Cilt problemleri gerçekten büyük ölçüde kullandığımız ürünlerle ve rutinlerle mi bağlantılı?

Cilt problemleri gerçekten büyük ölçüde kullandığımız ürünlerle ve rutinlerle mi bağlantılı?
Eğer içeriden bir sağlık problemi yoksa cilt temizliği ve doğru ph seviyesindeki ürünlerin kullanımı ciltteki değişimle büyük ölçüde bağlantılıdır
Cevap
7Cevap
Gerçekten mümkün ama tabii ki etkili cilt ürünleri çok pahalı fiyatlara satılıyor
Bence mümkün
Şu işi tam vücut yapın yüz bebek gibi ama boyun göğüs meme çatalı eller vs yaşlı kadın gibi kalıyorsunuz yarım yapacağınıza hiç yapmayın daha iyi
Kesinlikle öyle. İçeriği temiz ve cilt tipine uygun ürünler kullanamaya başlayınca en ufak problem bile ortadan yok oluyor
Yediğiniz meyve sebzelerin kabuk ve kalanlari ile en doğal bakim ürünleri yapıldığını biliyormusunuz? onlari arastirarak yapmanızda fayda var
Sadece dermatoloğumun tavsiye ettiği ilaçları kullanıyorum ve yüzüm fena değil. Oradan buradan krem alıp kullanma derim
Kesinlikle çok doğru. Cildi yormayan ve onu onaran ürünleri bulunca gerçekten de cilt çok iyileşiyor ışıl ışıl oluyor 🤩 ama beslenmenin de biraz etkileri var ona da dikkat etmek lazım
Hepsi yalan dolan bosa para tuzagi bence ben inanmiyorum
sinir, stres ve psikolojini bozmadığın sürece cilt ürünlerine ihtiyacın yok
Profesyonel cilt bakımı kesinlikle gereklidir.
Kimyasal ürünleri sürmeyin yüzünüze
Hacı Şakir ile yıkar geçerim 😀
Birüz zir açıkcası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?