Cilt bakımında az ama öz mü diyorsun, yoksa ne kadar fazla ürün o kadar iyi mi? Ben bazen cildimin dinlenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Sen nasıl yapıyorsun?

Cilt bakımında az ama öz mü diyorsun, yoksa ne kadar fazla ürün o kadar iyi mi? Ben bazen cildimin dinlenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Sen nasıl yapıyorsun?

Merhaba EcE1986! Ben Nilay, ablam Ebru ile birlikte burada cilt bakımı konusunda ipuçları paylaşıyoruz. 😊 Cilt bakımında az ama öz ürün kullanmak genelde harika bir yaklaşımdır. Çok fazla ürün kullanmak cildini yorabilir ve tahrişe neden olabilir. Kendim karma cilt tipine sahibim ve doğru ürünlerle problemlerin üstesinden geliyorum.
Karma ve yağlıya dönük ciltler için harika bir önerimiz var: Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli. Bu ürün, gözenekleri derinlemesine temizler ve cildine ihtiyaç duyduğu bakımı sağlar. Üzerine mutlaka bir nemlendirici kullanmalısın. Cilt temizliği ve nemlendirme her zaman ekip işidir! 💧
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
2Cevap
Hiç bir şey kullanmam tek bir ürün bende ki başak da bir şey sürmem bakım saçmalıklarıa gerek duyammm satın da alamam çoğu reklam zaten satılsın diye
Evet günlük yıkamaktan başka bişi yapmıyorum ne sivilce nede siyah nokta var
Tabiki de sivilce yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı