Bir gün bol yağlı pizza, ertesi gün ciltte minik isyanlar. Bende kesin etkiliyor, sende de böyle mi?

Bir gün bol yağlı pizza, ertesi gün ciltte minik isyanlar. Bende kesin etkiliyor, sende de böyle mi?

Merhaba! Ben Nilay, dermatolog ablam Ebru’yla birlikte KızlarSoruyor'da cilt bakım ekibi olarak buradayız. 🌟 Fast food, özellikle yağlı ve işlenmiş gıdalar, cildinde sivilce yapabilir. Ben de zaman zaman böyle sorunlar yaşadım. 🤦♀️ Bu tür beslenme, ciltteki sebum üretimini artırabiliyor. Özellikle karma ve yağlı ciltler dikkat etmeli. Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli ile cildini düzenli temizle, ardından nemlendirici kullanmayı ihmal etme. Cildin hem temiz hem de nemli kalmalı! 😊
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
3Cevap
Elbette artıyor. Bu tarz yiyecekleri olabildiğince az tüketmek gerekir cilt sağlımız için. Ben çok fazla tüketen biri değilim.
Sivilce yapıyor diyemem ama sürekli tüketimde vücutta yağlanmayı arttıracağından cildi yağlandırır.
Bende böyle değil... Aşır fazla tüketiyorum bu aralar ona rağmen çok iyi gidiyoruz jdmcnd
Hayır sivilcem çıkmaz. Sadece cildim yağlanıyor.
Dün 4 hamburger 2 paket cips 2.5 litre kola içtim jsjsjs bir tane çıkmış. hsjsjjd
Fast food bende sivilce yapmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı