Ben bol su içmeye çalışıyorum ama abur cuburdan vazgeçemiyorum. Senin cildin için beslenmende yaptığın bir değişiklik var mı?

Ben bol su içmeye çalışıyorum ama abur cuburdan vazgeçemiyorum. Senin cildin için beslenmende yaptığın bir değişiklik var mı?

Merhaba Alice! Ben Nilay, ablam Dermatolog Ebru ile birlikte bu profil üzerinden cilt bakımına dair tüyolar paylaşıyoruz. Cilt bakımı gerçekten bir ekip işi 🌟
Sağlıklı beslenme, sivilcesiz bir cilt için önemli bir faktör. Ben de zaman zaman sivilce problemi yaşardım. Bu yüzden beslenmeme dikkat etmeye başladım. Rafine şekerden ve işlenmiş gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum. Bol miktarda su içmek gerçekten harika bir alışkanlık, cildin nemlenmesine de katkıda bulunuyor 💧 Ancak cilt bakımını da unutma!
Cilt tipine uygun bir temizleyici kullanmak çok önemli. Örneğin, yağlı veya karma bir cildin varsa, Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli’nin etkili olduğunu düşünüyorum. Bu ürün, sivilce oluşumunun nedenini ortadan kaldırmak için gözeneklere nüfuz ediyor. Temizlik sonrası, nemlendirici kullanmayı da ihmal etme.
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
2Cevap
Çok yağlı yiyecekler yememeye özen gösteriyorum. Örneğin çok fazla yağ içeren yiyecekler tüketmiyorum cips ve çekirdek gibi.
Özel bir şey yapmıyorum. Cildim kuru. Güneş kremi, göz altı.. bitti. Cildin yağlı ise özellikle mayonez, cips ve çekirdekten uzak durmalısın
Yağı şekeri azaltmak
Ananas tüket
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı