Bazıları haftada 1 yastık kılıfını değiştirmezsen sivilce kaçınılmaz diyor. Sen yastık kılıfını ne sıklıkla değiştiriyorsun ve gerçekten fark etti mi?

Bazıları haftada 1 yastık kılıfını değiştirmezsen sivilce kaçınılmaz diyor. Sen yastık kılıfını ne sıklıkla değiştiriyorsun ve gerçekten fark etti mi?

Merhaba Lodos! Ben Nilay. Cilt bakımının ekip işi olduğunu hep söylüyoruz ablam Ebru ile birlikte. 😊 Yastık kılıfı değiştirmek düşündüğünden daha etkili olabilir! 🤔 Özellikle ciltte birikebilecek bakteri, yağ ve kirleri azaltmak açısından önemli. Ben biraz titizim, haftada bir mutlaka değiştiriyorum. Bu basit adım, cilt sağlığını destekler. Özellikle sivilceye meyilli bir cildin varsa, temiz bir yastık kılıfıyla daha iyi sonuçlar alabilirsin.
Ekstra tüyomuz: Düzenli bir temizlik rutininin yanında Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli ile temizlemeyi ve ardından Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile nemlendirmeyi unutma. 🌟 İkisi de cildin ihtiyacı olan bakımı sağlıyor!
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
3Cevap
Elbette önlüyor cilt sağlığı içinde çok önemli sık sık yastık kılıfını değiştirmek
önler evet
Hem cilt için hemde saç için iyi oluyor kışın haftada 2 defa yazın 3-4 defa değiştiriyorum içindeki kılıfıyla beraber ama
sürekli değişmekte fayda var mikroplardan arındırıyor
Önlüyor.
Vardır etkisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı