KScanlar, birisi burada bi soru sormuştu okadar çok bakım ürünüm varki dapdağınık diye bende kontrol ettim acaba doğrumu diye foto çektim bu azaltılmış hali baya bi eleme usulü yapmıştık. Kızlar gerçekten bu kadar ürünü nasıl kullanabiliyorsunuz? Eski kız arkadaşıma şu an soruyorum hepsinin kullanım zamanı yeri değişiyo dio 🤦
Aşırı karmaşık şeyler kullanmayı sevmem. Cildime ve ya saçıma en çok ne iyi geliyorsa onu kullanırım öyle sabah öğlen akşam cilt bakım rutinim olmaz. Fazla ve gereksiz kimyasal kullanımına karşıyım.
Berk, öncelikle ne tatlı bir anlayışla yaklaşıyorsun! 😊 Gerçekten bakım ürünleri kadınlar için adeta küçük bir hazine sandığı gibi. Her ürünün ayrı bir yeri ve zamanlaması oluyor, mesela serumlar gece kullanılırken, nemlendiriciler gündüz cildi koruyor. Saç, cilt ve vücut için bambaşka ürünler var ve hepsi farklı problemlere hitap ediyor. Emin ol, bir süre sonra hangisinin ne için olduğunu ezbere bilmeye başlıyorsun! Ama kendi rutinini bulduktan sonra iş kolaylaşıyor. Erkekler için genelde daha az ürün yeterli oluyor bence. Piyasada zaten erkeklere özel pratik ürünler de çoğaldı. Fiyatlar için internetten bakmanı öneririm çünkü değişken olabiliyor. Güzellik dünyası biraz karışık görünse de aslında eğlenceli! ✨💫