok fazla kalın giyinmeyi sevme ve klasik bir giyimin vardır. Siyah bot siyah pantolon ince bir kazak ya da swet onun üstüne de kaban
ben daha çok koyu tonlar giyerim bu mevsimde özellikle siyahlar kahveler lacivertler benim olmazsa olmazımdır net yani
Daha çok siyah ve siyaha yakın renkler tercih ediyorum gerçekten beğendiklerim oldu sepette bekliyor 😄
Mudo güzel ürünler var. Minimalizm, vintage dokunuşlar, renklilik, dinamizm, ekolojik bilinç ve sportiflik için en doğru adres MUDO
#yeniyollar #mudo
Mudo %25 indirim.
Son bahar kleasyonu takibim sonucunda son bahar kombinim değişmeyecek erkek kombinasyonu budur. Sizce nasıl ¿
İnterneti bu yüzden seviyorum. Rekabetin sonucunda biz tüketiciler kazanıyoruz. Kaliteyi ucuza alabiliyoruz. Teşekkürler MUDO
Severim Mudo yu Maslak Concept ve Bahçe mağazası tatmin edici, zaman zaman gider alış veriş yapmasam da gezerim...
Sonbahar 🍂 🌾 tam bir aşk ya.. Turuncu, kahve, sarı tonlar doğanın süsü.. Kıyafetten ziyade doğa yürüyüşü yapıp ruhumu giydiriyorum 😌
kışın üzerimdeki kıyafetleri çıkarınca çamaşır makinesi doluyor. kombin yapamıyorum malesef bulduğunu giy :)
tarzım farkım...
Casual devam. Ara sıra deri bot üzeri koyu ton kot pantolonla beyaz tişört üzeri siyah gömlek üzerinede deri ceket. 🐍
Rahat ve kaliteli olup mevsimin amacına uygun işlev gören giyisiler tercihimdir.
Sanırım bu da MUDO'nun bir başka tarifi ;-)
Ayy Selam benim tarzım daima şık ve kaliteli görünüm. biraz marjinal in yanında futuristik bir kaç dokunuşa da bayılıyorum 🥰
Kombine is back
İçime atlet üstüne tişört onun üstüne kazak onun üstüne hırka onun üstüne de mont. Lahana gibi yani 😂
Sonbahar ve kış kombinlerine bayılıyorum. Özellikle kabanlar çok hoşuma gidiyor, uzun çizme ve mini etek kombini 🤩
Sonbahar stilim: Hangisini daha sıcak tutar acaba? Hahh bu kapkalın giy çık
Peluş kürk mont kırık beyaz ekru kreme yakın
Tarçın renk omurları açık uzun kalem elbise
Taba bot
Taba çanta
Bu sonbahar da benim tercihim Mudo teşekkürler Mudo ✌😍❤
Karantina da olduğumuz için sonbahar kombini benim için pijamalarım olacak 🙂
Maalesef bunlar pahalı kıyafeteler
Orta derecede olupta kaliteli kıyafetlerlede güzel sonbahar kombini yapılabilir
Ülke ekonomimiz adına markaları destekliyorum lakin bu yıl bir alış veriş yapmayacağım
Vallahi evden çıkmıyorum, e dolayısı ile Pijama Terlik Atlet :)
Boğazlı kazaklar, şişme montlar kadife dar paça pantolonlar
Kazak palto atkı bere askeri tarzda bot falan olacak
İlk bahar benim mevsimim ilkbaharda doğa uyanır vebende yeni açan çiçekler gibi giyinirim
Daha çok dar kıyafetler ve kahverengi tonları terciğim
Sade giyinirim ben genelde ya tek renk ya iki renk en fazla
Kabanlar sadece kabanlar asilzade olacağız bu sene 🤤😄💜
benim kış kombinim yok sıcak tutsun ama çok da sıcak tutmasın yeter <3
Düz saçlı erkeğim... Saç stilim yanları kısa kesip kirli sakal seviyorum
Sonbahar rengi, hardal ve haki renk. Salaş rahat kombinler tercih ederim.
Sonbahar kombinim az çok bahar kombinim diyebilirim.
Kahve ve beyaz tonlarini kullanirdim bu renklerde kabanlar alirdim kovboy cizmeleri de Harika olur bence
şu an profil resmimde olan giyim tarzım olabilir kazak, bileklik, pantolon ve bir çizme
En kötü tarafı da pandemi döneminde insanların aldıklarını bile doya doya dışarıda giyememesi
Mudo'nun adı yeter👍ne demişler Mudo candır, gerisi heyecandır 😀
Mudo alisveriste hiz kazanmaya devam ediyor benimde severek aldigim urunler
Sonbahar renkleri kahverengi krem sarı ve siyah kombinler
ceket altına renkli kazaklar, kafaya bere giyme mevsimi gelmiş. kesinlikle fazla havalı!
Siyah vazgeçilmezimdir sonbahar kış ilkbahar yaz hiç farketmez
Ozeplinle toprak tonları ya da siyahtan asla ödün vermem. Seviyorum sonbahar ve kış aylarini
Sıkı giyinin modayı boşverin ne bulursanız giyin kışın korona var sarı kamış destanını unutmayın
Genellikle kaban boğazlı kazak halka küpe va ama bootie olmadan olmaz
Sade giyinmeyi her zaman tercih ederim sade ve şık olacaksin
Artık bir stil oluşturma peşinde değilim, yakışanı giyiyorum.
Evden çıkmıyoruz ki genelde sonbaharda kahve tonları giyiyorum
Hiç çıkmayan şanslılara hep çıkıyor çekilişte sık sık alışveriş yaparız
Gömlek+Pantolon giymeyi seviyorum kışın. Yazın da thsirt+pantalon. Daha çok klasik severim diyelim.
Bu sonbahar evde geçeceği için sanki moda fark etmeyecek gibi geliyor
Mudodan hediye çeki kazanmak isterim. Giyinmeyi seviyorum
Boğazlı trikolar, etek ve çorap.. sonbaharın en güzel yanı
ilginç ama bir o kadar farklı giyim kombinlerini görmek insanın ufkunuz açıyor
tişört ve şort en sevdiğim :D yaş kız fark etmez en temiz kombin <3
Sonbahar kombinim yaz kombinimin pantolon ve montlu hali.
Ben sonabhar kombinlerine kırmızı ve hardal rengini çok yakıştırırım
valla sıcak tutsun yakışsın yeter satın alarak nere kadar :)
İhtiyacı olan için güzel fırsat..
Şansımı seviim 🙄😏