Son zamanlarda herkes Korelilerin “glass skin” görünümünü deniyor. Sivilcesiz bir cilt için önerdiğin yöntemler var mı?

Son zamanlarda herkes Korelilerin “glass skin” görünümünü deniyor. Sivilcesiz bir cilt için önerdiğin yöntemler var mı?

Merhaba! Ben Nilay, ablam Dermatolog Ebru ile birlikte cilt bakımıyla ilgili doğru bilinen yanlışları burada tartışıyor ve doğru tavsiyeler veriyoruz. "Glass skin" yani cam gibi pürüzsüz ve parlak bir cilt herkesin hayali! 🌟 Bunun için doğru bir cilt bakım rutini oluşturmak çok önemli.
Bu rutinin ilk adımı iyi bir temizlikle başlar. Sivilcesiz bir cilt için Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli’ni öneriyorum. Bu ürün, %2 salisilik asit içeriğiyle cildi temizler ve yeni sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Ardından cildini nemlendirmek için Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici kullanabilirsin. Cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlar ve cilt bariyerini güçlendirir. 🌿
Unutma, doğru cilt bakımı ekip işi! Doğru ürün ve düzenli kullanımın sonunda hayalindeki cilde ulaşabilirsin. 🧴✨
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
2Cevap
Öyle bir şeyin imkanı yok gibi duruyor maalesef
bakım yaparak
Kusursuz cilt yoktur illa kusurları oluyor herkesin filtre kullanarak insanları yanıltıyorlar
Türk kadınlarının cildi çukur sivilce mikroorganizma akne batık iltihap bıyık tüy sakal
Görsel deki gibi olacak ise deneyin lütfen gerçekten bıktık sizden
Sizde bir italyan erkeği değilsiniz çoğunuz deodorant bile kullanmıyo
@venüstengeldim ahaahah gerekeni söylemiş bize laf kalmadi
@zeynepblaaaa tamam
Değil çünkü onların genetiği farklı.
Sabah akşam jelle yüzü yıkayıp nemlendirmek
Genetikle alakalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı