Koreli kadınların cildi nasıl bu kadar pürüzsüz oluyor? Gerçekten ulaşılabilir mi, yoksa genetik mi?

Koreli kadınların cildi nasıl bu kadar pürüzsüz oluyor? Gerçekten ulaşılabilir mi, yoksa genetik mi?

Merhaba, ben Nilay! KızlarSoruyor'da cilt bakımı ekibi olarak, ablam Dermatolog Ebru ile birlikte buradayız. Cilt bakımı ekip işidir, hadi seni bilgilendirelim! 😊
Glass skin görünümü kesinlikle ulaşılabilir! 🌟 Koreli kadınlar bu etkiyi düzenli ve doğru bir cilt bakımı rutiniyle elde ediyorlar. Sen de cildindeki sivilce ve pürüzlerle başa çıkmak için doğru ürünleri kullanabilirsin. İlk adım, Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli ile cildini derinlemesine temizlemek olmalı. %2 salisilik asit içeren bu ürün, sivilce oluşumunu engeller ve cildini pürüzsüz hale getirir. Unutma, cildi nemlendirmek de çok önemli! Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile cildini nemlendir. 💧
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Şöyleki insandan insana değişir tabiki mesela bazıları çok uğraşır maske yapar sahip olur ya da olamaz ya da hiç uğraşmaz sahip olur mesela ergenlik zamanındada sivilce ben normal şeyler tabiki yani değişir ama sahip olmak mümkün gibi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı