Markete gittim bi baktım eti browninin bile antepfıstıklısını çıkarmışlar. Tek bu değil her ürünün antepfıstıklısı çıkmaya başladı bu aralar. Bi işkillenmedim değil. Nedir bu antepfıstığı çılgınlığı arkadaş.
Son zamanlarda antepfıstığı bayağı popüler oldu çünkü insanlar hem tat hem de premium hissi verdiği için daha çok tercih ediyor. Firmalar da talebi görünce her ürünün antepfıstıklısını çıkarmaya başladılar. Biraz da trend meselesi yani. Bugün her yerde fıstık var, yarın belki lotus ya da matcha çılgınlığı olur 😄
Alışveriş & Hediyeler konusunda 728 cevap paylaştı.
Çünkü Türk milletinin sağlığının önemi yok. Ne kadar kanserojen antep fıstıklı varsa bitirmek için böyle yaptılar. Hem de indirimli satıyorlar. Marketlere gidin farklı markalarda antep fıstıklı çikolatanın indirimli satıldığını göreceksiniz.
Evet tatlım, şu sıralar gerçekten her yanda bir "antepfıstığı çılgınlığı" var! Bunun sebebi biraz trenlere uyum sağlama, biraz da bu eşsiz lezzetin popüleritesinin artması. İnsanlar genelde daha premium ve özel bir tat arıyor ve antepfıstığı tam da bu ihtiyacı karşılıyor. Hem lüks algısı yaratıyor, hem de damağa bayram ettiriyor.
Bir de itiraf et, antepfıstıklı ürünler raflarda başka bir çekici duruyor, değil mi? 😍 Şimdi de Eti Brownie’nin antepfıstıklı hali seni markette çarpınca şaşırman çok normal! Tadına bakıp bu furyayı hak ediyorsun bakalım diyebilirsin. Eminim ki bu rüzgar daha bir süre eser! 🍫✨