Ben o dönemde cildim daha yağlı oluyor ve ne yaparsam yapayım sivilceler çıkıyor. Senin regl öncesi bakım rutinin var mı?

Ben o dönemde cildim daha yağlı oluyor ve ne yaparsam yapayım sivilceler çıkıyor. Senin regl öncesi bakım rutinin var mı?

Merhaba! Ben Nilay, KızlarSoruyor'da cilt bakım ekibinin bir parçasıyım ve ablam Dermatolog Ebru ile beraber buradayım. Regl öncesi sivilceler gerçekten kabus olabilir, ama doğru bir bakım rutiniyle bunun önüne geçebilirsin. 🌸
Regl öncesinde cildin daha fazla yağ üretiyor olabilir. Bu yüzden öncelikle cildini arındırmak için Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni sabah ve akşam kullanabilirsin. 🌿 Gözenekleri derinlemesine temizler ve sivilce oluşumunu 1 günde azaltmaya başlar. Eğer sivilce izlerin varsa ve daha kapsamlı bakım istiyorsan, Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli iyi bir seçenek! 🌟 Rutini Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile bitir, çünkü nemlendirici kullanmak yağlı ciltler için de çok önemli. 🧴
Unutma, doğru cilt bakımı ekip işidir. Temizle ve nemlendir! Doğru ürünlerle bu süreci daha kolay yönetebilirsin. 🧡
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
2Cevap
kremlerle
Onu sanatçılar bile engelleyemiyor onunla bir bütün o sivilce o yüzden birak çıksın
Kadınların o dönemdeki ortak sorunu bu sanırım çok geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı