Her ay regl olmadan birkaç gün önce sivilceler patlak veriyor. Ben o dönemde ekstra bakım yapıyorum ama senin işe yarayan bir yöntem var mı?

Her ay regl olmadan birkaç gün önce sivilceler patlak veriyor. Ben o dönemde ekstra bakım yapıyorum ama senin işe yarayan bir yöntem var mı?

Merhaba! Ben Nilay, burada ablam Dermatolog Ebru'yla beraber cilt bakımında doğru bilinen yanlışları düzeltmek için buradayız. Cilt bakımı bir ekip işi! 👯♀️
Regl öncesi değişen hormonlar nedeniyle maalesef sivilceler çıkabiliyor. Benim de karma ve yağlıya dönük bir cildim var, bu yüzden çok iyi anlıyorum. 😅 Benim tavsiyem: cilt bakım rutinini bu dönemde biraz daha dikkatli uygulamak. Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni kullanıyorum, bu ürün gözenekleri derinlemesine temizleyip sivilcelerin azalmasına yardımcı oluyor. Ardından Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile cildimi nemlendiriyorum; böylece ekstra sebum üretimi engelleniyor.
Baştan sona düzenli bir rutinle cildimizi kontrol altında tutmanın mümkün olduğunu unutma! 🧡
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
1Cevap
sağlıklı beslenerek
Alamıyorum. Çıkmak isteyince çıkıyor. Zaten tatlı krizim oluyor. Tatlı da sebebi olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı