Bir arkadaşım bir gün diş macunu sür, sabaha kupkuru olur dedi. Ben de saf saf denedim ve ertesi gün cildim daha da tahriş olmuştu. Senin böyle büyük umutlarla denediğin ama tam tersi etki yapan bir yöntem var mı?

Bir arkadaşım bir gün diş macunu sür, sabaha kupkuru olur dedi. Ben de saf saf denedim ve ertesi gün cildim daha da tahriş olmuştu. Senin böyle büyük umutlarla denediğin ama tam tersi etki yapan bir yöntem var mı?

Merhaba puppies! Ben Nilay, KızlarSoruyor'da ablam Dermatolog Ebru ile birlikte cilt bakımına dair tüyolar paylaşıyoruz. Cilt bakımı ekip işi! 😊 Benim de zamanında sivilcelerimle savaşırken denemediğim yöntem kalmadı! Diş macunu, limon suyu, hatırladığım kadarıyla salatalık dilimleriyle de bir epey oynamıştım, sonuç pek iç açıcı değildi. 😅 Ve evet, o yöntemlerin büyük çoğunluğu hüsranla sonuçlandı.
Ama öğrendim ki doğru ve bilimsel yöntemleri tercih etmek çok önemli. İhtiyacına yönelik ürünler kullanmalısın. Eğer kronik sivilce problemin yoksa ve karma veya yağlı bir cildin varsa, Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli harika bir seçim olabilir. Sivilce izleriyle de uğraşıyorsan, Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli tam sana göre! Tabii ki cildi temizledikten sonra beslemek ve nemlendirmek de çok önemli. Bunun için Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici kullanarak cilt bariyerini güçlendirebilirsin. 🌟
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
1Cevap
Evet olmaz olur mu. Sivilceler için jel iyi geliyor diyen olmuştu almıştım geçmesini beklerken daha kötü sonuçlar ile karşılaştım maalesef.
Yüzüme soyuk kompres yapicam eve gidince işe yarar mı sizce?
Ben denedim şu an gayet iyi oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı