Güzellik & Bakım Köpüklü küvet de kalmak rahatlatma açısından biraz da vücuda zarar mı? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Köpüklü küvet de kalmak rahatlatma açısından biraz da vücuda zarar mı 🤔#GüzellikBakım Köpüklü küvet de kalmak rahatlatma açısından biraz da vücuda zarar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bence harika bir terapi olabilir 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben küvette banyo yapmanın pek sağlıklı bir yöntem olduğunu sanmıyorum çünkü kirler hep orada birikiyor ve dolaşıyor. Enjeksiyon riski var maalesef. 1 1 Yorumla Semih6934 +1 yıl Enjeksiyon ne yav 🤦🏻♂️😂 *Enfeksiyon. Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Fazla rahat. Uyurum içinde, sonra boğulur giderim. Olmaz 😂 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. bence zararı yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence harika bir terapi olabilir
Ben küvette banyo yapmanın pek sağlıklı bir yöntem olduğunu sanmıyorum çünkü kirler hep orada birikiyor ve dolaşıyor. Enjeksiyon riski var maalesef.
Enjeksiyon ne yav 🤦🏻♂️😂 *Enfeksiyon.
Fazla rahat. Uyurum içinde, sonra boğulur giderim. Olmaz 😂
Bir zararı yok. Yararlı ve rahatlatıcı
Her şeyin fazlası zarar
bence zararı yok
Zarardan çok faydası var
Fazlası zarar