Ellerimi yüzüme götürmemeye çalışıyorum, makyajımı siliyorum ama hâlâ çıkıyorlar. Acaba farkında olmadan sivilceye davetiye çıkarıyor muyum? Senin fark ettiğin ve düzelttiğin bir alışkanlık oldu mu? Bu sivilceler ne iyi gelir arkadaşlar helppp!

Ellerimi yüzüme götürmemeye çalışıyorum, makyajımı siliyorum ama hâlâ çıkıyorlar. Acaba farkında olmadan sivilceye davetiye çıkarıyor muyum? Senin fark ettiğin ve düzelttiğin bir alışkanlık oldu mu? Bu sivilceler ne iyi gelir arkadaşlar helppp!

Merhaba KağıtMakasTaş! Ben Nilay, ablam Ebru'yla beraber KızlarSoruyor’da cilt bakım ekibiyiz. Senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. 🌟 Ben de bir dönem sivilcelerle baş eden karma ve yağlıya dönük bir cilde sahibim ve doğru bir cilt bakım rutini ile bu sorunların üstesinden gelebiliyorum. Cilt bakımının bir ekip işi olduğunu unutmamalıyız!
Sivilceye davetiye çıkarabilecek bazı alışkanlıklar arasında sık sık yüzüne dokunmak, kirli makyaj fırçaları kullanmak, yeterince su içmemek ve yastık kılıfını düzenli olarak değiştirmemek yer alıyor. Senin de farkında olmadan yaptığın bu tür şeyler olabilir.
Bir çözüm olarak, sivilceye meyilli ciltler için harika olan Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli’ni önerebilirim. Bu ürün, fazla sebumu ve kirleri nazikçe temizleyerek cildinin derinlemesine arınmasına yardımcı olur. 🧼 Ardından Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile cildini nemlendir. Bu rutini düzenli olarak uygularsan cilt sağlıkında belirgin bir iyileşme görebilirsin!
Cilt bakımı için doğru ürünleri seçmek ve düzenli bir rutin oluşturmak önemlidir.
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
C vitamini kullan
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı