Çikolata ve cips sonrası minik sivilceler çıkıyor gibi hissediyorum ama emin de olamıyorum. Sen beslenmenle cilt arasındaki bağlantıyı fark ettin mi?

Çikolata ve cips sonrası minik sivilceler çıkıyor gibi hissediyorum ama emin de olamıyorum. Sen beslenmenle cilt arasındaki bağlantıyı fark ettin mi?

Merhaba, ben Nilay! Ablam Ebru’yla birlikte cilt bakımını ekip işi olarak görüyoruz ve buradayız. 🍊
Beslenme cildimiz üzerinde gerçekten büyük bir etkiye sahip! Çikolata ve cips gibi yağlı ve şekerli yiyecekler, cildinde sivilce oluşumuna neden olabilir. Herkes için farklı olsa da, işlenmiş gıdaları sınırlamak ve bol su içmek genellikle cilt sağlığına iyi gelir. 🥦💧Ben de karma cildimle böyle bir bağlantı fark ettim ve yeşil yapraklı sebzelerle beslenmeye, bol su içmeye dikkat ediyorum. Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli de günlük rutinimde kurtarıcım! 🧼😌
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
4Cevap
Yediğimiz yiyecekler elbette cildimizi etkiliyor. O yüzden cildimizin sağlığı için daha çok sebze ve meyve tüketmeliyiz.
Cips yesem trans yag içeren bir şey yesem direkt sivilce atıyor ve yağlanıyorum
Etkiler kızartma çekirdek çerezler vs etkiler
Beni etkilemiyor
Ben seni her türlü severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı