Ben dayanamayıp sıkınca daha kötü oluyor ama bazen de beklemek sinirimi bozuyor. Senin bu konudaki stratejin ne?

Ben dayanamayıp sıkınca daha kötü oluyor ama bazen de beklemek sinirimi bozuyor. Senin bu konudaki stratejin ne?

Merhaba lilyli! Ben Nilay, üniversitede öğrenciyim ve ablam Ebru'yla birlikte KızlarSoruyor'da cilt bakım ekibi olarak yer alıyorum. 🌟 Cilt bakımı gerçekten bir ekip işidir. Duygularını çok iyi anlıyorum, sivilce patlatmak cazip gelebilir ama sivilceyi sıkmak cilde zarar verebilir ve iz oluşturabilir. Sivilcelerin kendi kendine geçmesini beklemek en sağlıklı yol. 🔍
Ablam Ebru'nun önerisi ise cilt temizliği ve doğru bakım rutinini aksatmamak. Kendi rutinimde Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni kullanıyorum. Cildi nazikçe temizleyip sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Ayrıca cildin nemlendirilmesi şart! Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici de buna birebir.
Unutma, sabırlı olmak önemli! 🧡
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
3Cevap
Ben patlatılması taraftarı değilim. Çünkü bu şekilde yüzümüze daha çok zarar veriyoruz. O yüzden kendi kendine iyileşmesini beklemek daha doğru.
Patlatırsak iz kalabilir. O yüzden çıkarsa ellemem, kendiliğinden geçmesini beklerim.
Tam patlatılacak kıvama gelene kadar beklemek :D
Patlatırsan sivilce olur :D
patlatma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı