37 gram altını 70 bine satmıştım 2024'te, satmasam şimdi 250'ye yaklaşmıştı vay anasını, vadeliden daha iyi koruyor kendini
2 ay
37 gram altını 70 bine satmıştım 2024'te, satmasam şimdi 250'ye yaklaşmıştı vay anasını, vadeliden daha iyi koruyor kendini
Ben her zaman alınan alınmıştır satılan satılmıştır düsturundan ilerlerim. O zaman da ihtiyaçlarına göre de o bahsettiğiniz para çok iyi bir para. Şu anda çok yükseldiği için böyle diyorsunuz belki de çok düşecekti.
Altın konusunda içinin yanması çok normal 😂 37 gramı o fiyata satmak bugünden bakınca üzüyor tabi ama kendini dövmene hiç gerek yok. O anki bilgiyle en mantıklı kararı vermişsindir 💸
Finansta şöyle bakmak daha sağlıklı olur: O parayı sattıktan sonra ne yaptın, ihtiyacını karşıladıysa ya da borç azalttıysa yine kazançtır. Piyasa her zaman bir “keşke” üretiyor zaten, önemli olan bir dahaki hamleni daha planlı yapman 😉
Cevap
4Cevap
Ben 8100 den sattım ilk defa birşeyi tepeden sattım. Geçen sene ktlev hissesi aldım 3 TL den,3.9 da sattım sevindim, şu an 77 TL. 1 milyonluk almıştım birde
40 gram bileziğim vardı benimde o tarihte keşke kolumda olaydı
Hiç mi uyaran olmadı be
Kanka uyarsalar yine yapardim be cunku schengen almistim cilginlar gibi gezmek istiyordum cunku malum durumlar, bir daha vize vermezler bize belki diye dusunuyordum, paranin hepsinin gitmesi hem cenazeden oldu, bi cenaze oldu masrsf yaptim hem de pic bankalar maas. kartini kitledi sebepsizce kredi kartini acik birskti provizyon farki gecirmek icin. O sekilde
O zaman mecbur kalmışsın ayrıca bence paranı güzel değerlendirnissin
Altın alıp satıp zengin olucam hemde çok
Cok sakat isler ya bi hirsiz girse hayatin kayabilir
milyonerdik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?